Znachi... dnes se vidqh s edin deto ot mn vreme se poznavame ama ne sme se vijdali ot 10 meseca nqkude i si pishem po neta,vse iskashe da se vijdame ama az vse go lujeh ne mojeh i mu pisah 4e ne moga da se vidq s nego... Taka no dnes toi zvunna i vika iskash li da se vidim?Az mu kazah che nqma problem i 6te se vidq s nego... otivam na sre6tata SAMA zashtoto toi taka kaza,i otivam toi govori po telefona,trugnahme na nqkude uj samo dvamata prez cqloto vreme ne sprq da govori po telefona i hop... kakvo da stane ima sre6ta s o6te 2ma.... qdosah se mnogo... i prez cqloto vreme si govore6e s tqh men vse edno me nqmashe, i doidoha i te i sled nqma i tri kra4ki o6te 5-6 choveka ot drugata strana na ulicata te trugnaha....AZ se oburnah i si trugnah po putq... stana mi mnogo kofti razplakah se i plakah po ulicite toi mi e zvunql ama ne sum 4ula telefona ne che 6tqh da mu vdigna,kofti mi e ama toi puk me kefi ne e losh,jalko za postupkata mislq che ne go zaslujavah tova otno6enie provali mi cqlata ve4er no vupreki vsi4ko si me kefi Kakvo da pravq????