.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на koalka
    Еми ок,един полов акт между момичето и момчето.Ама момичето,което има постоянни такива полови актове е к***а!А момчето,което има много такива полови актове става е**ч,а не пич,както те самите си мислят и са с голямо самочувстие.Не мога аз поне да кажа,че едно момиче като облече къса пола става курва,но ако почне да се облича така постоянно-еми няма да ми направи много хубаво впечетление.Абе общо взето като се чукаш на всеки купон с различен си к***а за мен.Тва е.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    .Абе общо взето като се чукаш на всеки купон с различен си к***а за мен.Тва е.
    Защо това е лошо? Можеш ли да ми дадеш логично обяснение?
    Ако ти харесва и искаш да спиш с еди кой- си на някой купон, а на следвашия ти се прииска да спиш с друг, в това няма нищо лошо...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Тва и аз не мога да си го обясня-ако 1 момиче се облича супер с къси поли и изрязани потничета и казват веднага че е курва.И защо го правят всичко това-защото не могат да я имат!Тва е цялата философия.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Еваллата Майн!
    Напълно съгласна съм с това,което си написал.
    Народа е толкова коплексиран и стресиран.А по-лошото е,че и сме адски необразовани.
    Интересно какво ли ще се случи в следващите 20-30 години?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм момиче,но подкрепям Цеци-ще ми е гадно да знам,че момчето е било с безчет момичето преди мен. Естествено в наши дни е нормално да има някоя бройка,но сам да не си ги знае и да се пита с тази само на кафе ли ходих или спахме-ами,гадно ще ми е определено.Защото вълкът козината си мени,но нравът никога и бил ли е женкар(или курва) ще си остане такъв.то просто е нещо,което трудно се поддава на съзнателно влияние!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм момиче,но подкрепям Цеци-ще ми е гадно да знам,че момчето е било с безчет момичето преди мен. Естествено в наши дни е нормално да има някоя бройка,но сам да не си ги знае и да се пита с тази само на кафе ли ходих или спахме-ами,гадно ще ми е определено.Защото вълкът козината си мени,но нравът никога и бил ли е женкар(или курва) ще си остане такъв.то просто е нещо,което трудно се поддава на съзнателно влияние!
    Евала мацка! =D> Обаче мен няма да ми е толкова с колко е спал преди мен-нали сега си е мой!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Аз пък винаги съм се чудел защо момичетата се възмущават "ама, видите ли, как е възможно, момче спи с много - пич, момиче спи с много - курва". Хах, дотук добре, но когато същите тези те попитат с колко си спал и им изцепиш 2, или 3, или дори 4-5, те веднага изстрелват - "е, ама как може, наистина ли с толкова малко". Някой са фрапиращи случаи - ако не си еб.ал много путки, значи нямаш опит (независимо, че може да си спал стотици пъти с 1-2-3 момичета, за фрапиращите пак нямаш опит). Та накратко - защо така се получава?
    Че аз съм спала с един,който е бил само с мене-не мисля,че е повод за срам.Аз не се срамувам,а и той също,защото така е станало. Това,че имаш бройки не те прави пич или голям е**ч,защото както ти казваш-може да правиш секс с 1 партньор стотици пъти,а може със 100 по 1 път. разлика в броя на сексуалните ти контакти няма,само че по-добър любовник ще си в първия случай,защото познаваш партньора,знаеш какво му харесва,занаеш до къде можеш да стигнеш и изобщо се познавате добре и сексът става в 1 особено синхрон.А и те е грижа за партньорът,което оказва влияние и върху качеството на сексът. Не се заяждам-просто подкрепям мнението ти. А и да ти кажа-така говорят само комплексарите си обсъждат бройките си мерят половите възможности по тях!Явно вас мъжете темата бройки е много важна,ама да знаете как падате в нашите очи.........................

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Аз горе-долу същото се опитвам да обясня. Само дето мнозинството от момичетата смятат, че си едва ли не супер зле, ако не си ебал десетки путки, а после същите питат "ама защо момче с бройки - пич, момиче с бройки - курва?". Категорично казвам, че това не са всички момичета, но също така категорично казвам, че това са мнозинството от момичетата. А относно тази с 32 бройки - ебати курвата, хич не завиждам на приятеля и (особено ако има чувства). Ебати съдбата - да ходиш по улиците и със всеки втори да се поздравяваш със "баджанак, как е?". Ако ще и тесногръд да съм, човек с предразсъдъци, или каквото и да било, но момиче с 32 бройки си остава курва, колкото и широко скроен да си.
    П.С.> rosskata, кога ще ходим по купони със сестра ти?
    Левски шампион але але!

just a girl
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Виж, принципно е така, знам го, разбирам го.
    Но вътре в мен нещо ме ровичка да ми е гадно.
    Не че като ми е гадно й и го натяквам или правя проблеми, просто ми е гадно..
    от вътре ми е гадно, като се сетя, че това момиче което е до мен, което го гледам , преди това някой друг е правил ебати нещата с нея.. е тва е.

Ceci Penev, tova koeto pi6e6 sa vse edno sumite na gadjeto mi! Toi misli po su6tiq na4in! Govorili sme si nqkolko puti imenno na tazi tema, teoriti4no kakvo bi go vuzprqlo da bude s momi4e, koeto e spalo s dosta mom4eta , no puk sega obi4a nego i toi su6to kaza, 4e bi mu bilo adski gadno samo kato si pomisli s kolko kakvo e pravila! Az puk ne smqtam 4e kato spi6 s mnogo mom4eta, moje6 da go nare4e6 tursene na Pravilniq, kakto be6e pisal nqkoi po-gore Izvinqvaite, ama ima i drugi na4ini na tursene, vse pak ti zapo4va6 vruzka (v pove4eto slu4ai) predi da si spal s nqkogo...A kurva za men ne se opredelq p drehite, a po povedenieto i, otno6enieto i kum mujete...

