- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разделен ли е класът ви на групички?
не точно...
а и ние сме за 1-рва година заедно
![]()
Мисля си че сме сплотени,всеки защитава и подкрепа съученика си,дори и да не му е особено приятен,взимаме всички решения заедно,това че сме супер неорганизирани е друг въпрос деВ началото имаше повече групички,сега вече даже май няма,като изключим едни кифли. Но всеки си се движи с някой ,това е нормално
В моя клас има 3 групи, които си личат, но и трите си говорим и е яко. Просто си излизаме навън и по разходки отделно иначе в училище всички си говорят. Пък доста пъти сме излизали и една много голяма част заедно и си изкарваме добре. Не се караме и някви глупости като в 1-2 клас.
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
Дааа, разделен е
Имаме си групичка, която бяга от час, групичка на зубрачите и групичка на нормалните идиоти . В случая аз влизам в групата на нормалните идиоти![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Moя клас...хм не мога да кажа че сме разделени.Всички сме заедно.Аз не си харесвам много много класа,ама като се сетя,че другата година няма да съм в него(7 клас съм) ми става супер тъжно.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
При нас да... Бих го упредилила като тези които имат интерес да завършат ,другите са загубенячките които идват на даскола,защото нямат избор и групата на лесните момичета
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
Да,има.
да и мисля ,че е нормално.ние сме различни хора с разлчни интереси изобщо с различна гледна точка за много неща .не си пречим взаимно в клас така че според мен всичко е под контрол![]()
Има много групички и те често се сменят![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Моя клас е задружен само когато става въпрос да избягаме от някой час...![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Първоначално написано от magesniko
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Определено, даже големите групички на по-малки.
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Ами разбира се.Мисля че във всеки клас е така (всеки над 3 клас).Няма как случайно да се съберат 20-30 човека с едннакви интереси.И то е нормално да е на групички класа.Аз лично съм приятел със всички от класа ми, но не мога да си представя да излизам и да си говоря по цял ден с някои от тях защото просто имаме различни интереси.