- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как се казвате
Аз се казвам Вероника ии повечето ми викат вержи жерчезависи
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
HI,az S1M kEtI,KaZvAt Mi kEt,KeTkA,kEtIcHkA,kEiT bAlU
i KvI lI nEEEEEE..keti be \
/
az se kazvam Tsvetelina
u doma mi vikat Linka
v uchilishte mi vikat Cuce,Cveti i mn dr
Аз съм Мариана![]()
ioana.. no priqtelite mi mi vikat ania i .. ne si haresvam imeto
![]()
Казвам се Боян-в училище и за приятели съм Бобо или Боянчо
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
камелия - за приятелите - ками![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Ми Виктория са ме именували...Виксън ми викат,Вики,Виктор(това е заради една ебавка в даскало)Тъпако,Дрого...и така
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Амиииииии аз си МРАЗЯ името и ще напиша просто както ми викат почти сички - Дени![]()
![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
Александра ---> Алекс, Сандра, Съни, Сани....Али...
Milena se kazvam..Nar4at me Milen4e, Mime, Mimi i zaradi tozi Nick mn 4esto zapo4naha da me nari4at MimoZa i MimoJa...Priqtno mi e da se zapoznaeme![]()
Уникати...
Десислава и ми викат Деси,Дес,Десита и такиаа..глезории![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Казвам се Пламена, приятелите и познатите ми ми казват Пламъче или Плам
- Имам нужда от простор...
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
-Тогава защо ти е простор?
Ми Теодора се казвам...то си и личиЕмиии наричат ме Теди или Тед най-често
.А господина по география ми казва Тодорка
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
АЗ съм Мартина![]()
Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!
Аз съм Емма.Приятелите ми викат по име или Емми,Емче,Емичка,Ейми и Емили!![]()
Амм... даи направо по темата...
казвам се Дурмуш![]()
![]()
![]()
ебафка ве![]()
казвам се Димо ама приятелите ми викат Димсън...
преди време 1 фриендка ми викше Димси![]()
П.С. И аз не си харесвам името !!!
Emi az sum Gabriela v uchilishte mi vikat Bebs,Gabcho,a vkushti maikami i bashtami mi vikat Juji,ediniq mi brat mi vika Djuf,a drugiq mi brat mi vika Hlape makar,che e po maluk ot men![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
tq i bratchedkami se kazva taka az i vikam Kamichka,Karamelka ili Kamilka(ama tfa samo kato sme s dvete),a tq mi vika GabrilkaПървоначално написано от Kam4eto
,a kato sme navun mi vika Ligoch maluk i me gushka i se smeem
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Аз се казвам Карина и си харесвам името
Викат ми Кари,Каринче един приятел ми вика Карчо др. пак ми вика откачено хихи .. заради ника ми ми викат КариТу![]()
Аз Не СъМ ТвОеТо МомИчЕ За СвАлКа,
АрЕ БаТе БеГаЙ С ТаЯ ГлУпАвА БлИзАлКа::.
.::Аз СъМ От ТеЯ ГоЛеМиТе БрЕйКаРкИ,
ДеТо Не ПаЛяТ ЕвТиНи ЦиГаРкИ
Zdraveite, az se kazvam Cvetoslava . Vikat mi Cveti , Cvete , Cvetka , CvetankeCurke , Cuc , Sisi , Babsy i po oshte mnogo drugi nachini
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
az sum Elena vikat mi Elen4o,Eli4ka Eli El4o!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
казвам се Валентина, но мразя някой да ми вика така, освен ако не е Валентинкаиначе най-често се обръщат към мен с Вале, Валче, Вал..
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.