- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против едновечерни нетрезвени "връзки" по к
Ch4e kwo e da otidesh6 na kupon bez da zabiesh6 niaqkoi batko???1![]()
![]()
zashto ne, veselo e![]()
Ами зависи за кво точно става въпрос..Ако имаш връзка и си влюбен-дума да не става.
Но ако си необвързан какво лошо има в един флирт/забивка/секс за една вечер?Стига да е само веднъж не виждам проблем..
![]()
Fuck me,i am famous!
ujs!
Много Си Е вярНо тФа Трябва да опитаме за да знаеме ЗА или ПРОТИВ аз личНо съм ЗАПървоначално написано от Atika
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
ne me kefqt vrazkite za po edna vecher,moje da ima nqkoi drug flirt no nishto poveche ......puk i za edna vecher...........malko e typo,nqma nishty sushtestveno!!
az sum napulnoo zaaa!!! kato nqmam seriozna vruzka za6to da ne moga da se pozabavlqvam![]()
![]()
mi az ne si padam po tez vr1zki za edna no6t,ama seki 4ovek e razli4en.p1k i s tova s1zdava6 mn gre6no vpe4etlenie na tozi 4ovek
Не си заслужава да плачеш за нещо,което не може(или не иска)да плаче за теб!!!
за.трябва да има малко разнообразие от време на времезависи и от това дали човека си има връзка и колко дълга е тя..
get off.
Е аз не съм имал, но една моя приятелка беше преживяла такава "връзка" и мога да кажа-готино е да си хванеш гадже на купон, но не много приятно на следващия ден да разбереш, че всъщност нямаш гадже...![]()
хъхъ..
Против![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ПРОТИВ![]()
![]()
![]()
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
против съм.. като пораснете ще разберете що...
e tuka sum kategori4no ZA to ako nqma sex kuf kupon e we ???
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
аз съм зане съм го правила до сега за една вечер но бих опитала.. няма лошо
стига да не е всяка вечер с различен.. иначе защо да съм против ако си нямам приятел и т.н
![]()
Против съм! "Връзките" за една нощ не ми допадат...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Против!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ЗА!
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Против!!!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
AZ Pyk sum 3a vruzkite za edna vecher i daje se straq da nanija kolkoto se moje poveche kurvi na huq mi , kfo kato imam priqtelka tova e prosto edno momento izjivqvane
AZ Pyk sum 3a vruzkite za edna vecher i daje se straq da nanija kolkoto se moje poveche kurvi na huq mi , kfo kato imam priqtelka tova e prosto edno momento izjivqvane
mn qsno 4e ZA!
ot tva po hubavo nqmaSVOBODA i o6te ne6to.... :}
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo