- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той го иска, а аз не съм готова
Баси...ходите от 4 дни и той вече иска да правите секс.Хммм...всеки би си помислил че той е с теб само заради това.Недей да спиш с него е моя съвет![]()
ако искаш секс без любов намери си курва... тъпак...Abe vie ludi li ste weee?Tupi puberi!Horata pravqt sex bez da se poznavat za po edna no6t,vie ste gadjeta,a ne se praskate!Deca!Ako si devstvena-da,no ako ne si e prosto skandalno!A puk 4uh,4e nqkoi se izcepi,4e sexut bil poslednata stupka na lubovta!Purvo sex moje da se pravi i bez lubov,vtoro sexut e purvata 4ast ot lubovta,ako moje da kajem vuob6te,4e sexut e 4ast ot lubovta!Ne razsujdavajte kato srednovekovnici!Vse pak ne ste li 4uvali za sexual revolution ili jiveete v minaliq vek!?!
деца викаш... и като се праскаш постоянно и където свариш с всеки, значи не си дете, така ли ?!?!?!?!?!
и за да си модерен и да живееш в настоящия век трябва яко да се праскаш... ти си много изпростял ако мислиш че секса не е част от любовта... тоГаВа КаК си Се ПоЯвИл тИ БеЕЕЕ ??!?!?!?!
честно, докато ти четох измисления коментар се спуках да се хиля..![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от totev
Тъпаче,не обиждай хората,които са се появили в извънбрачни условия!Познавам такива хора,които имат само майка например(добре че са много малко) и колкото и да им е било трудно са станали хора!А по дяволите пеи сексът,когато са направени не е имало и фрам любов!Не говори глупости само! По темата-не можем да знаем какво иска от тебе!Първо не знаем как изглеждаш-ако си някоя крава,то със сигурност не е заради секса,даже изобщо!Ако си хубавичка и приличаш на манекенка значи можем да допуснем,че е и заради това!Наистина има мъже,които им е предимно за секса,но поне аз не познавам много такива и самият аз не съм от тях!
Цитат:
Abe vie ludi li ste weee?Tupi puberi!Horata pravqt sex bez da se poznavat za po edna no6t,vie ste gadjeta,a ne se praskate!Deca!Ako si devstvena-da,no ako ne si e prosto skandalno!A puk 4uh,4e nqkoi se izcepi,4e sexut bil poslednata stupka na lubovta!Purvo sex moje da se pravi i bez lubov,vtoro sexut e purvata 4ast ot lubovta,ako moje da kajem vuob6te,4e sexut e 4ast ot lubovta!Ne razsujdavajte kato srednovekovnici!Vse pak ne ste li 4uvali za sexual revolution ili jiveete v minaliq vek!?!
Phahahahaha да те е.а и разгонения помияр хахахаах
ти въобще секс праел ли си ?!
по твойта логика -секс без любов- по-добре да си напрая ена чекия хаха глОпак!
Legalize it............
Наеби се с него и ти гарантирам, че следващата ти тема ще е в раздел "Любов" под заглавието "Наебана и изоставена part 2000"
говорите все едно секса е нещо неприятно - не съм готова,незнам си кво,незнам си що!Кое момче ще стои 2-3 месеца на сухо само да докаже на някоя си че я обича!И после тия момиченца дето се пазат мн,като ги разпечатат и нема такива курветини,само се чуди с кои да се изчука!
sam ne moga :P
=D> =D> =D>Първоначално написано от ODB36
Евала баце,бих та целунал ако бях педалМн правилно е тва,теа тъпи малки курви търсят някой да ги отвори безболезнено,и после го удрят на секс със секи загорял чекиджия,за тва тря да си сигурен в момичето до себе си,щото е пълно с такива урунгели.Лично аз колкото и да ми се е доебало в даден момент,не бих се пуснал на такива пачаври,само бой за тях!
въобще не става дума за хората, които са се появили в извънбрачни условия... не съм имал предвид нищо извън темата..Тъпаче,не обиждай хората,които са се появили в извънбрачни условия!Познавам такива хора,които имат само майка например(добре че са много малко) и колкото и да им е било трудно са станали хора!А по дяволите пеи сексът,когато са направени не е имало и фрам любов!Не говори глупости само! По темата-не можем да знаем какво иска от тебе!Първо не знаем как изглеждаш-ако си някоя крава,то със сигурност не е заради секса,даже изобщо!Ако си хубавичка и приличаш на манекенка значи можем да допуснем,че е и заради това!Наистина има мъже,които им е предимно за секса,но поне аз не познавам много такива и самият аз не съм от тях!
