Цитирай Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
Цитирай Първоначално написано от ani4kata
abe vie ludi li ste? za6to ne zalojite na ne6to poznato? visajes, X-graund? az s1m model ot 5 godini, i dori i na 13, ne bih se navila na takiva izmamnici! momi4eta, imaite moz1k! zalagaite na sigurno! vseki grad si ima regionalna agenciq, k1deto mogat da vi osigurqvat nai-mnogo rabota! a ako se stremite k1m svetovniq podium, hodete na konkursi, zaposvaite si koga i k1de sa kastingite!!! da, hubavo e da ima6 book s1s snimki, no ne nai-vajnoto! nemoje6 da dade6 100lv za book, 200 za kurs, i da te izvikat na 2 u4astiq za po 20 lv! ako ima momi4eta ot varna, moga da se sre6tna s tqh i da si pogovorim po tiq v1prosi! modniq biznes ne e lesen! trqbva da si mn umen i da moje6 da lavira6...v bg jiveem vse pak!!! moq s1vet e-HODETE PO KONKURSI! kastingite za miss bg, visages models, ellite models, best models, supermodel, top lica i mn mn dr .. po4ti prez mesec ima castingi!

ako ste zainterasovani mi pi6ete li4no!!!
nadqvam se s1m pomognala!

oshte edno zabludeno devoiche...az sym ot 13 godini model(v momenta sym na 16) i moga da ti kaja,che ne moje prosto ei taka da otidesh na konkurs.Znam kak stava vsichko.Otivash,pravish defile,na koeto nikoi ne obryshta vnimanie,zashtoto nai-vajnoto neshto za parite.Davash primerno 2000 leva na organizatorite na konkursa i si MIss i bnqma znachenie nito v kakvo si oblechena,nito kolko mnogo si krasiva,nito kak shte se predstavish na defileto.Na konkursi ne se hodi s krasota i intelekt(kato ne kazvam,che trqbva da si nqkoq Baba Qga),a s pari!! Hodi la sym na konkursi v Parij,Milano,Singapur,Braziliq,Ohaio i t.n...gadno e,kogato vidish,che si po-krasiva ot stanalata Miss,no tova e-samo pari.V dneshno vreme veche e taka.Predi 50 godini syshto e imalo konkursi za krasota i ne vinagi se e plashtalo,za da stanesh Miss.Taka,che mila ne se izkazvai ne posgotvena i ne mi govori kak trqbgva da si umen,za da vlezesh v modniq shoubiznes.Segashnite konkursi za krasota sa pylna parodiq i e nai-lesniq nachin da se realizirash KATO NESHTO ako imash pari...tova e cqlata istina i kolkoto da ne mi q priqtno da go kaja...

o6te edno mnenie, izp1lneno s1s zloba po ve4e realiziralite se momi4eta! model se stava, za da se pe4elqt pari, a ne za da se davat ALO!?? az s1m na 18, i naistina ot pove4e ot 5 godini si izkarvam hlqba s taq profesiq, hem s1m ot varna, kato otida v sf(dai boje vlqza v sofiiskiq) 6te b1de ve4e super! edin model v sf, samo ot revuta pe4eli po 2-3000lv mese4no! imam mn priqtelki deto otidoha v sf da u4at, i spokoino si se izd1rjat ot rabota v agenciqta! v1ob6te ne stava duma za sex! ako se ebe6 po por14ka vzima6 500lv na ve4er+ bak6i6a, koeto e 6to-gore 1000lv na ve4er! no az dale4 ne govorq za tova! s1jalqvam momi4eta 4e ste mladi i hubavi, a taite v sebe si takava zloba i nenavist k1m malko po-realiziralite se ot vas! vie spokoino mojete da nastignete uspelite si s1u4eni4ki! a i ne vseki moje da e 55kg na 180sm! moje bi ne vi e tam silata! ako si 160, nikoq agenciq ne ti e vinovna 4e nqma6 u4astiq! sorri!

ak0 nqkoi naistina iska da stane model, i ima nujnata viso4ina, da mi pi6e li4no! blagodarq ako nqkoi e pro4el celiqt mi post!