.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    Death*.PsihoNoXka
    Guest
    ami s moito gaje rabotite sedqt taka->ako mu be6e s 1` sm po dylak 6te6e da e car,no ako be6e s 1 sm po kys 6te6e da e carica-6to e to?!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Кви са тия 1000 теми за пениси напоследък бе? Толко ли сте недоебани бе мацки?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    на моят приятел не му е 25см...нито и 35, ама какво правииии
    така че размера нямач голямо значение стига да е в границите на нормалното

Е тФа направо ме разби. Както ми беше тъпо така се развеселих. Темата е яка не заради темата ами заради дивотиите, които се пишат вътре. . И какво толкова се пънете не ми е ясно. Като не ви е кеф не четете и не пишете. Оня пич май - добре го каза това за засягането.

Междо другото и мойта пишка е малка. Да не ме почнете сега какво се дразня, къв съм и ...

Фен
    Град
    Sofia BG

Re: Гаджето ми има голям пенис. А вашето?

Цитирай Първоначално написано от Есмералда
    Искам да се похваля, с моето мило гадженце. Той е на 19, а пенисът му е 21 сm.
    Хайде в тази тема всяка от вас да сподели колко е размера на пениса на настоящето й гадже.

Леле кфа си тъпа само ОМG o_O

аммм е мисля че тези неща са толкова важнии а и кво им пука на хората от форума колко му е или какъв ми е размера на сутиена!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Az li4no nikoga nqma d sedna d merq s liniika intimnite 4asti n priqtelq mi.. tva si e negova rabota N men mi dostavq udovolstvie i tva e vajnoto.. super si mu e duljinata, perfect! OBOJAVAM MOETO MILOOO, i to ne zaradi intimnite mu 4asti, a zaradi nego samiq.. do kolkoto vijdam (ne celq d zasegna nikogo) ima dosta hora, z koito razmera e ot nai-golqmoto zna4enie, z men 4oveka e po-vajen, a ne penisut mu..

Фолън Ейнджъл
    Guest
    doky, от кое село си?
    Честно - мноо тъпо парче си, и то правя заключение само от няколко поуста, които си написал. Представям си какво ще стане, ако прочета и другите
    Я си кажи сега - от кое селце се изкопа ти? Че освен някви тъпи селски обиди друго не знаеш... дори не обръщаш внимание на мнението на другите, ами си дърлиш там некви си твои, то и ти не знаеш кво пишеш всъщност... ама нали да се направим на много оборотни \/ Хъхъ, за кво живееш всъщност?

Guest
    Есмералда.....тъпа си,но поне си чаровница .Я сега пусни гаджето с къв GSM е,кола има ли(каква)

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Фолън Ейнджъл
    doky, от кое село си?
    Честно - мноо тъпо парче си, и то правя заключение само от няколко поуста, които си написал. Представям си какво ще стане, ако прочета и другите
    Я си кажи сега - от кое селце се изкопа ти? Че освен някви тъпи селски обиди друго не знаеш... дори не обръщаш внимание на мнението на другите, ами си дърлиш там некви си твои, то и ти не знаеш кво пишеш всъщност... ама нали да се направим на много оборотни \/ Хъхъ, за кво живееш всъщност?
    От Пловдив съм драги.Недей да си представяш,а чети щом си почнал.А по темата най-лесно мога да ти отговоря така,че на тъп човек,тъпо се отговаря и живея за да затапвам такива като теб!

Guest
    15 cm mu e i izobshto ne mi puka ,men si me kefi 4oveka ,a i koi e kazal 4e 15 cm sa malko ,ne e vqrno !

тъй и тъй сме почнали...нека обсъдим големината на лявото ухо на гаджето си - на моето е 6 см и мен това напълно ме задоволява! идеално ме чува момчето,нямаме никакъв проблем с комуникацията...вие как мислите-6 см дължина на ухото добре ли е или трябва да го зарежа,защото не му е достатъчно дълго?