ти трябва да си много интересен човек щом разделяш момичетата на "крави" и "манекенки" ... btw ако обичаш момичето не би трябвало да е проблем да чакаш дори месеци преди да правите секс... това не е най-важното в една връзка..всеки го знае...
момче, което говори на приятелката си за секс на четвъртия ден, за мен не струва и иска единствено секс...
Манекенки рулзз, крави![]()
![]()
2т. системно
vse pak hodite samo ot 4 dni...!tva ne ti li govori ne6to?qvno namereniqta mu kum teb sa svurzani sus sex i ni6to drugo,kvo drugo da ti kaja.6tom ne iska6 prosto ne go pravi,ako mom4eto durji na teb 6te se suobrazi s tvoeto jelanie i 6te po4aka tolkova,kolkoto e neobhodimo!![]()
Първоначално написано от air_J
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
Не мисля че е така...какво като ходят от 4-ри дни? Щом не го иска да не го прави...но и това е част от връзката и заради това може да го загуби. Ако му се чака да чака...Първоначално написано от lady_bird
Ти така ли правиш? Чакаш да минат определен брой дни и тогава правиш следващата крачка ли?
Ако още първата седмица ти спомене думата секс-иска го,а не си говнори празни думи. Аз такива едно време им теглех дълга и ги пращах да пасат трева.През периодът,в който ходехме с гаджето ми без секс той нито 1 път не ме е питал кога ще стане,никога не е настоявал и не ме е притискал. Аз бях инициаторът да го направим на 8-ми март,но нещата се правалиха,за това той ме извика няколко дни след тов у тях и работата стана. Но пак повтарям-аз реших,че е време за секс. 4 дни-за мен са прекалено кратко време,за да правя секс с някой,ако ще да е 100-тния мъж в живота ми!
Той и напървата минута даго спомене пак го иска. Мъжете мислят за секс 25 часа на денПървоначално написано от krem4et0
.
2т. системно
Ако е Антонио Бандерас или Брад Бит едва ли ще чакаш и една секунда!Друг е въпросът,че те едва ли биха те уважили...![]()
Е тая значи е с 5 виши- 1 година бая мислене трябва.
2т. системно
ne sa6o,az 4akam da mine vreme,za da sum sigurna v tova,koeto iskam da napravq i sum tvurdo ubedena,4e 4 dni ne e dostatu4no vreme za takova seriozno ne6to!nz kak e pri teb,no az sum na toq princip...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Е да...вярно е че си твърде несигурна в това което искашПървоначално написано от lady_bird
4-ри дни...що да са малко? Ако усещаш че "трябва" да го направиш няма ли да го направиш?
Ти по колко време чакаш, за да си сигурна в това което искаш, това което искаш да направиш и в това коелко си твърде убедена?
Сега...може да се каже че те питам, но по-скоро се заяждам
12.5 демек 13
Колко познато - обича те и смята за нормално да се наебете на 4 ден. Ако наистина държи на теб ще издържи докато ти си готова! И на мен ми казваше момчето което ми беше пчърви че много ме обича и че смята за нормално да правим секс.Аз много го харесва и спах с него след което той след 4 дена ми каза: "не си мой тип" представи си как се почувствах и си помисли как ще се чувстваш ти![]()
![]()
![]()
винаги ми е било интересно кога се чувствате готови да направите за първи път секс???? Тва да не е нещо като да врътнеш копчето на микровълновата и след една минута е готово за консумиранПървоначално написано от LINDZI
![]()
![]()
![]()
![]()
dobre,az puk predlagam da minem na li4ni predi celiq forum da ne e vidql razgovora,koito i bez tva stana ob6testveno dostoqnie.ne e nujno vsi4ki da mi 4etat za nesigurnostite mi,vse pak...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
ne misli6 li?
Че що бе? Мен не ми пречи да пишемПървоначално написано от lady_bird
Аз нямам с какво толкова да се изложа (май)...пък твойта чест...ще я защитя достойно, ако се наложи
![]()
![]()
![]()