.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

....пфааааааааааах

Боли

Боли при всяка среща.
    Боли,дали някога ще спре!?
    Боли от целувката гореща.
    Боли,защото тя последна бе.

Боли при всеки поглед най-случаен.
    Боли,а тебе не.
    Боли от спомена тъй траен.

Боли,защото теб те няма.
    Боли,когато ти не си до мен.
    Боли и болката е тъй голяма.
    Боли ме за последния ни ден.

Боли и твоят глас ми липсва.
    Боли,а любовта ми е тъй чиста.
    Боли,защото знам,че тя няма да умре.

Боли,боли,боли.
    Боли,а тебе не.
    Боли,когато вън вали.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    А ти попита ли го ?

Guest
    bravYYyyYyYYYYYYyYYy mn qky i stanalY

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    А ти попита ли го ?
    не...страх ме е от отговора...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    А ти попита ли го ?
    не...страх ме е от отговора...
    И какво ще загубиш, ако го направиш? Спомените никой не може да ти отнеме... Сети се за една мисъл "По-страшното от самия страх е страха от 'него' "

Повече от фен
    защото...единственото, което ме задържа жива, е илюзията, измисления ми свят, в който аз и той сме още заедно...страх ме е, че ако каже не ще разбие този свят, а аз ще остана гола и сама с реалността...

Фен
    Град
    Varna
    popitai go i jivei v realnosta s nego....ot izmisleniq ti svqt ni6to nqma da spe4eli6 osven me4ti i nadejdi... jivei sega, bez da te e strah ot otgovora my... yspeh!
    Only God can Judge me... Be the Best!

Повече от фен
    не...не мога да живея в реалността...няма да ме разберете...просто не мога...не мога да съм сама...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    не...не мога да живея в реалността...няма да ме разберете...просто не мога...не мога да съм сама...
    Намери си някой друг тогава.
    мда,то понеже така става..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    то не става ей така щрак ии съм го забравила и съм си намерила и друг...други в изобилие, проблема е, че ТОЙ е само един...незнам дали някога си обичал, но ако си, то тогава ще можеш да ме разбереш

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    то не става ей така щрак ии съм го забравила и съм си намерила и друг...други в изобилие, проблема е, че ТОЙ е само един...незнам дали някога си обичал, но ако си, то тогава ще можеш да ме разбереш
    Аз те разбирам...когато реалността е твърде болезнена и те притиска от всички страни, имаш чувството, че няма да изтърпиш всичко случващо се...Искаш да се затвориш в себе си, да си живееш в своя си свят, където всичко е прекрасно, нямаш притесненията от реалността и...не боли!Но нали се сещаш, мила, трябва да осъзнаеш, че не можеш да живееш така дълго!Колкото и кофти да е, трябва да се върнеш обратно, да се научиш да живееш без него...иначе това не е живот!

ПП:Тези, които ме познават да не се заблуждават от сегашната проявена "нежност" и слабост....просто говоря от личен опит!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Аз те разбирам...когато реалността е твърде болезнена и те притиска от всички страни, имаш чувството, че няма да изтърпиш всичко случващо се...Искаш да се затвориш в себе си, да си живееш в своя си свят, където всичко е прекрасно, нямаш притесненията от реалността и...не боли!Но нали се сещаш, мила, трябва да осъзнаеш, че не можеш да живееш така дълго!Колкото и кофти да е, трябва да се върнеш обратно, да се научиш да живееш без него...иначе това не е живот!

ПП:Тези, които ме познават да не се заблуждават от сегашната проявена "нежност" и слабост....просто говоря от личен опит!
    Без него няма да е живот, независимо дали съм в приказен безпроблемен свят, отдалечен от земните болки и проблеми, или ще съм във центъра на суровата истина...Поне по първия начин ще предпазя сърцето си...макар и малко, защото колкото и да се старая не мога да живея единствено в моя си свят...

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Миличка, никой не е незаменим!Времето лекува всичко!ВСИЧКО!Знам го доста добре, не веднъж сърцето ми е било разбито...то за тва и трудно се печели!Всеки ден ставай и лягай с мисълта, че можеш без него!ще те боли, опредлено!Но това е болка, която ти си длъжна да изтърпиш!Няма да стигнеш далеч, ако продължаваш да страдаш за него!Забрави го...или поне се опитай!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    проблема е, че е в моето училище и съм с него всеки ден...начин да го забравя просто няма...а как да намеря друг, който да го замени, като не мога вече да отпусна душата си дори пред най-добрата ми приятелка...просто ме е толкова страх, че може би трябва направо да скоча отнякъде

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Е явно докато се решиш да направиш стъпка напред, ще напишеш още доста хубави неща като това, за което беше темата :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си