- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- hora problem: kura mi miri6e???
hora problem: kura mi miri6e???
samo iskam da kaja 4e NE se bazikam za6toto temata e napalno seriozna za men!
zna4i... nali znaete 4e kato ne se kapete izvesno vreme i kura po4va da miri6e nqkvo stranno na kanal i na izpoteni djapanki i na mrasna pi6ka ob6to zeto? tova dobre... samo deto moq mnogo 4esto miri6e taka vsmisal 4e trqbva vseki den da si go miq za da ne miri6e mnogo i ako propusna 1 den da go izmiq i na drugiq ve4e 6te smardi ujasno...
taaa vaprosa mi kam mom4etata tuka e: abe hora i na vas li taka vi miri6e i vseki den li si go miete???
sy6to imam i vapros kym momi4etata za tezi momi4eta koito imat gajeta i/ili znaqt kak miri6at kuruvete:
abe macki kefi li vi mirizmata na kur? za6toto men primerno mnogo me kefi da podu6a nqkoq poizpotena putka makar i da ne se e kypala ot izvesno vreme prosto mi e priatno vapreki 4e nqkoi go biha opredelili kato gadno... ta pri vas taka li e?
Ot lli4na higienna to4na kak moje da ne se kapesh vseki den ?
Edin savet namali 4ikiite !
aaaa .. ti si izvraten be 4ovek!basi ... kak moje da ne se k1pi6 i da obi4a6 da miri6 nehigieni4ni putki ... maiko ..... q bqgai kam banqta ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
Офффф като я прочетох тая тема и ся ще ми се повраща цял ден заради теб. На твоят "мъжки полов орган" (как може да го наричаш така тва вмирисано нещо където не е виждало водо нз) ми идва само да му се изплюя Миризливко !!!
Абе пи4 то тва е някво нормално бе! Като се къпеш веднъж седми4но не мъжкия ти полов орган, ами целия ше смърдиш. Земи се къпи редовно и не се обяснявай. На НИКОЙ не му харесва как смърди неизмит х*й, не се надявай![]()
![]()
Робинята на Quench
Всеки хуй мирише по-различен начин.След чекия е препоръчително да си миеш пишката,че иначе засъхва и има така по-специфична миризма,която може би не ти се харесва,както и написа.
Po princip,kakto jenata taka i myja trqbva da si mie chlena vseki den,ot gledna tochka na higienata.Ti mi rilichash na Penio, i toi kato teb zada syshtite vyprosi.Ot higienna i ot zdrvana gledna tochka trqbva da se kypish vseki den!
ауууу абе къпи се всеки ден бе човекти какво окакваш да се къпеш само в неделя и да не миришеш ли
![]()
![]()
11 точка от правилника.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html