- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смятате ли да използвате пълноценно възможностите на ЕС?
Ще се възползвате ли, че ставаме пълноправни членове на ЕС само след 39 дни?
Да учите, да работите и живеете на територия извън България... а защо не и да си хванете европейско гадже?!
Въобще, какво мислите по тези въпроси.?
Аз лично искам да продължа висше в Европа , а и да пробвам европейските мъже по-готини ли са от нашите. Някое италианче ми е на мерак![]()
Давайте мнения и предложения по темичката![]()
а, аз като стана ГОЛЯМ колко неща съм замислил...ехеее...два живота няма да ми стигнат![]()
ЕС съкс.. Не ща да имам нищо общо с тях, и най-вече да нямат нищо общо с мен.. Гадните им политически лайна да си ги наливат другаде и да използват някой друг.. Ама нали все пак всички българи сме овце.. Дай да се юрнеме.. И без т'ва само като сме под робство се оправяме.. Я турско, я руско, айде сега европейско..
Ще ни го наврат 8============================> ей толкова дълъг, обаче чак тогава ще го усети масовия тъпак, който който се натиска да го натиснат ....
Еми да му мислят тея които са по малки защото аз сега като стана на 18 и не ми пука ама на тея малките да видим как ще ходят на дискотеки като има проверки и изобщо яко стегнато хахах![]()
![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Ти ако знаеш от колко неща няма да можем да се възползваме след като от ЕС ни осъдят...ще видиш съвсем скоро какви ограничения ще ни наложат и как ще им даваме ний паричките и ще спрат да ни дават, само защото не сме изрядни...ама айде като влезем пак ще говорим
Да паднат митата на яките мъсъли па другите да се оправят.![]()
2т. системно
Бе я си опрай речника!БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА ОТ 1325 години!Първоначално написано от готина мацка
Ходи пробвай у факултета,там италианчета колкото щеш!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Аз мислим да хванем стопа до вънка-то![]()
![]()
![]()
![]()
Golqmoto vyzpolzvane nai-mnogo da zategnat merkite.E vse pak 6te e nqkakyv vid promqna![]()
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"