егати тъпата тема...
    Rock'n'roll saved my soul!
    Който пие бира не умира!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от obi4am_se
    тъй и тъй сме почнали...нека обсъдим големината на лявото ухо на гаджето си - на моето е 6 см и мен това напълно ме задоволява! идеално ме чува момчето,нямаме никакъв проблем с комуникацията...вие как мислите-6 см дължина на ухото добре ли е или трябва да го зарежа,защото не му е достатъчно дълго?

егати тъпата тема...
    ми не 6 см не е добре но виж ако бяха 7см това вече е друго нещо
    ццц тази тема конкурси може да спечели ЗА ТЪПОТА

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от obi4am_se

егати тъпата тема...
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Хайде в тази тема всяка от вас да сподели колко е размера на пениса на настоящето й гадже.
    МИла на 12 ли си???
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Guest
    ми на моя му е 17 сантима . и кво сега праим ?

Guest
    normalen mu e nqkade okolo 15 -16 cm az kak da razbera,da ne trugna da mu go merq ?

Голям фен
    Град
    Memphis

odavna ne bqx vlizal tuka i kakvo vijdam pak nqkva malka kurvi4ka se xvali kolkobil na bobito pishkata kaji na bobito 4e trubata pak se zapushi da doide da q produxa
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Аааааа, Борко - капкомера ли? В училище му измислихме този прякор. Познай защо.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Guest
    Na moito MU E Super Maluk mno0o0,dai da go zarejda zaradi tva ? Pak mi pravi kefa,ne vsi4ko e razmera deca !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Na moito MU E Super Maluk mno0o0,dai da go zarejda zaradi tva ? Pak mi pravi kefa,ne vsi4ko e razmera deca !
    И кво разбираш под 'супер малък' .. случайно да знаеш, че 14-15 см. е средно статистическия за цяла Европа? ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Guest
    15 - 16 - санта е малък пенис
    17 - 19 - среден размер
    20 и повече - вече е голям и перфектен пенис

най-често срещани са тези с малките пишки, те не чукат качествено и са посредствени любовници, защото са твърде комплексирани от размера си.
    тези със средни пениси са най-издръжливите и перфектни в леглото
    с големите, по-често им омекват и общо взето размера им реално си е около 18.

и размера на гаджето е от голямо значение за една връзка, кой каквото иска да разправя, подсъзнателно всички знаете, че е вярно

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    15 - 16 - санта е малък пенис
    17 - 19 - среден размер
    20 и повече - вече е голям и перфектен пенис

най-често срещани са тези с малките пишки, те не чукат качествено и са посредствени любовници, защото са твърде комплексирани от размера си.
    тези със средни пениси са най-издръжливите и перфектни в леглото
    с големите, по-често им омекват и общо взето размера им реално си е около 18.

и размера на гаджето е от голямо значение за една връзка, кой каквото иска да разправя, подсъзнателно всички знаете, че е вярно
    И как сам/a си противоречиш ..

То по тая логика и размера на циците е от голямо значение за една връзка нали? ..

Кога децата ще разберат, че има по-важни и реални неща от единия к*р ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен Аватара на quench
    трябваше да има кажеш: под 90 гръдна не се бори за цица.

Ако мъжът ви е тъпкач,дърво и пр.,може и 70 см да не ви стигнат,за да ви задоволи. Макар че,тъй като средната възраст на форума предполага,че момичетата имат години още да растат,въпреки аксел;ерацията,се съмнявам,че сте толкова дълбоки,че да не ви стигнат сантиметрите...
    Ако обаче имате опитен любовник,може да ви достави удоволствие и с 13 см. Примерно,за статистиката...
    Детиснки изказвания,може един ден да проумеете,че не само члена има значение....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Честно да ви кажа, тази тема ми строши тъпомера. Тя не се побира в никакви граници по простотия, чудя се защо още не са я заключили.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си