- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разделен ли е класът ви на групички?
Prividno klasa mi e razdelen na 3 grupi, no vsqka grupa si se deli na oshte po-malki grupi i vupreki che se prestruvat kolko sa zadrujni..vseki sus vseki se kara![]()
kvi li ne postove nqma6e tuka . nie pak nqmame nito 4algari nito metali - slava bogu
no tova ne ni pre4i da sme se razdelili na :
1-va grupa- edna zadrastenq4ka - uj zubarka ama pove4e ot 4,50 ne izkarva
2-ra grupa- 6 4oveka - misle6ti se za golqma rabota ama sa super ligavi i jiveqt na dr planeta
i o6te 2-3 grupi ima
az sam moje da se kaje kato svoboden elektron i se razbiram s absolutno vsi4ki.. ama kato cqlo nikak ne sme zadrujni po nqkvi vajni vaprosi - koeto e zasluga na tapata ni klasna![]()
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
да. ние сме общо 10 човека в класа :Д делим се на две групички в която съм аз / старите кучета от миналата година / там сме 4 момичета и две момчета и в другата групичка са новите 3 момичета:Д ам има и един аутсайдер
да на групички сме , но пък всички сме голям екип.. незнам как става![]()
![]()
![]()
При нас като цяло няма групички, всеки е приятел с всеки с изключение на някои малки раздори. Групите се заформят по време на голямото междучасие. Ако нямаше групички си представете 20 човека да влязат в близката баничарница заедно
![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Първоначално написано от ViciouSs
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мдам разделен е още откакто се събрахме мин година.Ама не ми пука.Важни сам и "моите" другите да се оправят...
Да разделени сме на 3 грипи !
1 Шматки
2 Шматки който се мислят за готини
3 И аз .. мн смотан клас всички ми са бутат и ме занимават с някви глупости ! Може да сме на едни години но на акъл сме бая далече !!!
Който е гласувал "незнам" значи е най-големия Аутсайдер в целия клас..![]()
ACϟDC
Не! Тази година самият аз се очудих колко як клас имам![]()
да разбира се...както всяка година![]()
Да , нормално е . На всеки му допадат различни хора ...
Няма по-скапано от това да са разделени
Sometimes the same is different, but mostly it's the same...
дАа класът ми е супер як
ние въобще не сме разделени...![]()
Аз съм по-различен човек и ве харесвам повечето хора..
Както всеки друг си намира приятели от класа и с тях съм постоянно..Това е групичката,все пак не можеш да бъдеш най-добър приятел със всички ами ставаш приятел с тези,които най-много ти допадат.
Разбира се!
Дори и аз спадам в една група - аз съм главния в нея, състои се от един член и това съм аз.
Разделени сме на няколко групи: на готините момичета, на момчетата, на смотаните момичета и на зубарките.
Аз бях в първата група, за което наистина съжалявам, защото всичко е супер фалшиво. Няма приятели, всички си говорят зад гърба, преструват се на такива каквито не са, а разкриеш ли себе си моментално биваш изолиран.
За тфа сега се сближих с едно момиче и двете се цепим от всички групи. Така е много по - яко. Може сега да нямам много "приятели", но поне са истински.
За жалост да докато миналата година когато бяхме 8 клас беше всичко невероятно с кеф ходех на училище,докато сега нямам търпение до 12 клас и да не видя вече хората даже ми писна и от най-добрата ми приятелка уж която все ме прави на нищо
Да, 25 човека срещу един. Гадно е, в началото го защитавах, но разбрах, че няма смисъл – сам си го проси.
Нормално е да има групички. Аз постоянно се движа с едно момиче от класа ми, няколко шматки постоянно ни се влачат. Много се дразня.Май се отклоних.
![]()
Не. Понякога се караме, дразним и тнт, но сме от дълги години заедно и сме свикнали с недостатъците си - вече сме едно цяло.
Envoi moi ! ;]
1.Тревопушачи - надувки
2. Исипани
3. Нормални-аз съм член там![]()
За съжаление-да...![]()
![]()
pf na men sega6niq mi ne e razdelen stariq malko be6e razdelen ama nai e qko klasa da e razdelen na 4 5 6 7 grupi4ki![]()
i da im gleda6 siira kak se izpokarvat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()