- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми има голям пенис. А вашето?
а така беПървоначално написано от Initial_D
![]()
HAh nai-tupata tema koqto 4ela (nqmam dumi)sam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opsi malko gre6ki dopusnah ama sq 6e gi opraime \/
Ta iskah da napi6a "Hah nai tupata tema koqto sam 4ela![]()
![]()
"
Ахахах моя ей ся ще те удари по тъпата тиква, внимавай, че да не боли![]()
МАЛИ КОЛКО СТЕ ТЪПИ!
Тука от пишещите има ли някой пълнолетен?![]()
![]()
![]()
По темата-моето гадже си няма пенис, `щото е момиче![]()
А моето има, ма му е 4 сантиметра. Завиждам на Есмералда. Айде да си ги менкаме![]()
бравооо ТошеееееееПървоначално написано от Toshko
![]()
![]()
![]()
![]()
цъ цъ цъ само аз ли го видях тва тъпото ве еееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
на гаджето ми гаджето има голям
баси тъпата тема ! да се хвалим с пишките на гаджетата си! божееее срамота!!! напрааао дуффф дуффф
21 см навътре УаУ Горкото момче!Първоначално написано от Есмералда
![]()
![]()
![]()
![]()
znae6 li kolko ni interesuva nas tova?Първоначално написано от Есмералда
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[color=violet]TAPA KOMPLEKSARKA!!!!!!!!!!![/color]
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Moia priatel e s 19 santimetrova paca. Ne sam go meria, no toi mi go spodeliZa men e bez zna4enie razmera, po vajno e da e izdryzliv, a moia priatel go pravi sredno okolo 60 min. koeto napuno me zadovoliava men
:P =D>
идеал стандарт пениси са 25 см. дължина и 5 см дебелина
БОЖЕЕЕ ,ЗАЩО КАТО ПРИБРА ГРЕШНИТЕ ,НЕПРИБРА И СМЕШНИТЕ ...
Явно става дума не за обиколка, а за дебелина. 14-16 ти е дебела китката... 5 см. са нормалните пениси, доволно дебели.Първоначално написано от doky
Тъй че ти се осведоми
и 25 см. е перфектния пенис. около 20 са добри, под 19 вече не стават, ако ще и по час и трийсет секунди да клатят с тях. не те ли изпълва добре, не ми го хвали тоя пенис
аз гадже с малка пишка въобще не хващам.
на окомер ги меря и на усет. не ходя с линийка ако това ме питаш
Първоначално написано от Есмералда
da ti go sloji v okoto kat mu e 21 ...kurventiq maliumna!!!
predlagam da napraim tema "Kolko e dylboka nastoq6tata vi prietelka" hehe samoubii se ,iozruD haha
Legalize it............
Темата е създадена единствено,за да се "похвали" авторката,но аз не виждам с какво толкова може да се похвали,освен че само за чукане използва приятеля си.
mmm..trqbvat mu o6te metar i 50 da nastigne moqПървоначално написано от Есмералда
stiga s tiq idiotski temi....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Имах приятелка, която беше сапала с някакъв доста надарен с 24см. И тя повтаряше, че той не е знаел кое как става и постоянно я е питал какво иска да й направи. Аз си се гордея с 18см и не ми дреме. Имам някакъм завиден опит и задоволявам приятелката си.
2т. забрана за ползване на профил
Aве селски чекиджия,срам ме хваща като те слушам.Кажи ми педал смешен кво значи дебелина според теб,на пениса може да се измери само обиколка и дължина,малоумник тъп,обясни ми кво е дебелина тъпунгер,много се дразня на такива селяци кат теб,хал хабер си нямаш за кво говориш.И от биологична гледна точка,защото с тва се занимавам нормалната обиколка на пениса е 10-14см.Такова понятие като дебелина няма,така че малко се ограмоти!Първоначално написано от Анонимко
а така бе =D> =D> =D>Първоначално написано от doky
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Само 21 ?Първоначално написано от Есмералда
![]()
![]()
![]()
Лелееее ебаси малкия пишок честно...