- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми има голям пенис. А вашето?
bravo nimfomankeПървоначално написано от готина мацка
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
bravo nimfomankeПървоначално написано от готина мацка
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Вярно е .. размерат е от голямо значение .. вместо някви малки и плоски мизерни цици, друго си е да гледаш 120 см. гръдна обиколка да надигат и отпускат пред теб от дишането и гледаш как зрънцата нарастват .. мм .. верно размерът е от значение ..Първоначално написано от готина мацка
![]()
![]()
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
То въобще за хвалене ли е да имаш 21?Първоначално написано от Есмералда
Първоначално написано от Анонимко
дължината или широчината миличка/миличък е важнамного умни се извъдихте я помислете образно
![]()
![]()
![]()
Razbira4i golemi ei !Първоначално написано от Анонимко
гаджето ми няма пенис!
той ли те праска или ти него хахаПървоначално написано от Toshko
Vie ne ste dobre edin penis ot sorta na 15-16-17 cm e perfekten dr. e "PEDERASTIQ " !!!
ами като има толкова голям пенис защо като ебе теб не ебе и себе си така и двамата ще сте задоволени![]()
![]()
Имам приятел който от години се фука,че хуя му бил 23 санта.Има момичета,които са потвърдили размера,но също са го направили световно известен с това,че свършва за около 4 минутии аз с 16 сантов хуй колко мацки съм му взел под носа,пък той да си има 23 санта,така като гледам от доста време си играе сам с него
![]()
Тц-тц,и моето така... Ше и се скарам!Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
аз пък нямам гадже
а с кур над 18 сантиметра е гадно, аз да не съм няква кофа да побирам такива неща в себе си дееба...16-17-18 е перфектната дължина, бих казала, че обиколката е по-важна
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love