Цитирай Първоначално написано от [PanterA
]
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Ако това го е писало момиче на 13,аз ще се гръмна. Не може 1 момиче на 13 да разсъждава така.лично мнение. А ако е действително-съм изумена!
Защо да си изумена?
Eдно момиче на 13-14 не е баш дете на 9...както вие си го представяте /Ест. има и изключения...малките курвички, които се мислят за велики, защото не са девствени.../.
Защо си мислите, че ние по-малките не можем да мислим трезво и винаги се държим като едва ли не 2 клас...

По темата - няма за какво да съжеляваш, така или иначе вече е минало... макарче мисля, че е можело да поизчакаш малко, но все пак т'ва си е твоя работа...
И аз съм на 13 /почти 14.../ но не мисля скоро да го направя, защото не само,че не съм напълно готова, ами и съм "си казала" , че няма да го направя преди 15-16...
Това бях аз...и да допълня...
Вярно е, че няма определена възраст за започване на полов живот, но все пак 12-13 е наистина много рано... не можете ли да изчакате поне 14-15, не само, че звучи по-приемливо ами е и по-добре...
Интересно ми е защо бързате толкова да пораснете? Има си време за всичко, а така или иначе все някога ще пораснете...
Аз не бързам...
П.П. Даже четох една тема, че за да родиш здраво дете не трябва да си започнал рано полов живот...