.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Баси...ходите от 4 дни и той вече иска да правите секс.Хммм...всеки би си помислил че той е с теб само заради това.Недей да спиш с него е моя съвет

Abe vie ludi li ste weee?Tupi puberi!Horata pravqt sex bez da se poznavat za po edna no6t,vie ste gadjeta,a ne se praskate!Deca!Ako si devstvena-da,no ako ne si e prosto skandalno!A puk 4uh,4e nqkoi se izcepi,4e sexut bil poslednata stupka na lubovta!Purvo sex moje da se pravi i bez lubov,vtoro sexut e purvata 4ast ot lubovta,ako moje da kajem vuob6te,4e sexut e 4ast ot lubovta!Ne razsujdavajte kato srednovekovnici!Vse pak ne ste li 4uvali za sexual revolution ili jiveete v minaliq vek!?!
    ако искаш секс без любов намери си курва... тъпак...
    деца викаш... и като се праскаш постоянно и където свариш с всеки, значи не си дете, така ли ?!?!?!?!?!
    и за да си модерен и да живееш в настоящия век трябва яко да се праскаш... ти си много изпростял ако мислиш че секса не е част от любовта... тоГаВа КаК си Се ПоЯвИл тИ БеЕЕЕ ??!?!?!?!
    честно, докато ти четох измисления коментар се спуках да се хиля..

ВЕГАТА
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от totev
    Abe vie ludi li ste weee?Tupi puberi!Horata pravqt sex bez da se poznavat za po edna no6t,vie ste gadjeta,a ne se praskate!Deca!Ako si devstvena-da,no ako ne si e prosto skandalno!A puk 4uh,4e nqkoi se izcepi,4e sexut bil poslednata stupka na lubovta!Purvo sex moje da se pravi i bez lubov,vtoro sexut e purvata 4ast ot lubovta,ako moje da kajem vuob6te,4e sexut e 4ast ot lubovta!Ne razsujdavajte kato srednovekovnici!Vse pak ne ste li 4uvali za sexual revolution ili jiveete v minaliq vek!?!
    ако искаш секс без любов намери си курва... тъпак...
    деца викаш... и като се праскаш постоянно и където свариш с всеки, значи не си дете, така ли ?!?!?!?!?!
    и за да си модерен и да живееш в настоящия век трябва яко да се праскаш... ти си много изпростял ако мислиш че секса не е част от любовта... тоГаВа КаК си Се ПоЯвИл тИ БеЕЕЕ ??!?!?!?!
    честно, докато ти четох измисления коментар се спуках да се хиля..

Тъпаче,не обиждай хората,които са се появили в извънбрачни условия!Познавам такива хора,които имат само майка например(добре че са много малко) и колкото и да им е било трудно са станали хора!А по дяволите пеи сексът,когато са направени не е имало и фрам любов!Не говори глупости само! По темата-не можем да знаем какво иска от тебе!Първо не знаем как изглеждаш-ако си някоя крава,то със сигурност не е заради секса,даже изобщо!Ако си хубавичка и приличаш на манекенка значи можем да допуснем,че е и заради това!Наистина има мъже,които им е предимно за секса,но поне аз не познавам много такива и самият аз не съм от тях!

Град
    in the movie
    Цитат:

Phahahahaha да те е.а и разгонения помияр хахахаах
    ти въобще секс праел ли си ?!
    по твойта логика -секс без любов- по-добре да си напрая ена чекия хаха глОпак!
    Legalize it............

Guest
    Наеби се с него и ти гарантирам, че следващата ти тема ще е в раздел "Любов" под заглавието "Наебана и изоставена part 2000"

Фен
    Град
    Sofia
    говорите все едно секса е нещо неприятно - не съм готова,незнам си кво,незнам си що!Кое момче ще стои 2-3 месеца на сухо само да докаже на някоя си че я обича!И после тия момиченца дето се пазат мн,като ги разпечатат и нема такива курветини,само се чуди с кои да се изчука!
    sam ne moga :P

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от ODB36
    говорите все едно секса е нещо неприятно - не съм готова,незнам си кво,незнам си що!Кое момче ще стои 2-3 месеца на сухо само да докаже на някоя си че я обича!И после тия момиченца дето се пазат мн,като ги разпечатат и нема такива курветини,само се чуди с кои да се изчука!
    =D> =D> =D>

Евала баце,бих та целунал ако бях педалМн правилно е тва,теа тъпи малки курви търсят някой да ги отвори безболезнено,и после го удрят на секс със секи загорял чекиджия,за тва тря да си сигурен в момичето до себе си,щото е пълно с такива урунгели.Лично аз колкото и да ми се е доебало в даден момент,не бих се пуснал на такива пачаври,само бой за тях!

