.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли групички в класа?

Гласували
276. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

237 85,87%
  • НЕ

30 10,87%
  • Незнам

9 3,26%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 166
    Естествено, аз лично не зная някой клас да не е разделен на рупичке.
    На мен не ми пука за това, дори съм доволна, че не съм в компанията на някой олигофренчета и... айде да не се изразявам по- добре ми е като сме си в групичка аз и още две момичета, никой не ни закача и не ни пречи и си правим каквото си искаме без да се влияем от други...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен
    da,no samo pri momichetata..momchetata v uchilishte sa vinagi zaedno vsichki :P

Even heaven is hell without you

kvo da kaja az. moqt klas e razdelen. az brata i o6te 5-6 4oveka trenirame v edin klub . a ostanalite sa mru6lqci. imam 4 momi4eta v klasa i te sa v na6ta grupa. nai redovno ima sbivaniq mejdu dvete grupi

Guest
    оооооооооо да!нашия клас е разделен по следния начин:5индивидки(демек моята банда :P :P :P ), 2 курви, 2 зубърки, 2ма аутсайдери, 2ма невписващи се в обществото индивиди(единия е зубър, а другия е нахамел смотаняк), 2 нормални момчета и 8 момчета, които се движат в компания извън класа.
    всички се мразим, плетем интриги, говорим зад гърбовете си и си крадем гаджетата, това ни е класа, ако някой иска да влезе в този ад на моето място, да заповяда!

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    gadno eeeeeeeeee
    vina gi sam bila v razdeleni klasove
    otvratitelno e

Цитирай Първоначално написано от malkoto^f
    da,no samo pri momichetata..momchetata v uchilishte sa vinagi zaedno vsichki :P
    a pri nas ima i pri mom4etata daje moga da kaja 4e mujete sa po golemi klukarki ot nas momi4etata 6toto primerno ba6ta mi e po golqma klukarka ot maika mi. mnogo mu besneq ama kvo da se pravi....tup kritikar

Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    да и е нормалното щото едните ся се имат за гъзари и другите просто "не са на тяхното ниво", нокъм 11-12 клас вярвам, че ще станем най-задружни живот и здраве
    tova e vqrno a ne e pravelno taka ima 1,2 momi4eta ot klasa i se mislat za golemite gazarki 6toto sa ebani a kvo ot tui az se eba ot po otdavna ot tqx i ne se naduvam i daje za malko da se zbiq s ednata

pisnalo mi e ot takiva kurvi4kii ligli4ki i na tati momi4encata koito si4ko si pozvolqvat ama az ne davam da mi se ka4vat na glavata,za6toto sam GADNA KU4KA kogato trqbva i na mqsto.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    ima 1,2 momi4eta ot klasa i se mislat za golemite gazarki 6toto sa ebani a kvo ot tui az se e** ot po otdavna ot tqx i ne se naduvam i daje za malko da se zbiq s ednata
    ахх,,.
    Тва което си написала жестоко противоречи на тва което се опитваш да кажеш.. тцтц..

по темата: има някви разеления там ..дупета и разни живеещи някъде в своя малък свят... абе живи здрави..

Град
    София
    оф тва горе бях аз..сори

Фен
    Град
    София
    Пффф ми вие преценете, ние сме трийсе човека и сме на около 10-12 групи

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    И при нас има и изобщо не е хубаво ама... какво да се прави
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Разделен е, преди много се ядосвах, но сега гледам да не ми пука. За мен е важно, че знам, че има хора, които ИСКРЕНО държат на мен и на които мога да разчитам. Годините прекарани в училище са най - хуабвите, гледам да не изпитвам ядове, защото навярно един ден ще ми липсва всеки съученик...било то малко дразнещ и не толкова приятен, свикваш с хората.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

emi da...
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

При нас целия клас е на групички от по 3-4 човек,което е мн шит!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на I_ve7o
    emi da .. kofti ama to vinagi sme si bili tei no v nqkoi sityacii kato trqbva sme sploteni donqkade osobeno sega kraq na 7 klas razdqla

Ми да,и при нас го има..Шит е,амааа..ко да са праи..секи с неговите си интереси.

мацка от класа
    Guest
    Е,то няма как да няа групички,все пак от 25 човека едва ли всичките са на един акъл и се интересуват от едни и същи неща...ае при нас сме някъде на 3 групички ,ама като цяло сме си добре

При нас целия клас е на групички от по 3-4 човек,което е мн шит!
    при нас момичетата сме разделени на 4 групички, а момчетата на 3
    мн кофти...

Guest
    В моя клас има некви групи ,ама горе-долу сме сплотени ,защото цялото даскало е срещу нас .Едната групичка сме тия от стадионите,другата от по мълчаливите ,а момичетата са разделени на курви,по-малко курви, и зубари !
    Не ми пука за тия групи ,ама в класа никой нещо не смее да ми каже в очите.

Даммм и моя клас е разделен на групи4ки , но според мен е важно да умее6 да се разбира6 сас вси4ки От така наре4ените VIP до зубарите и смотаняците.... може би единствено моита група се разбира сас вси4ки останали което ме радва

Голям фен
    Много ясно,че е разделен.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

da za jalost.i sega daje nqkoi ot grupi4kite ne govorqt pomejdu si.....a kat si predstavq 4e sme si vuobrazqvali 4e sme edinen klas nakoga i napraooooo
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Хохохо нашия клас е много злееее ... 8 момичета сме и сме на 3 групи само момичетата ... за момчетата да не говорим ... ужасссс

Ми то май сички класове се разделят на групички!И моя е така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си