- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разделен ли е класът ви на групички?
Да.Едната е групата на тези,които се мислят за повече от другите,а другата са останалите.Много се дразня,когато тези от първата група започнат да се отварят ,все едно са не знам си кои.Имат огромно самочувствие без покритие,но както е казано някой ден всичко ще им се върне.
![]()
Да и тва разделение е бати тъпото едните сме нещо повече от другите ,защото на поредната кучка така и е скимнало ,а другите са по-долу от нас само ,защото си мълчат![]()
![]()
Да, но още по-гадното е, че започва да има спорове вътре в групичките всеки започва да се дразни на някой друг, а аз винаги съм по средата на такива караници..
А и още нещо..:
АБЕ ХОРА МОЛЯ ВИ СЕ БЕ!!! НАУЧЕТЕ СЕ НЕ ЗНАМ СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО![]()
![]()
![]()
![]()
ОО да определено е разделен! Веднъж това става от самото училище и разпределение на часовете ...ала ба ла..и после отделно в самите групи!
За щастие обаче моя колектив е доста по-задружен от другия и прекарваме повече време всички заедно..примерно си зимаме мн вафли и пиене или се занимаваме с разни тъпи игрички в часовете ,обсъждаме разни теми които едва ли се коментират иначе.Играем на филми,асоциации,цветове ..абе въобще -детската градина,но пък голям кеф пада особено в необщообазувателните часове...(за ХГ щото говоря)![]()
Na grupi4ki mene si me kefiza kvo mi e da se makna s teq po zabutanite
a taka samo s moite si fr si mi e PERFECT
![]()
.....a na teq ot klasa mi na koito ne im iznasq......mogat prosto da se mahnat
![]()
![]()
![]()
"Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш."{{{~}}}
Emi i moq klas e razdelen na 3 grupi4ki...ni6to 4e sme samo 17 4oveka! i po-interesnoto e 4e vsi4ki mom4eta sa 1 grupi4ka, a momi4etata sa na dve grupi![]()
Аха...разделени сме на 4-5 групичкиАма на мен не ми пречи...
![]()
vinagi se slu4va da ima grupi4ki.....i vinagi ima zloba mejdu syu4enicite mi......i v biv6iq mi klas be6e taka i sega pak e taka.... ve4e izgubih nadejda, 4e moje ne6tata da se opravqt........
![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
Моят клас е много як не сме много на брой,но не сме на групички,сплотени сме,пада егаси майтапа и винаги можем всички заедно да избягаме![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Да. Разделен е. Има 4 групички и аз съм петата.
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Не е интересно, а е напълно нормално.Първоначално написано от ThePowerOfLove
Да,разделен е,което е много гадно.![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Естествено че да!Тва мене много не ме кефи,но различни хора,различни характери,различни групички и така................
ние сме задружен клас![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
da i tfa me nervi mnoo
И нашия клас е разден:3 момичета-к*рвите на класа,3 момичета и 4 момчета-зубрачи,диваци-6,7 момчета,"тъпи"метъли-аз и още 2 момчета,и останалите си правят друга групичка..
Нямам си никва идея как щеше да е по-добре,щото обикновенно като всички са задружни все се появяват интриги и все някой излиза аутсайдер и се движи сам
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Дам,разделен е.Едната групичка (тази,в която съм аз) е от 4 момичета - антифешъните,никой не слуша чалга и сме най-умните от класа.Втората групичка са к*рвите на класа - всички останали момичета,без две момичета,който са членове на всички групи.А третата група е на момчетата.
Всъщност на мен ми е доста добре така.Момчетата ги изключват,наказват..а к*рвите са по-тъпи и от сестра ми (пълна скръб).![]()
1. Аз.
2. Основната група - тя се дели на няколко:
Момчетата и момичетата - зубърки.
3. Групата на "смотаняците" - едно момче и пет момичета, общо 6 с мен бяха 7, но вече не съм част от тях.
И при нас е така. Преди бяхме по-зле, понеже се бяхме разделили на две групи целия клас - зубърите и другите. Сега вече сме си супер сплотени, без да броим един-два индивида, които постоянно се заяждат и никой не може да ги трае.Първоначално написано от strange__
mi na6iq klas otna4aloooo bqhme super spolteni,no sega ne e taka.vseki se e razdelil na grupi4kiiii..i ne e mn qko ama nqma kak
На мен пък ми харесва да гледам сеира и на двете групи - голямата и готината и малката. А аз ли? Аз вече не съм част от никоя.
при няс пък класа ни е разделен на моми4ета и мом4ета!ло6ото е 4е е съ6то и много разединен и вси4ки се изказваме един друг,което не е хубаво нали?и после вси4ки се сурдат на един и това наи 4есто сум аз з6тото ас не се карам с никои и съу4ениците м мислят 4е ас сам проблема
което не е 4есно
![]()
Да и моя е разделен тфа е супер мега турбо трибле тап0о заклеам се!!![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
да, разделени сме на групички е мн неприятно...винаги е възможно някой да "смени" групичката, да издаде лични тайни или да прави гадно на други...
но дано някой ден се обединим![]()
Да,разделен е ,аз не че много общувам с учениците де,ама ми е супер тъпо като групичката почва да закача някое момче и да се ебава с него,ама съм безсилен в такива моменти,предпочитам да си бъда сам и да не се деля на никакви групички,с който ми е приятно ,с него си говоря.