.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Размерът си е от значение, поне по отношение на естетиката. Иначе и 12 см. стигат, но друго е да е пред очите ти, голям, надървен, пулсиращ и добре оформен мъжки полов орган. :P

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Размерът си е от значение, поне по отношение на естетиката. Иначе и 12 см. стигат, но друго е да е пред очите ти, голям, надървен, пулсиращ и добре оформен мъжки полов орган. :P
    bravo nimfomanke
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    Memphis
    bravo nimfomanke
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Пусни Spice-а след малко започват да ги дават тия дето си описала

Повече от фен
    Вярно е .. размерат е от голямо значение .. вместо някви малки и плоски мизерни цици, друго си е да гледаш 120 см. гръдна обиколка да надигат и отпускат пред теб от дишането и гледаш как зрънцата нарастват .. мм .. верно размерът е от значение ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Guest

Re: Гаджето ми има голям пенис. А вашето?

Цитирай Първоначално написано от Есмералда
    Искам да се похваля, с моето мило гадженце. Той е на 19, а пенисът му е 21 сm.
    Хайде в тази тема всяка от вас да сподели колко е размера на пениса на настоящето й гадже.
    То въобще за хвалене ли е да имаш 21?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    15 - 16 - санта е малък пенис
    17 - 19 - среден размер
    20 и повече - вече е голям и перфектен пенис

най-често срещани са тези с малките пишки, те не чукат качествено и са посредствени любовници, защото са твърде комплексирани от размера си.
    тези със средни пениси са най-издръжливите и перфектни в леглото
    с големите, по-често им омекват и общо взето размера им реално си е около 18.

и размера на гаджето е от голямо значение за една връзка, кой каквото иска да разправя, подсъзнателно всички знаете, че е вярно

дължината или широчината миличка/миличък е важна много умни се извъдихте я помислете образно

Guest
    15 - 16 - санта е малък пенис
    17 - 19 - среден размер
    20 и повече - вече е голям и перфектен пенис

най-често срещани са тези с малките пишки, те не чукат качествено и са посредствени любовници, защото са твърде комплексирани от размера си.
    тези със средни пениси са най-издръжливите и перфектни в леглото
    с големите, по-често им омекват и общо взето размера им реално си е около 18.

и размера на гаджето е от голямо значение за една връзка, кой каквото иска да разправя, подсъзнателно всички знаете, че е вярно

дължината или широчината миличка/миличък е важна много умни се извъдихте я помислете образно
    Razbira4i golemi ei !

Фен
    Град
    Плевен
    гаджето ми няма пенис!
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Фен
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Toshko
    А пък пенисът на моят приятел е 21 сантиметра
    той ли те праска или ти него хаха
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Guest
    Vie ne ste dobre edin penis ot sorta na 15-16-17 cm e perfekten dr. e "PEDERASTIQ " !!!

ами като има толкова голям пенис защо като ебе теб не ебе и себе си така и двамата ще сте задоволени

Guest
    Имам приятел който от години се фука,че хуя му бил 23 санта.Има момичета,които са потвърдили размера,но също са го направили световно известен с това,че свършва за около 4 минути и аз с 16 сантов хуй колко мацки съм му взел под носа,пък той да си има 23 санта,така като гледам от доста време си играе сам с него

Не се учудвай има си пениси до 25 см., обикновено при негрите. За по-голям размер от тоя вече не ми се струва нормален. Предполагам чрез оперативна интервенция ги правят над 25.

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Моето гадже нема пенис
    Тц-тц,и моето така... Ше и се скарам!

fake
    Guest
    аз пък нямам гадже
    а с кур над 18 сантиметра е гадно, аз да не съм няква кофа да побирам такива неща в себе си дееба...16-17-18 е перфектната дължина, бих казала, че обиколката е по-важна

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си