- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Iskam d a vi popitam ne6to za Fresh Fashion agenciqta
Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
o6te edno mnenie, izp1lneno s1s zloba po ve4e realiziralite se momi4eta! model se stava, za da se pe4elqt pari, a ne za da se davat ALO!?? az s1m na 18, i naistina ot pove4e ot 5 godini si izkarvam hlqba s taq profesiq, hem s1m ot varna, kato otida v sf(dai boje vlqza v sofiiskiq) 6te b1de ve4e super! edin model v sf, samo ot revuta pe4eli po 2-3000lv mese4no! imam mn priqtelki deto otidoha v sf da u4at, i spokoino si se izd1rjat ot rabota v agenciqta! v1ob6te ne stava duma za sex! ako se ebe6 po por14ka vzima6 500lv na ve4er+ bak6i6a, koeto e 6to-gore 1000lv na ve4er! no az dale4 ne govorq za tova! s1jalqvam momi4eta 4e ste mladi i hubavi, a taite v sebe si takava zloba i nenavist k1m malko po-realiziralite se ot vas! vie spokoino mojete da nastignete uspelite si s1u4eni4ki! a i ne vseki moje da e 55kg na 180sm! moje bi ne vi e tam silata! ako si 160, nikoq agenciq ne ti e vinovna 4e nqma6 u4astiq! sorri!
ak0 nqkoi naistina iska da stane model, i ima nujnata viso4ina, da mi pi6e li4no! blagodarq ako nqkoi e pro4el celiqt mi post!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.