- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :) mi pi6ete po temata
kak da razbera 4e dadeno mom4e me haresva?
ами то тези неща по принцип се усещат.Но иначе .... държи се мило,внимава да не те обиди,все гледа да е близко до теб,пита те всякви простотии() но най-ясно се разбира като те гледа непрекъснато и ти като се обърнеш той веднага се обръща
![]()
Всички го показват по различен начин, но най-сигурния начин да разбереш е да му покажеш, че и ти го харесваш и да видиш реакцията му.![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
то тези неща по принцип се усещат.Но иначе .... държи се мило,внимава да не те обиди,все гледа да е близко до теб,пита те всякви простотии но най-ясно се разбира като те гледа непрекъснато и ти като се обърнеш той веднага се обръща
[/code]
По погледа много ясно..![]()
Fuck me,i am famous!
Поглед, поведение, отношение към теб... ако се загледаш, със сигурност ще забележиш, че не си му безразлична![]()
ми по погледа и по това как се държи с теб!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Konfucii kazva: Ne tka igra4ka pla4ka![]()
Ne tkka
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
axam zadaljitelno li e da se darji milo?
Е ако е в първи клас може и да те харесва без да се държи мило поне малкооПървоначално написано от Анонимко
Шега, а ако не се държи мило може да се прави на недостъпен и пак да те харесва! НО подкрепям мненията че нещата се усещат
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ами попитай негови приятели дали им е споменавал нещо за теб,отговори си на някой въпроси...зака4а ли се с теб,показва ли ти по някакъж на4ин 4е има някакви 4ъства към теб и така нататък....
Mi ako kogato ste v kompaniq primerno idva samo s teb da si govori ili ako leko se spi4a kato si govorite![]()
Ами по намеците,които ти прави,погледите,комплимент ите...
Faktori-nameci,pogled,povedenie,otno6enie sprqmo teb...
Съгласна съмПървоначално написано от koalka
![]()