.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 117
    Есмералда
    Guest

Гаджето ми има голям пенис. А вашето?

Искам да се похваля, с моето мило гадженце. Той е на 19, а пенисът му е 21 сm.
    Хайде в тази тема всяка от вас да сподели колко е размера на пениса на настоящето й гадже.

Re: Гаджето ми има голям пенис. А вашето?

Цитирай Първоначално написано от Есмералда
    Хайде в тази тема всяка от вас да сподели колко е размера на пениса на настоящето й гадже.
    Стига лъга! Всички знаем, че Митко е импотентен.

Майн
    Guest
    Така и не се отредих да си купя ролетка да си го премеря. Ама няма и да стане скоро, понеже ще ми трябва по поръчка понеже 5 метровите малко не ми стигат.

P.S. Имам предложение към модераторите на форума или админите на сайта да пуснат месечен конкурс "Най-малоумна форумна тема" с награда добре илюстрирана книжка (по възможност с колкото може по-малко текст за да може да има полза от нея) която да разясни как стават някои неща

Есмералда
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Pwnt
    Стига лъга! Всички знаем, че Митко е импотентен.
    Погрешна ти е информацията. Митко може да е импотентен, но мойто пиленце се нарича Борислав и е страшно бонбонче. :P

Обичкам си го! Винаги ме прави щастлива и стахотно съм доволна от това си гадже. Нямам намерение да го сменя за нищо на света!

Майн
    Guest
    Pwnt - странен ник за момиче ако съм разбрал правилно

...мойто пиленце се нарича Борислав...
    Така ли ти каза?
    Цитирай Първоначално написано от Майн
    Pwnt - странен ник за момиче ако съм разбрал правилно
    Всякакви странни работи се случват всеки ден, в този форум никът ми е последното нещо, което може да се определи като странно.

Майн
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Pwnt
    Всякакви странни работи се случват всеки ден, в този форум никът ми е последното нещо, което може да се определи като странно.
    Не мога да отрека, че правото е на твоя страна тук . Риспект =D>

Guest
    темата не е за комплексари. интередсно е всяко момиче да сподели размера на пениса който употребява

Майн
    Guest
    И като си кажат какво ? Все си мислех, че е мъжка работа да си ги мерят. Сякаш някоя девойка ще извади триъгълника с транспортира от ученическата си чанта за да му го премери. Стига глупости.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    по-тъпа тема неможахте ли да измислите

Guest

I made love to a mother

Цитирай Първоначално написано от Майн
    И като си кажат какво ? Все си мислех, че е мъжка работа да си ги мерят. Сякаш някоя девойка ще извади триъгълника с транспортира от ученическата си чанта за да му го премери. Стига глупости.
    I made love to a mother

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    темата не е за комплексари. интередсно е всяко момиче да сподели размера на пениса който употребява
    хаха който употребява тва да не ти е вибратора под вазглавницата че да го употребяваш бе хахах

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    хаха който употребява тва да не ти е вибратора под вазглавницата че да го употребяваш бе хахах
    Ха Ха Ха нищо чудно Що за глупава тема е това подяволите???

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Моето гадже нема пенис

Toshko
    Guest
    А пък пенисът на моят приятел е 21 сантиметра

Град
    Страната на чудесата
    Баси малоумната тема

Баси не само големината е важна. ако ще и 51 см да му е като незнае как да го използва какъв е смисъла
    Само са похабили материала като са го правили [/quote]

Верката!
    Guest
    Секса не е ръгане колкото се може по надълбоко и вадене. Ще ви дам пример с целуването, защото е по достъпно. Колкото по навътре си навреш езика в гърлото на гаджето, толкова по добре се целуваш ли Определено не. Важни са всички онези трикове, които можеш да направиш с език, за да го/я накараш да настръхне. Пак повтарям секса не е само ръгане. Любовната игра за жените специално мога да кажа е 50% ако не и повече от секса и често свършват още по време на любовната игра. Пък и не вярвам някое момче да даде на приятелката му да му мери хуя такаче тези дето се изфукаха тука нямат друг избор освен да се доверят на думите му. А явно не са много опитни та можеш както искаш да си ги моташ. Той може да е 14 ама като им кажат 21 и те като кокошки повтарят.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    taka trqq da e, umni temi umen narod, basi jivotnoto da si hvane6 priqtel penis kef i polovina. ako ne ti stigne na priqtelq v garaja imame edin podcinkovana truba sigurno 6ti e udobna

vajnoto e 4e momi4eto iska da ni se pohvali i nie se gordeeme s noviqt ti penis :P da si go polzva6 sus zdrave

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм

От къде си толкова... сигурна

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    по-тъпа тема неможахте ли да измислите

qvno ne

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Guest
    темата много ме кефи и е супер ...ясно се вижда че мъжете с къси пишки се засягат и жените дето са случили на късопишковци също ...като са ви къси какво ви е крива есмералда бе ..браво душа моя е 20см..да го духат бедните и късо хуестите

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Есмералдо много здраве на теб и на твоя Рашо ли Трайчо там вие си знаете!И да знаеш...простотията ходи по хората не по животните..земи ходи се прегледай!!!
    Пфффф ебати залупенячката!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си