- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против едновечерни нетрезвени "връзки" по к
Това е! Споделям напълно.Първоначално написано от fti4ka
Мо много ясно, че за
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
za vryzki ili za seks govorim
за съм,естествено ако не съм обвързана
glasuvah s za za6toto predi ima6e mnogo takiva izcepki, sega ve4e ne iskam da ima, obi4am priqtelkata si i moje mnogo rqdko da mi se slu4va da obi4am no za smetka na tva 4ustvata sa mi istinski a ne se samozalugvam, a i kogato obi4am nqkogo ne mu izneverqvam za ni6to na sveta (po princip imam navika da kru6kam ot vreme na vreme do kato ne namera svesno momi4e)
С 4-риПървоначално написано от psycho_girl
об6то взето може и без секс...росто натискане, ако това е 'връзка'
![]()
Твърдо ПРОТИВ
!!! Удоволствие ви прави да се чукате с непознати?!?Ами,един съвет:момичета съществуват вибратори за такива като вас,а за момчетата:"Мъжът и ръката интимно"!!!!Това е батка!Абе като сте разгонени е**те се като разпрани,а като хванете някоя болест или ако забременее някоя "голяма купонджийка" пак ще говорим "ЗА" или "ПРОТИВ"
...'Аре бегайте на някой купон...
![]()
![]()
П.С:И тая тема е за раздел "Секс",а не за "Любов",'щото няма никаква любов в цялата работа![]()
![]()
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
ZA!
аз съм ЗА!...
ще си кажа и защо...
1во тези връзки, искам да подчертая, мисля, че са възможни ЕДИНСТВЕНО и САМО при положение, че нямаш друга връзка, камо ли сериозна.
2ро аз съм ЗА, защото това по някакъв начин разтоварва човек, нито пък натоварва партньора му с нещо... един вид флирт, превличане... от това всеки има нужда ...![]()
3то аз съм ЗА, защото от този флирт, може да се зароди нещо много по-силно... нещо истинско и ти да бъдеш щастлив, а не само задоволен![]()
п.п. и нека това не се разбира като 'праскайте се наволя...не мислете'... напротив... мислете много повече отколкото сте го правили![]()
обичам дениту ми{}
Против![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Питам се:Ще се намери ли момче,което да е ПРОТИВ???????????????
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
tru,vsichki sme za =]Първоначално написано от hforce
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
ZA!...ama zavisi kolko si piqn i kvo prai6 6oto v pove4eto slu4ai ima golemi posledstviq![]()