- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Prqtel,koito se promenq zaradi parite!?
Zna4i nie sme golqma kompaniq i gledame da se razbirame i da sme na edno mnenie.Nikoga do sega ne sme se delqli po finansovo otno6eniqNa edna ot moite fr ba6ta i e mnogo vajna kle4ka v grada i vseki go poznava
tova momi4e be6e naitisna skromno ,dobro , ne vkusva6e alkohol ili kamo li da u4astva v poboi6ta ....No tova lqto tq osazna koi e ba6ta i po4na da se deli i da dviji s takiva koito sa s pove4e vrazki ....sega e savsem razli4na pie i se bie (za udovolstvie).Zapo4na da se darji s nas mnogo po razli4no, v pove4eto slu4ai ne ni poznava kato ni vidi..koito q poznava se u4udva kolko se e promenila
E tq si go kaza :Prosto osaznah koi e ba6ta mi i kade trqbva da sam az
EeE nz dali tova e istinski fr 6tom edni pari mogat da go promenqt za edno lqto..... i da zabravi za tezi koito sa q potkrepqli i pomagali.....Hmmm parite sa ni6to ako znae6 4e na tozi svqt ima hora koito te obi4at..... no Skapa I....... dano go osaznae6 skoro !!
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
честно казано,FiSoLiNka .. на твойто мнение съм !!! за мен парите нямат никакво зачение ... камоли пък да зарежа приятели заради пари ... но явно има и такива хораа това е лошо....
![]()
![]()
![]()
еми нека си ходи при богаташчетата и да го
![]()
Това ме изкефи.Първоначално написано от DaDdY_BoY
Наистинане хората не трябва да се делят по финанси.Но щом тя се има за нещо повече сред богаташите...хах та тя е на доста по-ниско ниво от нас-'ОБИКНОВЕНИТЕ'...
/rossa./
Уф ужасна постъпка!Немисля,че трябва да се делят хората по финансовите им възможности..!А тая е направила голяма грешка като е зарязала приятелите си заради славата и парите на баща си,но ..както каза мидиан - някой ден ще слезе на земята !![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Oba4e qvno bogata6ite karat na principa .....................
KOlkoyo pove4e izvestnost,slava i pari tolkova po dobri priqteli sme ...........phhhhhh
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Много тъпа постъпка, кво се праи на важна клечка...![]()
Ми оставете я, единствено тя ще загуби от това.Все пак вие сте били с нея винаги, а тя са кво дава ви един _|_![]()
Тъпа работа![]()
Най-ги мразя такива, паднали от небето и некви пълнии надувки![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хаха от кое селце е тая мацка? Май яко се е позабравила. Въобще не я търсете вече.
Именно.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Може би след време ще осъзнае грешката, която е направила.![]()
До сега писах за парите и мястото им в една друга тема. Явно ще трябва да продължа на тази вълна.
Проблемът, за който пишеш не е единичен случай. Парите променят хората, властта ги кара да летят в небесата, но има една устойчива фраза, която гласи: "Нищо не е вечно". И все имайте надежда, че ще опре до вас. И тогава гордо ще кажете: "Осъзнахме, че ти не си ни приятелка".
При мен няма прошка за такива.
По вашите земи в Софийските полета няма ли такива хора? Или там всички са с пари и никой не обръща внимание на другия ?Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Тя селянията не е само по селата.
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
MI tq postepeno ostava bez priqteli,dviji se samo s naduti hlapa4ki ,4iito hobi e da se biqt za udovolstvie........No ako ima nqkakva shans tq da se osazne 6te se varne pri nas ,ama samo nz koi 6te q iska takava.......naistina _|_ i da se oprava 6tom predava priqtelite si![]()
[quote="p4elata_brumze"]честно казано аз не мисля че 6е осъзнае грешката си ... но от такива надути пикли....Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
![]()
![]()
![]()
xAxaA Daddy_boy ti q poznava6 i si mnogo prav .....A predi tova momi4e go vijdah po4ti vseki den sega ne sam go vijdala ot 1 mesec ,za6toto tq e zaeta s neinite novi priqteli i s tova kolko pari da prasne
По нашите родни софийски полета такива хора са доста по-малко, колкото и чудно да ти се струва.Първоначално написано от Santino
ApiF tova e mnoga tapa postapka ot neina strana no hi4 da ne vi puka i q za*bete naistina parite promenqt horata stra6no mnogo.Ako nqkoga osaznae kakfa gre6ka pravi 6te se varne pri vas no nqma nikoi da q prieme
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
to4no nakraq 6te si ostane sama...a ne ba6 sama ------->tq i parite i ...... bez potkrepa i priqteli AMA DA SE OPRAVQ GOLQMA E....am mai o6te ne moje da misli kakto trqbva
тя не мисли като голям човек...а като ... ШИБАНА БОГАТАШКА....![]()
![]()
Spored men ne trqbva da se obrashta grub i da se darjim po tozi na4in s vaprosnoto momi4e.....a da proqvim PRIQTELSTVO i da si ostanem sas sashtoto si otnoshenie kum neq...vse pak ako nqkoga malko ili mn ni e pukalo za neq nqma da q zarejem.Taka li Fisolinka ?!
DObre a ako na neq i puka6e malko za nas dali 6te6e da ni zabravi po4ti 6toto taka stava ...
a ot dryga strana za6to si q priela 4e tq e tolkova vajna 4ast ot kompaniqta.kato tq po4ti nikoga ne e bila.Prosto govorim za ednoto uvajenie,a tova s koi i e po priqtno da izliza ve4 e dryg vapros..
Първоначално написано от FiSoLiNka
Иди при нея и един прав десен ще я оправи. Явно си е ударила главата някъде. Втори удар ще я оправи. Ти си ни надеждата.
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
Emi vinagi stava taka.Zabravete ia 6tom ne ste dostatu4no dobri za neq.Estestveno i parite sa mnogo vajni,no ne sa nai-vajnoto.
АМи ако толкоз и се бие с някои мое да ми я пратиш за един Спаринг .
Пак може положително да и повлияе![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
FiSoLiNka kpucu_ e mn prava 6oto momi4eto za koeto govorim e ili e bila na6a priqtelka oba4e ne e tolkova vajna 4ast ot kompaniikata ni.priqtelstvoto si ni be6e zdravo predi da se zaponzaem s neq i sega kato ni zaeba pak si e sa6toto.az ne vijdam kakvo tolko se nervite.v kraina smetka kvo vi puka?!nali nie sme si zaedno!samo tq gubi v toq slu4aiПървоначално написано от kpucu_
Първоначално написано от Потребител #4527
epa moje da probvam)) nqma lo6o 6tom 2 udar 6te q opravi 6te se jertvam axxax
mai4eto naistina si prava za tova 4e nai vajnoto e 4e nie 6te si ostanem zaedno) i 4e tq gubi
![]()