Тъпаче,не обиждай хората,които са се появили в извънбрачни условия!Познавам такива хора,които имат само майка например(добре че са много малко) и колкото и да им е било трудно са станали хора!А по дяволите пеи сексът,когато са направени не е имало и фрам любов!Не говори глупости само! По темата-не можем да знаем какво иска от тебе!Първо не знаем как изглеждаш-ако си някоя крава,то със сигурност не е заради секса,даже изобщо!Ако си хубавичка и приличаш на манекенка значи можем да допуснем,че е и заради това!Наистина има мъже,които им е предимно за секса,но поне аз не познавам много такива и самият аз не съм от тях!
    въобще не става дума за хората, които са се появили в извънбрачни условия... не съм имал предвид нищо извън темата..
    ти трябва да си много интересен човек щом разделяш момичетата на "крави" и "манекенки" ... btw ако обичаш момичето не би трябвало да е проблем да чакаш дори месеци преди да правите секс... това не е най-важното в една връзка..всеки го знае...
    момче, което говори на приятелката си за секс на четвъртия ден, за мен не струва и иска единствено секс...

Супер фен
    Манекенки рулзз, крави
    2т. системно

Голям фен
    Град
    sf
    vse pak hodite samo ot 4 dni...!tva ne ti li govori ne6to?qvno namereniqta mu kum teb sa svurzani sus sex i ni6to drugo,kvo drugo da ti kaja.6tom ne iska6 prosto ne go pravi,ako mom4eto durji na teb 6te se suobrazi s tvoeto jelanie i 6te po4aka tolkova,kolkoto e neobhodimo!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ще поясниш ли как хем го харесваш, хем ако му се е.бе го пращаш при други? Относно питането ти - все пак си девствена, категорично изчакай, при това по-продължително. Очевидно, щом се двоумиш, значи не си от момичетата, за които девствеността е нещо, от което спешна трябва да се оттърват, следователно изчакай! Все пак, ако не беше девствена и на 18+ години нямаше да е кой знае колко ненормално да го правите на 4 ден, а дори и по-рано, но в твоя случай - девствена и на 16, ами - изчакай.
    П.С.> Учудващо е, че точно аз ти давам този съвет, след като допреди година-две бях твърдо "ЗА" това, жените да се е.бат максимално рано, но явно вече и годинките си казват думата и съм станал по-морален (поне по форумите).

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ще поясниш ли как хем го харесваш, хем ако му се е.бе го пращаш при други? Относно питането ти - все пак си девствена, категорично изчакай, при това по-продължително. Очевидно, щом се двоумиш, значи не си от момичетата, за които девствеността е нещо, от което спешна трябва да се оттърват, следователно изчакай! Все пак, ако не беше девствена и на 18+ години нямаше да е кой знае колко ненормално да го правите на 4 ден, а дори и по-рано, но в твоя случай - девствена и на 16, ами - изчакай.
    П.С.> Учудващо е, че точно аз ти давам този съвет, след като допреди година-две бях твърдо "ЗА" това, жените да се е.бат максимално рано, но явно вече и годинките си казват думата и съм станал по-морален (поне по форумите).
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    vse pak hodite samo ot 4 dni...!tva ne ti li govori ne6to?qvno namereniqta mu kum teb sa svurzani sus sex i ni6to drugo,kvo drugo da ti kaja.6tom ne iska6 prosto ne go pravi,ako mom4eto durji na teb 6te se suobrazi s tvoeto jelanie i 6te po4aka tolkova,kolkoto e neobhodimo!
    Не мисля че е така...какво като ходят от 4-ри дни? Щом не го иска да не го прави...но и това е част от връзката и заради това може да го загуби. Ако му се чака да чака...
    Ти така ли правиш? Чакаш да минат определен брой дни и тогава правиш следващата крачка ли?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако още първата седмица ти спомене думата секс-иска го,а не си говнори празни думи. Аз такива едно време им теглех дълга и ги пращах да пасат трева.През периодът,в който ходехме с гаджето ми без секс той нито 1 път не ме е питал кога ще стане,никога не е настоявал и не ме е притискал. Аз бях инициаторът да го направим на 8-ми март,но нещата се правалиха,за това той ме извика няколко дни след тов у тях и работата стана. Но пак повтарям-аз реших,че е време за секс. 4 дни-за мен са прекалено кратко време,за да правя секс с някой,ако ще да е 100-тния мъж в живота ми!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако още първата седмица ти спомене думата секс-иска го,а не си говнори празни думи. Аз такива едно време им теглех дълга и ги пращах да пасат трева.През периодът,в който ходехме с гаджето ми без секс той нито 1 път не ме е питал кога ще стане,никога не е настоявал и не ме е притискал. Аз бях инициаторът да го направим на 8-ми март,но нещата се правалиха,за това той ме извика няколко дни след тов у тях и работата стана. Но пак повтарям-аз реших,че е време за секс. 4 дни-за мен са прекалено кратко време,за да правя секс с някой,ако ще да е 100-тния мъж в живота ми!
    Той и напървата минута даго спомене пак го иска. Мъжете мислят за секс 25 часа на ден .
    2т. системно

