- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разделен ли е класът ви на групички?
При нас да... Не е много хубаво, честно казано.
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Не за щастиеКласами е много е мнгого сплутен
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Даааа разделен е! За съжаление е така, не е много приятно ама все пак се справяме някак си! Най-лошото е че групичката в която съм аз винаги си отстоява ме на мнението и другите групички не са много доволни ама пък и не ми пука![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Егати якото! Искам и аз...Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Незнам. Ние сега за 1 година сме заедно и май още не сме се разделили.
Май имаше такава тема,ако не се лъжа,ама няма значение.Ами да,има групички.Три са-едната е от две момичета,които навсякъде си ходят заедно,другата е от 3 тъпачки,които са нежелани от целия клас и третата е от всички останали.
Първоначално написано от koalka
и при нас е нещо подобно
и ние сме разделени, при това на мн, и има най-явна нетърпимост между групи4ките, ама на кой му пука - ще ги издържа още година и половина, издържала съм ве4е пове4е от 3...пък и мн добре поддържам привидно добри отношения с вс, въпреки 4е някои не мога да ги гледам...![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами моя клас не е разделен, е има хора които се имат повече, но това си е нормално.
mai mai.. ne 4e 4ak tolkova si li4i.. to vsi4ki si obshtuvame ama prosto az si se dvijda s 1 2 momi4eta drugite 2 3 momi4eta s oshte 1 i tai.. ama ne e kato da sme skarani . neshto ne moga da se obqsnq![]()
27 индивида - 27 индивидуалности. Какво може да се очаква?
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Същото...+че се разбираме страшно добре и съм много доволнаПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
при нас също сме на групички...но не са толкова разделени...коато има нещо всеки се застъпва за другия..(освен 2 бебета които мислят само за гъза си)иначе сме на групички но се разбираме:]
При нас винаги имаше две групички - на "готините" и на "зубарите и задръстените"![]()
2т. системно
a poznai![]()
доста се поколебах преди да отговоря но накрая реших че не е разделен.причината е че сме още 8 клас така че все още всеки си общува с всеки ... но както е тръгнало май май скоро и моя калс ще се раздели![]()
Да....главно момичетата сме на 4 групички,иначе момчетата не са,има само 3 шемета дето са отделно...половината не се понасяме,обаче когато тр да се защитаваме се защиваме.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
word!Първоначално написано от Amayo
и при нас е така...водя се от готините![]()
по принцип много мразя аутсайдерите...за тфа не приказвам с тях..супер зле са....некфи мирни,такива си не стават от чиновете...
и за мое ОГРОМНО щастие като се напрай анонимна анкета в класа съм един от най-мразенитедобре е да има шум покрай мене...
v su6tiq klas sumПървоначално написано от alice sw
sled 1 i polovinaaa gi zaebavam totalnoo , ne 4e sega me interesuvat
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ужасно е ама и аз си имам една групи4ка и си прекарване супер...но когато др се настроят срещу вас ве4е става лошо....
О нее...лицемерие нямаПървоначално написано от psycho_girl
Като не понасяш някой,защо се правиш,че ти е приятен?! Ебати хората...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ami tva mi e parva godian s toq klas i mn se nadqvah da ne se razdelim na nqkfi grupi4ki ama za jalost tva e neizbejno i ve4e e razdelen![]()
![]()
RazDeleNi sMe nA gruPi4ki :S Mn e GaDnyYy
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!