- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми има голям пенис. А вашето?
ami s moito gaje rabotite sedqt taka->ako mu be6e s 1` sm po dylak 6te6e da e car,no ako be6e s 1 sm po kys 6te6e da e carica-6to e to?!
на моят приятел не му е 25см...нито и 35, ама какво правииии![]()
![]()
![]()
![]()
така че размера нямач голямо значение стига да е в границите на нормалното
Е тФа направо ме разби. Както ми беше тъпо така се развеселих. Темата е яка не заради темата ами заради дивотиите, които се пишат вътре.. И какво толкова се пънете не ми е ясно. Като не ви е кеф не четете и не пишете. Оня пич май - добре го каза това за засягането.
Междо другото и мойта пишка е малка. Да не ме почнете сега какво се дразня, къв съм и ...
Първоначално написано от Есмералда
Леле кфа си тъпа само ОМG o_O
Az li4no nikoga nqma d sedna d merq s liniika intimnite 4asti n priqtelq mi.. tva si e negova rabotaN men mi dostavq udovolstvie i tva e vajnoto.. super si mu e duljinata, perfect! OBOJAVAM MOETO MILOOO, i to ne zaradi intimnite mu 4asti, a zaradi nego samiq.. do kolkoto vijdam (ne celq d zasegna nikogo) ima dosta hora, z koito razmera e ot nai-golqmoto zna4enie, z men 4oveka e po-vajen, a ne penisut mu..
doky, от кое село си?
Честно - мноо тъпо парче си, и то правя заключение само от няколко поуста, които си написал. Представям си какво ще стане, ако прочета и другите![]()
Я си кажи сега - от кое селце се изкопа ти?Че освен някви тъпи селски обиди друго не знаеш... дори не обръщаш внимание на мнението на другите, ами си дърлиш там некви си твои, то и ти не знаеш кво пишеш всъщност... ама нали да се направим на много оборотни \
/ Хъхъ, за кво живееш всъщност?
![]()
Есмералда.....тъпа си,но поне си чаровница.Я сега пусни гаджето с къв GSM е,кола има ли(каква)
![]()
15 cm mu e i izobshto ne mi puka ,men si me kefi 4oveka ,a i koi e kazal 4e 15 cm sa malko ,ne e vqrno !
тъй и тъй сме почнали...нека обсъдим големината на лявото ухо на гаджето си - на моето е 6 см и мен това напълно ме задоволява! идеално ме чува момчето,нямаме никакъв проблем с комуникацията...вие как мислите-6 см дължина на ухото добре ли е или трябва да го зарежа,защото не му е достатъчно дълго?
![]()
егати тъпата тема...![]()
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()
ми не 6 см не е добре но виж ако бяха 7см това вече е друго нещоПървоначално написано от obi4am_se
![]()
ццц тази тема конкурси може да спечели ЗА ТЪПОТА![]()
Първоначално написано от obi4am_se
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
МИла на 12 ли си???Първоначално написано от Есмералда
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
ми на моя му е 17 сантима . и кво сега праим ?![]()
![]()
normalen mu e nqkade okolo 15 -16 cm az kak da razbera,da ne trugna da mu go merq ?
odavna ne bqx vlizal tuka i kakvo vijdam pak nqkva malka kurvi4ka se xvali kolkobil na bobito pishkata kaji na bobito 4e trubata pak se zapushi da doide da q produxaПървоначално написано от Есмералда
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Аааааа, Борко - капкомера ли?Първоначално написано от Есмералда
В училище му измислихме този прякор. Познай защо.
![]()
Na moito MU E Super Maluk mno0o0,dai da go zarejda zaradi tva ? Pak mi pravi kefa,ne vsi4ko e razmera deca !
И кво разбираш под 'супер малък' .. случайно да знаеш, че 14-15 см. е средно статистическия за цяла Европа? ..Първоначално написано от Анонимко
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
15 - 16 - санта е малък пенис
17 - 19 - среден размер
20 и повече - вече е голям и перфектен пенис
най-често срещани са тези с малките пишки, те не чукат качествено и са посредствени любовници, защото са твърде комплексирани от размера си.
тези със средни пениси са най-издръжливите и перфектни в леглото
с големите, по-често им омекват и общо взето размера им реално си е около 18.
и размера на гаджето е от голямо значение за една връзка, кой каквото иска да разправя, подсъзнателно всички знаете, че е вярно
И как сам/a си противоречиш ..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
То по тая логика и размера на циците е от голямо значение за една връзка нали? ..![]()
Кога децата ще разберат, че има по-важни и реални неща от единия к*р ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
трябваше да има кажеш: под 90 гръдна не се бори за цица.![]()
Ако мъжът ви е тъпкач,дърво и пр.,може и 70 см да не ви стигнат,за да ви задоволи. Макар че,тъй като средната възраст на форума предполага,че момичетата имат години още да растат,въпреки аксел;ерацията,се съмнявам,че сте толкова дълбоки,че да не ви стигнат сантиметрите...
Ако обаче имате опитен любовник,може да ви достави удоволствие и с 13 см. Примерно,за статистиката...![]()
Детиснки изказвания,може един ден да проумеете,че не само члена има значение....
Честно да ви кажа, тази тема ми строши тъпомера. Тя не се побира в никакви граници по простотия, чудя се защо още не са я заключили.