.

Виж резултатите на анкетата: Предпочитате ли Гаджето ви да Признае изневярата

Гласували
67. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не !! Никога !!!

6 8,96%
  • Да разбирасе !!!!

57 85,07%
  • Ама какъв въпрос ?!

4 5,97%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен
    Ще предпочета да знам.Аз ще си преценя до колко е било физическа,психическа или там каквато и да било изневяра и дали ще простя.Не бих предпочела някой на който му е все едно за мен да ми го изтръска че го бил чул или видял.Аз лично бих била горда поне от мисълта че мога да призная изневяра,но не съм сигурна че ще мога ако някой ден го сторя.Не ми достига смелост и мразя това
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Повече от фен
    zavisi

da... ili dori da ne go napravi shte sum mu blagodarna ako skusa s men

Голям фен
    според мен най-добре е да си признае,защото все пак ако ти е изневерил зна4и може би же4е няма 4увства към теб...и най-добре е да изясните нещата а ако го оби4аш много...же4е можеш да се замислиш и за втори шанс...

Голям фен
    Истината винаги,рано или късно,излиза наяве.Много по-добре ще е той да ми каже,защото така ще има някакъв шанс да запазим отношенията си.Но аз съм на принципа- щом го е направил веднъж,ще го направи и втори път.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако направи такова нещо бих искала да го науча от него...а не от някой друг!

az li4no predpo4itam da mi kaje znam 4e nqma kak da ne mi stane gadno no pone e po dobre otkolkoto da si premul4i i da me luje

Повече от фен
    Бих предпочел да ми каже,макар,че съм сигурен в момичето,което обичам сега.Иначе хипотетично така бих предпочел,та като е излъгала вече поне затова да е честна.

Estestveno,4e predpo4itam da mi se kaje.daje togava ima nqkyf minimalen 6ans da mu prostq.kvi gi govora be?!pri nikvi obstoqtelstva nqma 6ans da mu prostq,oba4e vse pak predpo4itam da mi kaje,6toto togava pone 6te go uvajavam za tova,4e si e priznal.
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Голям фен
    Град
    Бургас
    попринцип предпочитам да науча от него не от някой друг.. но сега като се замислих ако изобщо не науча май ще ми е най добре няма да има излишни скандали ии панаири и всичко ще си е ок ако това е било само една забежка.. ако е системно по хубаво направо да ме отреже и тфа е

Супер фен
    Ако той ми изневери, бих предпочела да го разбера от него,а не да бъда глупачката,която ще подочуе от тук,от там...
    Всъщност обаче....той няма да ми изневери,ако изпита нужда да е с дргуо момиче-просто ще се раздели с мен сигурна съм!
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    ако става дума за изневяра, понеже партньорът ми се е влюбил в друга, той сам ще ми каже, защото ще иска да бъде с това друго момиче, ако обаче говорим за еднодневен флирт, не искам да знам. Щом се е върнал при мен в крайна сметка, явно е осъзнал, че тази изневяра е просто грешка и не иска заради нея да съсипва връзката ни, ако обаче ми го каже едва ли ще мога да му простя и дори да го направя няма да му имам доверие поевече. Няма безгрешни хора, колкото и да си сигурен в тях, така че не искам да знам понеже това би провалило връзката ми.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Не искам да ми изневерява! И сегашният ми приятел не мисля, че би го направил Но, ... по темата, предпочивам ако нещо стане и напрай фал, да застане пред мен и да ми го каже в очите да признае грешката си и да изкупи вината си (ако иска) Много по би ме заболяло да ме лаже, дори да го е направил 1 пат (изневярата) и след това повече не... Предпочитам да си признае а не да разбера от друг или пак да живея излагане...
    Това, ще ме убие... А ако си признае... ,може да му простя, ако знам, че няма да направи същото пак ... много го обичам И ... ще го питам, защо го е направил, аз ли не му давам достатачно, че да търси друга!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си