Майн
    Guest
    just a girl - предполагам с "търсенето на правилния" адресираш моя постинг. Не, права си не се търси така. Но няма смисал да обличаш расото докато дойде въпросния правилен. Чакаш няколко години правилния, влюбваш се прекарваш две чудесни години и той те зарязва, колкото и правилен да ти се е струвал в началото, а ти си пропиляла маса време да го чакаш, вече наближаваш 30, абсолютно си убедена, че правилен човек няма и мразиш всички заради един в който си се излъгала. Как ти харесва такъв сценарии ? Ще кажеш, че правилния се познава от далеч. Да ама не. Той не размахва трансперант. Трябва да прекараш известно време с един човек за да разбереш дали е ТОЙ. А това мнгоо рядко става от първия път.

много яка тема.Познато ми е това.Повечето ми казват имаш курвенско излъчване а въобще не е така.Аз съм обикновено момиче,черна коса и може би единственото нещо което не всички го имат а аз го имам е обецата на носа и все пак за мен това не е курвенско.Днес бях с къса пола на даскало и по пътя поне 3-4 човека ми казаха :Тая е ебахти курвата" .Много се изнервям като става така,защото знам че не съм такава.
    А по въпроса за момчетата които ебат и разказват имам подобен случай и се получи много тъпо.Тои ми беше първият и беше ходил налява и надясно да разправя че ме бил ебал.После се оказа че имаме общи познати от моето даскало и те ми казаха един ден "а, значи ти си онази дето ..... я е наебал".И на мен ми стана много тъпо , защото мислех че не е като другите , но явно съм грешала.Сега вече много трудно се доверявам на момче,за да не ме изкарат поредната курва.

Guest
    Adelira^ - именно там е проблема. Заради еин гъз слагаш всички под общ знаменател. Защо мислите говоря, че човек трябва да се забавлява на първо място и това което върши да му доставя удоволствие. Защото когато се чувства добре и в свой води, няма да му пука че е "курва" ако става въпрос за секс, че е "зубър" (което незнам защо се води за обида), когато му харесва да се занимава с училището. Защо никой не гледа нещата от другата гледна точка. Защо хората казват за някое момиче че е курва. Ами защото не им е пуснала на тях, или не са се оказали достатъчно подходящи да задържат това момиче и ги е сменила с друг. Някак си не ми се вярва да откажат ако някоя такава "курва" им предложи. В този момент те изведнъж почват да я разбират и да се дистанцират от останалите. Щото ще си "натопят чушките" и ще има с какво да се правят на мъже после. Просто погледни нещата така.. той разправя на ляво и надясно че "те е ебал", защото явно нещо го гризе и има нужда да се докаже. Хората които са уверени в себе си нямат нужда от каквито и да било хвалби (не говоря за секса само), нямат нужда да се доказват на никого. Аи между другото този манталитет е една от прияините момичета на по 15-16-17 години да излизат с 10 години по-големи батковци от тях. Просто знаят как да се държат с едно момиче и да го накарат да се почувства важно, а не някой парцал.

Майн
    Guest
    тъй де.. пак забрайх да се подпиша, а нямам намерение да се регистрирам.

Голям фен

Re: Една тема, относно думата "курва"

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Пускам тази тема тука, защото ще говоря за курви и т.н.

Може ли да ми обесните, защото явно аз живея в някакъв друг свят.
    Как така един човек(мъж по точно) ще види едно нормално момиче и веднага ще каже, че е КУРВА, без да я познава, дори не му пречи да го каже при положение, че за първи път я вижда ?
    ТОва не ми е ясно?
    Не мога да разбера, защо като едно момиче си облече поличка и веднага я мислят за курва ?
    Първо, едно момиче поне според мен щом си облича пола иска да я харесват, но това не значи че да я мислят за курва..
    Пък така е модерно, красиво..
    Колко е хубаво да видиш едно прекрасно момиче, с хубаво тяло, с една поличка, да ти изпакне окото и това е, на мен това ми стига.

Да оставиме настрана този въпрос, ами какво ще кажете за това, че да речем едно момиче спи с едно момче.
    После това момче разправя на всички, как я е е*** , как такова, как онакова и всичките му приятели стават е**ЧИ.
    Смисал, че вече щом знаят подробности за нея, все едно те са я ебали и разправят на всички каква била, каква не била и такива..
    Била курва и т.н.
    Мн ми е странно, познавам много момчета, мои приятели, всичките са такива..
    Не си правя някаква реклама, че не съм такъв, не съм наистина, но просто се чудя от къде идва всичко това ?
    nenam bace ama spored men ot prav pogled ne moje6 da kaje6 dali nqkoe momiche e kurva osven ako ne q vidi6 da visi na magistralata ili na nqkoq ulichka i da chaka nqkoi da mine da q opravi za pari.. inache taka ot prav pogled ne stava, taka kazvat kato vidqt nqkoe momiche kurva 6toto nosi kasa polichka a te s deckoto si mislene.. taka mislqt che koqto nosi kasa pola i i se vijda otdolu pra6kite e kurva.. ne e taka moje prosto da obicha da si pokazva prelestite
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си