- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми има голям пенис. А вашето?
Искам да се похваля, с моето мило гадженце. Той е на 19, а пенисът му е 21 сm.
Хайде в тази тема всяка от вас да сподели колко е размера на пениса на настоящето й гадже.
Стига лъга! Всички знаем, че Митко е импотентен.Първоначално написано от Есмералда
![]()
Така и не се отредих да си купя ролетка да си го премеря. Ама няма и да стане скоро, понеже ще ми трябва по поръчка понеже 5 метровите малко не ми стигат.
P.S. Имам предложение към модераторите на форума или админите на сайта да пуснат месечен конкурс "Най-малоумна форумна тема" с награда добре илюстрирана книжка (по възможност с колкото може по-малко текст за да може да има полза от нея) която да разясни как стават някои неща
Погрешна ти е информацията. Митко може да е импотентен, но мойто пиленце се нарича Борислав и е страшно бонбонче. :PПървоначално написано от Pwnt
Обичкам си го!Винаги ме прави щастлива и стахотно съм доволна от това си гадже. Нямам намерение да го сменя за нищо на света!
Pwnt - странен ник за момиче ако съм разбрал правилно
Така ли ти каза?Първоначално написано от Есмералда
![]()
Всякакви странни работи се случват всеки ден, в този форум никът ми е последното нещо, което може да се определи като странно.Първоначално написано от Майн
![]()
Не мога да отрека, че правото е на твоя страна тукПървоначално написано от Pwnt
. Риспект =D>
темата не е за комплексари. интередсно е всяко момиче да сподели размера на пениса който употребява
И като си кажат какво ? Все си мислех, че е мъжка работа да си ги мерят. Сякаш някоя девойка ще извади триъгълника с транспортира от ученическата си чанта за да му го премери. Стига глупости.
по-тъпа тема неможахте ли да измислите![]()
I made love to a motherПървоначално написано от Майн
хаха който употребява тва да не ти е вибратора под вазглавницата че да го употребяваш бе хахахПървоначално написано от Анонимко
А пък пенисът на моят приятел е 21 сантиметра![]()
![]()
![]()
![]()
Баси малоумната тема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси не само големината е важна. ако ще и 51 см да му е като незнае как да го използва какъв е смисъла![]()
Само са похабили материала като са го правили![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
Секса не е ръгане колкото се може по надълбоко и вадене. Ще ви дам пример с целуването, защото е по достъпно. Колкото по навътре си навреш езика в гърлото на гаджето, толкова по добре се целуваш лиОпределено не. Важни са всички онези трикове, които можеш да направиш с език, за да го/я накараш да настръхне. Пак повтарям секса не е само ръгане. Любовната игра за жените специално мога да кажа е 50% ако не и повече от секса и често свършват още по време на любовната игра. Пък и не вярвам някое момче да даде на приятелката му да му мери хуя
такаче тези дето се изфукаха тука нямат друг избор освен да се доверят на думите му. А явно не са много опитни та можеш както искаш да си ги моташ. Той може да е 14 ама като им кажат 21 и те като кокошки повтарят.
taka trqq da e, umni temi umen narod, basi jivotnoto da si hvane6 priqtel penis kef i polovina. ako ne ti stigne na priqtelq v garaja imame edin podcinkovana truba sigurno 6ti e udobna
От къде си толкова... сигурнаПървоначално написано от Есмералда
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Първоначално написано от evil lady in black
qvno ne
темата много ме кефи и е супер ...ясно се вижда че мъжете с къси пишки се засягат и жените дето са случили на късопишковци също ...като са ви къси какво ви е крива есмералда бе ..браво душа моя е 20см..да го духат бедните и късо хуестите
Есмералдо много здраве на теб и на твоя Рашо ли Трайчо там вие си знаете!И да знаеш...простотията ходи по хората не по животните..земи ходи се прегледай!!!
Пфффф ебати залупенячката!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.