- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разделен ли е класът ви на групички?
Ами...да, разделени сме.
1. Има лагер на метълите.
2. Група на чалгарите.
3. Група на зубрачите (от които съм аз)
4. Женска група (щото има само 4 момичета в класа)
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
мда и ние така .. горе долУПървоначално написано от peps_from_mars
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
1-ва групичка на тея които се правят на интересни(мн велики бре- той живота ще им го начука) и даскалките им са връзват на простотийте които уж упрекват.
2-ра групичка тея които поддръжават на тея които се праят на интересни (мноу са смешни дИцата ма ко ги прайваш)
3-та групичка тея които искат да постигнат нещо в живота
4-та зубъри и подмазвачи
5-та пушачи и само ядИни и пИйни
6-та- от общежитието (който могат да се причислят и към 1вата група)
Тва е най точното групиране което мога да Ви представя за моя класкаква сплОтеност лъха само
![]()
Да, има.![]()
опраделено се раздели на групички, аз понеже нали сега след 7ми клас и всички сме нови и т.н. има хора от класа с които даже не съм разговаряла...![]()
Ами - да определено има няколко групички![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Има, да.
Първата са 2-ма геймъри, които знаят всеки с какви гащи е в момента. Навсякъде са заедно.
Втората е един парцал, дето е мразен от всички колективно
Третата сме всички останали.
Да и в нашия-обаче според мен тва е нормално щот няма как от 10 момичета сека с различни интереси да се разбираме сички!Едната групичка е от 8-другата ония 2те кой ги знай къде одат![]()
Ами и аз не знам...уж всички сме една компания, пък на практика е доста по-ралзично...![]()
хъхъ..
О ами нормално е да имаме групички.
Едната групичка сме ние- 3 момичета и 2 момчета и от време на време един пришалец.
Втората групичка са само недорасли тъпички момченца.
Третата са няколко момичета, с които първата група общува.
И има едни 2 патки, които се делят.И още една група от 3 момичета, които се водят зубрачки, но всъщност имат много тъпо разбиране за живота.
В моя клас принципа "всеки сам за себе си" важи в пълна сила,както и 'прецакай другарчето" и още куп такива.
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
A, бе, и ние сме разделени на грпички, даже имаме групички в групичките. Основно се делим на 3 лагера. 1ва група - ние, които сме от Хасково в класа (аз уча в Димитривград в ЕГ) + готините хорица от Дград, 2ра гр - зубарките + задръстените момичета от класа и 3тата гр - 3 тъпи патки, които се имат за нещо ама никой не ги харесва.
nie sme na 2 grupi4ki...grupata na zadrastenite i na6teaz se razbiram s vsi4ki,no ima nqkoi hora,s koito,ako ne sme v 1 klas nikoga nqma6e da kontaktuvam s tqh!klasa si ni e super,haresvam go takav kavto e,no... :P
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
Едната група, включваща всичките момчета и почти всички момичета-"печените".
Втората група, включваща останалите момичета-"сдуханите" или "смотаните" или там както им викат "готините".
и най-накрая третата група, включваща мен и най-добрата ми приятелка-което всъщност не се брои за група, защото сме само двама души, но както и дее... Причината за това ни положение е, шото ме изолираха от втората група и така... аз предпочитам да общувам с втората група, шото те според мен са по-готини...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
O i nashiqt klas e razdelen na mn grupi4kitova e prosto ujasno
![]()
![]()
Ima tam 2ve deto stranqt ot vsi4ki ostanali.... Ima 1 mom4e deto vinagi samo si hodi na vsqkade s nikoi ne govori
ima i 4 pikli deto se sabirat s 3 momcheta i samo tqhnoto si znaqt... Otdelno ima 3 momcheta deto sa zubarite na klasa i ne poglejdat nikoi
e samo uchebnika
i az i oshte dve frendki s okolo 6-7 momcheta koito sme v nai lqvata redica i sme si samo nie nashi hora... i ima oshte edno momiche koeto hodi s 3 momcheta.. a ostanalite 2ma sa si neotralni sas vsichki se opitvat da drujat ama neshto ne se poluchava.... te samo ni gledat seira
be klasa mi e pod vsqkva kritika
a taka iskam vsichki da sme edinni
sigurno ste kajete mi napravi neshto po - vaprosa ?
a povqrvaite mi ne stava...
to s jivotni kak da se razbere chovek ?
![]()
човек и аз съм от Хасково и уча в ЕГ-то в Дград аиде да ми спретнеш една биографиика или поне кажи кой клас туй-онуйПървоначално написано от AssShot
![]()
иначе мисля, че няма клас в който да няма групички![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Мисля че вски клас малко или много е разделен...поне нашич вече такъв...а преди май не беше
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Emi to winagi klasa e razdelen ,nqma na4in wsi4ki non stop da budat zaedno .Estestweno e 4e se suzdawat grupui4ki ,wajnoto e kogato ima nqkakwi meropriqtiq ili wuobeshte klasa da e sploten,...no spored mene e nawuzmojno absolutno wsi4ki da sa priqteli...wajen e kolektiwniq duh pri rabotata (((((((:
i pri nas ima grupi4ki![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
всеки за себе си или всеки за да му е гадно на вуте с друи думи помия
В началото,когато всички бехме нови имашее 3-4 групички...обаче мина време и вече се разпаднаха ...сега целия клас сме си дружки :P
hehe pri nas e nai-o4arovatelno: osnovnata grupa e mom4eta-momi4eta,6e kaje6,4e sme ot destkata gradina,mnoo zle,3 mom4enca po-zatvoreni i edni takiva..hmm,ostanaloto vsi4ko jivo ot m1jki pol 'mnoo se otvarq',ama to narpavo sme6no se polu4ava..momi4etata 3 pa4avri,2-3 zubarki i nie-ostanalite,normalnite
,be kvo da kaja,...stra6ni sme
![]()
Look deep inside me ...
Еми и нашия клас е разделен на 3 групички..едната се състои от 3-4 момичета които се мислят за нещо повече от всички други и малко странят от нас..другата то не е точно групичка,щото се състои от една тъпа к.рва..която никой, ама абсолютно никой не понася..и 3тата групичка сме всички останали от класа![]()
да и е нормалното щото едните ся се имат за гъзари и другите просто "не са на тяхното ниво", нокъм 11-12 клас вярвам, че ще станем най-задружни живот и здраве
няма любов