.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли групички в класа?

Гласували
276. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

237 85,87%
  • НЕ

30 10,87%
  • Незнам

9 3,26%
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 166 от общо 166
    Град
    в света на приключенията ..
    не точно...
    а и ние сме за 1-рва година заедно

Мисля си че сме сплотени,всеки защитава и подкрепа съученика си,дори и да не му е особено приятен,взимаме всички решения заедно,това че сме супер неорганизирани е друг въпрос де В началото имаше повече групички,сега вече даже май няма,като изключим едни кифли. Но всеки си се движи с някой ,това е нормално

В моя клас има 3 групи, които си личат, но и трите си говорим и е яко. Просто си излизаме навън и по разходки отделно иначе в училище всички си говорят. Пък доста пъти сме излизали и една много голяма част заедно и си изкарваме добре. Не се караме и някви глупости като в 1-2 клас.
    Как искам да съм горе
    високо на върха,
    да литне мойта песен
    като птица над света.

Дааа, разделен е
    Имаме си групичка, която бяга от час, групичка на зубрачите и групичка на нормалните идиоти . В случая аз влизам в групата на нормалните идиоти
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Имаме бая групички ние: Групичка на фешънките, на "пъзлите" на некфи дебели там, на отворените и повече ;d аз спадам в групата на отворените ;d

ммм може да се каже
    ... Just smile...

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Moя клас...хм не мога да кажа че сме разделени.Всички сме заедно.Аз не си харесвам много много класа,ама като се сетя,че другата година няма да съм в него(7 клас съм) ми става супер тъжно.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Re: Разделен ли е класът ви на групички?

При нас да... Бих го упредилила като тези които имат интерес да завършат ,другите са загубенячките които идват на даскола,защото нямат избор и групата на лесните момичета
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Класът ни е на групички-да, но сме като едно цяло. Смисъл всеки си излиза с определени хора, но когато взимаме решения, ходим на купони, в училище всичко е перфектно. За съжаление, тази година завършваме.. утре ни е изпращането

да и мисля ,че е нормално.ние сме различни хора с разлчни интереси изобщо с различна гледна точка за много неща .не си пречим взаимно в клас така че според мен всичко е под контрол

Град
    столицата
    Има много групички и те често се сменят
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Голям фен Аватара на cveteto64
    Моя клас е задружен само когато става въпрос да избягаме от някой час...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от magesniko
    В моя клас принципа "всеки сам за себе си" важи в пълна сила,както и 'прецакай другарчето" и още куп такива.

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Определено, даже големите групички на по-малки.
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Ами разбира се.Мисля че във всеки клас е така (всеки над 3 клас).Няма как случайно да се съберат 20-30 човека с едннакви интереси.И то е нормално да е на групички класа.Аз лично съм приятел със всички от класа ми, но не мога да си представя да излизам и да си говоря по цял ден с някои от тях защото просто имаме различни интереси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си