- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам да ми "прости"
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Хмм пробвах с извинения смс и т.н
Но тя пак се праииии.......
Проблема идва че аз преди отказах да тръгна с неи заради друга ....
И сега тя ми връща същото така да се каже..
Ако опитвам да направя нещо тя ме избягва или се праи че не ми обръща внимание
Идеи че аз изчерпах моите...

оооо не очаквай да те погледне повече.. да не си я рязал.. момичето си има достойнство се пак..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

нема да се молиш, само това недей
може само да се прави за да ти го върне, а да изпитва чувства към теб

Hvashtqsh q nqkade na tqsno kudeto nema kude da bega i i se izvinqvash
In dreams there are no rules...
Не съм тръгнал да се моля на никоя..
И аз така си мисля че иска да си го върне...
И треа време за да ми прости ама ...
A moje ve4e da ne te haresva? Ili puk da si q naranil (dori i da ne si go razbral...) i da ti nqma doverie? Ne budi tolkoz samouveren, poneje samo 6te q podrazni6. Ako naistina durji6 na tova momi4e i go pokaji...kato estestveno proqvi6 turpenie i si poeme6 posledicite, 4e qvno ve4e vednuj si q otblusnal...
Ne q karai da ti pro6tava, budi do neq dori i da ti e surdita, pokaji i 4e moje da raz4ita na teb...i tq sama 6te ti prosti
Uspeh
ако момичето е решило да ти го връща едва ли ще можеш точно ти да я убедиш, че сега предпочиташ нея пред която и да е друга! единствения начин е постоянството! няма значение какви методи използваш стига да си постоянен и тя да осъзнае сериозноста на намеренията ти! но помни, че между постоянство и натрапчивост има разлика!
Първоначално написано от anito.sl
Я ме светни мене как се прави това постоянствощот ся реших да не и обръщам внимание се едно я няма и може би така ще стани.
п.п. моя случей е другама подобен

Купи и голям букет розиили някакво подараче или.. да не си я рязал

Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Mi,az ti predlagam da ne i se moli6,pravi se 4e ve4e i tq ne te interesuva i ako tq vse o6te te haresva 6te se pointeresuva sama ot teb.A srugiqt variqnt e ve4e da ne te haresva !!!
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

ак оима някави 4увства може и да ти прости но шанса е мн малък...
Ами тя още си мисли,че харесваш другата и е обидена и разсърдена не,че има защо.Ами опитай да говориш с нея на живо,е,и ако тогава не ти прости,то няма за какво...тегли й една майна.Много мразя като някои момичета се правят на голямата работа.
постоянството се изразява с това непрекъснато да показват и да й доказваш, че любовта ти към нея не е угаснала. ако в даден момент ти се откажеш от нея, тя ще си помисли, че любовта ти е била преходна и нетрайна! и няма да съжали, че не сте вече заедно! а знае ли човек... може да си помисли и че никога не си я обичал...Първоначално написано от k-3
Първоначално написано от -ГосТ-
pri takuv problem i az bix se darjala kato neq
ama vseki si e s razli4en xarakter de
ina4e po problema-
ак оима някави 4увства може и да ти прости но шанса е мн малък...