- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо момичетата са срамежливи?
е тва искам да питам. и защо според някои от тях момчето трябва да дойде да се запознае с момичето, а не на обратно?
питам по повод на една случка от понеделник... значи докато си чаках автобуса ми направи впечатление едно момиче, явно и аз съм и направил впечатление, защото абе то се усеща. и така като се качвах имаше 100 свободни места, ама тя седна точно до мене и се виждаше че иска да ме заговори... не беше проблем аз да я заговоря, ама исках да видя дали тя ще го направи първа (е да ама се повозихме доста време без никой никого да не заговаря, все пак не исках аз да съм първи защото си имам гадже, ама ако тя беше предприела нещо не се знаеше защото верно беше готина
)
та това ми е въпроса, защо ви е срам?
пп бас държа че другия понеделник пак ще се видиме с нея
Abe ne vs gi e sram!Daje pove4eto maj ne,ama zavisi...
мене ме дразни повече това,че ги е срам да си признаят,че харесват някое момче или да му предложат. писнало ми е все аз първи да им предлагам...
Абе те не само момичетата са срамежливи. Ето го моя случей, цял месец се чудех дали да си призная чувствата.
Черен Принц
не тя е била срамежлива, а ти си бил страхлив! Сядайки до теб при празен автобус съвсем ясно ти е показала, че очаква стъпка и от твоя страна. Само дето ти не си загрял или си бил нерешителен. Ти какво искаш - тя да седне до теб, тя да те заговори? На нейно място бих си помислила, че съм се заблудила, че имаш интерес към мен!
Иначе по принцип - въобще не смятам, че днешните момичета са срамежливи! На моменти са дори прекалено нахални, чак си губят женския вид!
Е,предполагам приятелката ти не знае,че мислиш да забиваш и други,но това си е ваша работа.Ами повярвай ми познавам момичета,които далеч не са от най-срамежливите,но има и срамежливи.Аз съм някакво средно положение.
AAA oo az nz kak e!Swiknala sym momch4etata sami da idvyt pri mene!11 Taia ot avtobusa sigurno e bilaa niaqkakva iaqka kat menee..ne iq ispuskai!
![]()
Еми може не да е срамежлива,а просто да не знае какво да ти каже-все пак се виждате само в автобуса-как,извинявай да започне разговора-Здрасти,аз съм... и от там какво?
EDIТ:Всъщност мислех да пускам подобна тема-как наистина да се запознаеш с човек,с който честичко се срещаш по тролеи,автобуси и т.н?На мен лично ми изглежда супер тъпо да идеш,да кажеш здрасти и след това,като не познаваш човека-какво да попиташ,за да тръгне разговор ?!?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Само Хари Потър![]()
Ами не всички момичета са така, ама аз предпочитам да съм си по-срамежлива, отколкото някой супер нахална и отворена. Пък и момчетата по принцип правят 1 крачкаА за тва момиче в автобуса - тя ясно ти е показала интерес, ама ти не си й отвърнал.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
ами според мен тя пределно ясно ти е показала, че проявява интерес, но при твоето бездействие явно е решила, че не си се заинтересувал от нея. и това я е накарало и тя самата да не предприеме нищо.
така че другия път бъди по-настоятелен и нека тя чрез държанието ти да усети, че искаш да обущаваш с нея. останалото е лесно![]()
Тази е била изключение, както и ти... Ся нещата се промениха (говоря сякаш съм на 100 години) Момчетата са по-срамежливите, а момичетата доста по отворени!!!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ХаххахахПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
Ако е била като теб....Господ да го пази assd... [-o<
Сега по темата -> Ами да, има и срамежливи, но напоследък наистина са рядкостТя ти е дала знак, ти не си направил нищо...сигурно си е помислила, че нямаш интерес или нещо такова...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ne su mn suglasna s vuprosa,6toto ne vsi4ki momi4eta sa sramejlivi.Eto me men za priber,vuob6te ne me burka da zagovorq edno mom4e 6tom mi haresa nema kvo da go 4akam nego,predpiemam purvata kra4ka i tova e puk kvoto 6te da stava.6toto az ako trea vinagi da 4akam mom4etata nema da si namera gadje nikoga imam takova 4uvstvo.A i ne samo momi4etata sa sramejlivi,ima i dosta takiva mom4eta,koito 4akat,4akat i na kraq ni6to ne se polu4ava !!!Tva e moito mnenie po vuprosa
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
ами не съвсем всички момичета са такива ама верно че повечето са.Причината е,че така е прието.На много момчета им се струва нормално момичето да му каже че го харесва,само че за нас не е така.Ние сме свикнали вие да правите първата крачка и не може да промението това така че колкото и теми да пускате на тази тема няма да се променим така че всички момчета да действат докато не е късно![]()
не съм бил нерешителен или страхлив, а просто си направих един вид експеримент - дали тя ще ме заговори или не.... може другия път , не губете кураж идва новия тираж![]()
ама иначе ще ми дадете ли съвет, какво да правя защото и днеска едно момиче ми направи много силно впечатление в хавтбуса, тва нормално ли е при положение че имам гадже и много я обичам... надявам се и тя (даже съм сигурен) ама в последно време се заглеждам и по други
![]()
какво да правя, да и кажа ли, да скъсам ли (ама не искам) или да не се возя в автобуса (малко несериозно е последното)
Може да си има гадже и да е водила борба със себе си дали все пак да те заговори или неДа бе, едва ли... Но, както казаха преди мен, не всички са срамежливи. Даже според мен повечето не са, но това е лично мнение.
А за гаджето..ами щом я обичаш не я късай. Ти пак си я обичаш, но това не ти пречи да признаваш, че и други момичета са хубави, налиНо все пак, съвет от мен: не продължавай по-нататък, тоест не заговаряй всяка, която ти харесва, защото все пак имаш задължение към мацката, а и нали уж се обичате...
Това, че си плакнеш очите с красиви девойки по автобусите, не означава въобще, че не обичаш гаджето си. Като си имаш гадже дай да си туриш капаци на очите. Я не слушай тия измислени критики! Нормален мъж си явно щом ти се случват такива неща!
ti kolko tapa moje6 da stane6???Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
po temata mi ti si se izdanil du6ko....trqbvalo e da q zaprikazva6
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
хората са различни по принцип, ако незнаеш да ти кажа.. тфа че тя се е държала така не означава че е срамежлива, а че ти не си имал смелостт да я заговориш, и кфо излиза ти си срамежливия.. честито!
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
а и пропуснах да кажа, че не може да слагаш етикети на всички момичета.. ние сме разлкични !!!!
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
вече ще се возя в маршрутки да поплакна очи и там![]()
иначе по темата нема кво да кажа, ще я заговоря в понеделник щото явно се возим в един и същ автобус тоя ден и се катериме от една и съща спирка![]()