.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен
    Град
    Между Ада и Рая...

Едно важно въпросче отностно едно приятелство...!!!

Историята е следната...аз и моята най-добра приятелка се запознахме началото на годината с две момичета с които станахме също добри приятелки но през последната седмица едно от тези момичета да го наречем А се държеше и продължава да се държи много зле и арогантно с нас за разлика от другото момиче да кажем Б, което се държи добре към нас...и тази неделя аз и момичето А се скарахме много жестоко защото имахме уговорка да излезем между 3 и 4 часа, защото след 4 часа имахме раота и само тогава можехме да се срешнем с тях в едно кафе, но там беше фул и аз и моята бест фр си тръгнахме от там и не писахме смс на момичето А...и след това не сме я били видели заедно с момичето Б на една от спирките (заради тва са скарахме)...и днес се сдобрихме УЖ но момичето А продължава да се държи зле към нас...а момичето Б иска да излезем събота и неделя но аз и моята бест фр не искаме защото ще излизаме с едни момчета които ни допадат а винаги когато сме с тези двете момичета никой не желае да излиза с нас а и на нас ни писна от тях и най-вече заради държанието им не искаме да излезем с тях..та въпроса ми е КАК ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ТЕЗИ ДВЕ МОМИчЕТА ПО НАЙ ДЕЛИКАТНИЯ НАчИН БЕЗ ДА ЗАБЕЛЕЖАТ чЕ ВЕчЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ.... ...дано да сте разбрали нещо и ще съм ви много благодарна ако ми помогнете......

Няма такова нещо като деликатна раздяла. Щом не се разбираш с едното момиче, всичко е въпрос на време да свърши м/у вас. Най-добрия начин да приключиш това "приятелство" е като го кажеж на ответния в очите, а не да почне едно дълго "говорене зад гърба на съответния човек", защото единсвения ефект ще бъдат по сериозни кавги!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от ganeca
    Няма такова нещо като деликатна раздяла. Щом не се разбираш с едното момиче, всичко е въпрос на време да свърши м/у вас. Най-добрия начин да приключиш това "приятелство" е като го кажеж на ответния в очите, а не да почне едно дълго "говорене зад гърба на съответния човек", защото единсвения ефект ще бъдат по сериозни кавги!
    И все пак ако не искате да ги режете директно,може да им намеквате,че не ги искате.Ако не разберат....
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

няма "деликатна раздяла" с хора, които ви мислят за най-добрите и близките си приятели.. ако започнете да говорите на другите, че ви дразнят, а пред тях не го показвате особено много, ще постъпите много лицемерно.... А тези ваши "приятелки" няма да се почувстват особено добре като се разбере... и това няма да е никак "деликатна раздяла"... абе нз нз...

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Е добре де много е лесно да кажете "кажи и го в очите" ама не е толкоа лесно да се изпълни все пак хем на мене хем на тях ще им е гадно а искам да е по някъф начин по който те да са осетят сами.....

Супер фен
    Ami shtom ne iskate da e direktno,togava postepenno zapochnete da izbqgvate sreshtite s tqh,da ne gi tursite,kogato vi tursqt ne vdigaite telefona i taka...abe postepenno se distnciraite i te ako imat dostatuchno akul shte im stane qsno,che moje bi veche nqmate jelanie da poddurjate nqkakuv kontakt s tqh i taka

Мега фен Аватара на koalka
    Ами казвате,че не искате да се виждате вече с тях и не са ви приятни.Какви толкова обясениня ще им давате...да не сте им длъжи с нещо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си