Ако е Антонио Бандерас или Брад Бит едва ли ще чакаш и една секунда!Друг е въпросът,че те едва ли биха те уважили...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,че мъжете за това мислят спор няма,но не е нужно това да им е първата реплика,нали. най-лесният път до леглото на жена е да не й го казваш. Ако е умна и разбира-ще се сети сама!

Супер фен
    Е тая значи е с 5 виши- 1 година бая мислене трябва.
    2т. системно

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Не мисля че е така...какво като ходят от 4-ри дни? Щом не го иска да не го прави...но и това е част от връзката и заради това може да го загуби. Ако му се чака да чака...
    Ти така ли правиш? Чакаш да минат определен брой дни и тогава правиш следващата крачка ли?
    ne sa6o,az 4akam da mine vreme,za da sum sigurna v tova,koeto iskam da napravq i sum tvurdo ubedena,4e 4 dni ne e dostatu4no vreme za takova seriozno ne6to!nz kak e pri teb,no az sum na toq princip...

Град
    Стара Загорка
    ne sa6o,az 4akam da mine vreme,za da sum sigurna v tova,koeto iskam da napravq i sum tvurdo ubedena,4e 4 dni ne e dostatu4no vreme za takova seriozno ne6to!nz kak e pri teb,no az sum na toq princip...
    Е да...вярно е че си твърде несигурна в това което искаш
    4-ри дни...що да са малко? Ако усещаш че "трябва" да го направиш няма ли да го направиш?
    Ти по колко време чакаш, за да си сигурна в това което искаш, това което искаш да направиш и в това коелко си твърде убедена?

Сега...може да се каже че те питам, но по-скоро се заяждам

Фен
    Град
    Sofia BG
    12.5 демек 13

Колко познато - обича те и смята за нормално да се наебете на 4 ден. Ако наистина държи на теб ще издържи докато ти си готова! И на мен ми казваше момчето което ми беше пчърви че много ме обича и че смята за нормално да правим секс.Аз много го харесва и спах с него след което той след 4 дена ми каза: "не си мой тип" представи си как се почувствах и си помисли как ще се чувстваш ти

Guest

Re: Той го иска, а аз не съм готова

Цитирай Първоначално написано от LINDZI
    Ходя с едно момче oт 4 дни. Аз съм на 16,а той на 19. Харесваме се от няколко месеца, но по-рано беше разпитвал една приятелка дали правя секс. Сега преди да тръгнем го попитах дали не му е само заради секса и той каза-не.Много намеци ми прави за секс, дори не иска да се целуваме много, защото се възбужда. Аз не съм готова все още и му казах ако иска да си задоволява нуждите с други момичета, но да не иска това от мен все още. Но той каза, че не иска така. Не знам какво да правя, дали изобщо да му вярвам че не му е само заради секса. дали да скъсамеее но аз не искам много си го харесвам и искам да съм си с него,супер яко ми е. Моля ви даите ми съвет
    винаги ми е било интересно кога се чувствате готови да направите за първи път секс???? Тва да не е нещо като да врътнеш копчето на микровълновата и след една минута е готово за консумиран

Голям фен
    Град
    sf
    4-ри дни...що да са малко? Ако усещаш че "трябва" да го направиш няма ли да го направиш?
    Ти по колко време чакаш, за да си сигурна в това което искаш, това което искаш да направиш и в това коелко си твърде убедена?

dobre,az puk predlagam da minem na li4ni predi celiq forum da ne e vidql razgovora,koito i bez tva stana ob6testveno dostoqnie.ne e nujno vsi4ki da mi 4etat za nesigurnostite mi,vse pak... ne misli6 li?

Град
    Стара Загорка

dobre,az puk predlagam da minem na li4ni predi celiq forum da ne e vidql razgovora,koito i bez tva stana ob6testveno dostoqnie.ne e nujno vsi4ki da mi 4etat za nesigurnostite mi,vse pak... ne misli6 li?
    Че що бе? Мен не ми пречи да пишем Аз нямам с какво толкова да се изложа (май)...пък твойта чест...ще я защитя достойно, ако се наложи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си