- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разделен ли е класът ви на групички?
Естествено, аз лично не зная някой клас да не е разделен на рупичке.
На мен не ми пука за това, дори съм доволна, че не съм в компанията на някой олигофренчета и... айде да не се изразявампо- добре ми е като сме си в групичка аз и още две момичета, никой не ни закача и не ни пречи и си правим каквото си искаме без да се влияем от други...
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
kvo da kaja az. moqt klas e razdelen. az brata i o6te 5-6 4oveka trenirame v edin klub . a ostanalite sa mru6lqci. imam 4 momi4eta v klasa i te sa v na6ta grupa. nai redovno ima sbivaniq mejdu dvete grupi
оооооооооо да!нашия клас е разделен по следния начин:5индивидки(демек моята банда :P :P :P ), 2 курви, 2 зубърки, 2ма аутсайдери, 2ма невписващи се в обществото индивиди(единия е зубър, а другия е нахамел смотаняк), 2 нормални момчета и 8 момчета, които се движат в компания извън класа.
всички се мразим, плетем интриги, говорим зад гърбовете си и си крадем гаджетата, това ни е класа, ако някой иска да влезе в този ад на моето място, да заповяда!
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
gadno eeeeeeeeee![]()
vina gi sam bila v razdeleni klasove![]()
otvratitelno e![]()
a pri nas ima i pri mom4etata daje moga da kaja 4e mujete sa po golemi klukarki ot nas momi4etataПървоначално написано от malkoto^f
6toto primerno ba6ta mi e po golqma klukarka ot maika mi.
mnogo mu besneq ama kvo da se pravi....tup kritikar
![]()
![]()
![]()
tova e vqrno a ne e pravelno takaПървоначално написано от `sladko_kotence
![]()
![]()
ima 1,2 momi4eta ot klasa i se mislat za golemite gazarki 6toto sa ebani a kvo ot tui az se eba ot po otdavna ot tqx i ne se naduvam i daje za malko da se zbiq s ednata
![]()
![]()
pisnalo mi e ot takiva kurvi4kii ligli4ki i na tati momi4encata koito si4ko si pozvolqvat![]()
![]()
ama az ne davam da mi se ka4vat na glavata,za6toto sam GADNA KU4KA kogato trqbva i na mqsto.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
ахх,,.
Тва което си написала жестоко противоречи на тва което се опитваш да кажеш.. тцтц..
по темата: има някви разеления там ..дупета и разни живеещи някъде в своя малък свят...абе живи здрави..
оф тва горе бях аз..сори
Пффф ми вие преценете, ние сме трийсе човека и сме на около 10-12 групи
И при нас има и изобщо не е хубаво ама... какво да се прави
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Разделен е, преди много се ядосвах, но сега гледам да не ми пука. За мен е важно, че знам, че има хора, които ИСКРЕНО държат на мен и на които мога да разчитам. Годините прекарани в училище са най - хуабвите, гледам да не изпитвам ядове, защото навярно един ден ще ми липсва всеки съученик...било то малко дразнещ и не толкова приятен, свикваш с хората.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
emi da...
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
При нас целия клас е на групички от по 3-4 човек,което е мн шит!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
emi da .. kofti ama to vinagi sme si bili tei no v nqkoi sityacii kato trqbva sme sploteni donqkade osobeno sega kraq na 7 klas razdqla![]()
Ми да,и при нас го има..Шит е,амааа..ко да са праи..секи с неговите си интереси.
Е,то няма как да няа групички,все пак от 25 човека едва ли всичките са на един акъл и се интересуват от едни и същи неща...ае при нас сме някъде на 3 групички ,ама като цяло сме си добре![]()
при нас момичетата сме разделени на 4 групички, а момчетата на 3При нас целия клас е на групички от по 3-4 човек,което е мн шит!
мн кофти...
В моя клас има некви групи ,ама горе-долу сме сплотени ,защото цялото даскало е срещу нас .Едната групичка сме тия от стадионите,другата от по мълчаливите ,а момичетата са разделени на курви,по-малко курви, и зубари !
Не ми пука за тия групи ,ама в класа никой нещо не смее да ми каже в очите.
Даммм и моя клас е разделен на групи4ки , но според мен е важно да умее6 да се разбира6 сас вси4киОт така наре4ените VIP до зубарите и смотаняците.... може би единствено моита група се разбира сас вси4ки останали което ме радва
![]()
Много ясно,че е разделен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
da za jalost.i sega daje nqkoi ot grupi4kite ne govorqt pomejdu si.....a kat si predstavq 4e sme si vuobrazqvali 4e sme edinen klas nakoga i napraooooo![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Хохохо нашия клас е много злееее ... 8 момичета сме и сме на 3 групи само момичетата ... за момчетата да не говорим ... ужасссс![]()
Ми то май сички класове се разделят на групички!И моя е така...