- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпросчета?...
надявам се да не обидя никой с моята тема, но бих искала да ви попитам как се казва приятеля ви, на колко години е, вие как се казвате, на колко сте и от колко време ходите.
Пример:
мария - 15 г
георги - 16 г
5 месеца
Ne vijdam smisala ot taia tema ...
Az sam Hristo
Nqmam gaje
Ot lqtoto
Аз сам Мими
Той е Краси
2 седмици
Казвам се Росица на 18 съм(88 набор),а приятеля ми се казва Георги е на 21(85 набор)...Ами уж сме заедно вече 8-9 месеца но по принцип щот беше в Португалия и ся ходим вече 23 дена от както е в България :P
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Какво това някакво социологическо проучване ли е ?
Аз се казвам Христо
Той се казва Иван
Ходим от 3 месеца![]()
мда.....
е било му/и е интересно(не погледнах кой е пуснал темата)
Аз се казвам Диана 16 в момента съм сама ...\
/
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
зори 14
алекс 18
от 17дни![]()
Не виждам какво значение има как се казваме. (:
Аз съм на 16, той на 18; ходим от 10 месеца, уау. <3
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
аз съм криси на 16
той е неизвестен![]()
малко е тъпа темата![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
казвам се Ралица - 16 години
той е Лазар - 18 години
ходим от почти 2 месеца(7 седмици)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
казвам се Антоанета - 18 год.
той е Борислав - 24 год.
заедно сме от година и един месец
уахаха
аз съм Гораст на 89г
тя е лелка Пенка на 77г
верваш ли ми?
4estno kazano ne namiram golqm smisul ot taq tema !!!![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Аз-Виктория
Той-няма го![]()
И какво като го знаеш![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Аз - Валентин 20 години
Тя - Липсва от.... 2 седмици
ще търсим нова![]()