- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kombinaciq kafqvo i rozovo
mi ne mi haresva taq kombinaciq....po stava sivo i rozovo no ne i kafqvo![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
не, не е, по принцип зависи от тоновете, но е грозно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
amii i men me smushtava neshto. pitala sum mama i tatko koito po princip sa naqsno s cvetovite kombinacii i kazaha che ne stava no ot kafqvo do kafqvo ima golqma golqma razlika. ima edin osoben mn mek i svetul niuans koito si otiva sushto s meko rozovo. vijdala sum gi na bluza suchetani i beshe sladurska. taka che opredeleno zavisi.
ne e lo6a kombinaciqta ako rozovoto e nasiteno i karqvoto e tumno a na men li4no naposleduk mnogo mi haresva kombinaciq ot kafqvo i zeleno ama masleno zeleno i "meko" kafqvo![]()
obi4amm sivo i rozovooПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
![]()
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Попринцип е много сладко като комбинация когато е бледо розово и кафявото е цвят като шоколад.Виждала съм как седи и на мен ми харесва.
звучи ми като разтройство..
Мина му модата на кафяво с розово. Са е моддерно розово с кафяво.![]()
2т. системно
Добре че специалиста се изказаПървоначално написано от Amayo
![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Не,не..Кафяво и розово..Те са доста различни цветове и според мен въобще няма да отиват..Но както каза някои по-нагоре е много яко сиво и розово![]()
\Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
/
Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
![]()
Кафявото ми е един от любимите цветове,но розовото не ме кефи особено.Така че аз не бих носила дрехи в тази комбинация...не ми се връзват.
tva mi napomnq kolko mn se nervq na negri v rozovo ili s dr dumi![]()
Да,много ми харесва тази комбинация.Обаче да бъдат по-светли цветовете.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
И кафявото и розовото имат ужасно много нюанси и все ще се намери някои,които да си отиват.Дайте пример със снимки
Защо не ви харесва бе хора,аз лично имам такава БЛУзка,то беше на мода миналата зима ако не се лъжа кафяво и розово. Ако ми кажете как да кача снимка 6те ви дам да видите комбинацията![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Като каза кафяво и розово се сетих за protest.
На тая марка, колко и да й се кефя половината суичери са точно в кафяво и розово. Но седи фешън :P
Иначе аз не нося особено много кафяво и розово, но в зависмост от това дали тъмно или светло кафяво и розово, се променя и съчетанието между тях. Един вид се получава 'биене' :P
I just wanna live =]
Ами не ми харесва кафяво и розово - по-скоро сиво и розово![]()
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Kafqvo i rozovo e super kombinaciq!Az mn q haresvam!Obli4ai se taka super sladka kombinaciq e!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()