- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос само за момичетата (МОМ4ЕТАТА ДА НЕ ПИШАТ) ??
докато все още харесвам момчета никога
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
бих предпочела да го напрая с някое момче дет на са ебе кат дъска да му е кеф че е с мене и на мене да ми кеф че съм си с него и вобще яко да си се кефиме че сме заедно и на тфа дет праим тфа си зиам искуствен хуй..ми да викаме и некой да снима освен хахаха е баси изтърканото..
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
NE!!!! Kak moje be ?? nali si ima mom4eta za taq cel
![]()
Не![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
nishto ne moje da zameni mujkoto dostoinstvo![]()
Еееееее, ама момичето ви каза момчета да не пишат, пък вие като сте зараздавли мнения тук....
Ако ще го правя с жена ще го правя по женски и няма да добавям мъжки атрибути. А ако ще ми липсват мъжките атрибути, ще го правя с мъж.
E shto ne..v toq jivot vsichko trqbva se opita...Edin chovek kaz ache iska da opita i vie go napadnahte se 1 e kazal i az neznam kfo...Ima momicheta koito adski me radvat kato face i harakter i shto da ne probvam s tqh ako se otchaqm ot mujete totalno..Ne che neshto moje da zamesto izcqlo mujkiq polov chlen,obache e alternativen variqnt...A i mamka mu vie mojete li da chetete..momicheto kaza smao momicheta da pishta a taka kato gledam povecheto mneniq sa ot momcheta..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
=D> =D> точно така... =D> =D>Първоначално написано от Nifada_
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
MYHA-HA-HA-HA...... =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от SINDEL
AZ SAM NA SA6TOTO MNENIE,NO NE ZNAM S KOQ PRIQTELKA 6TE DA E
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
аз бих. и дори предпоитам някое момче например приятелят ми да ни гледа![]()
ne6to protiv homo i bi sexualnite li 4uvam?????Първоначално написано от WEGA
SEKI IMA PRAVO NA IZBOR....
PO TEMATA:DA bih![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Nikoga ne bih probvala podobno ne6to!!!
Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
![]()
![]()
![]()
emi da .. bih razbira se .. az imam kontakt s priqtelka i vse taka sym si B i ne razbiram kvo e loshoto .. moje da se kaje che poveche se vyzbujdam kato sym s neq![]()
and it was called yellow ..
аз бих![]()
tva e mn ama mn typo, az po skoro bih pravila troika, ama s 2 mom4eta![]()
Първоначално написано от TikiraYang
ei tova e bravo bace
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
oshte znam i vinagi shte znam kakvo napravi minaloto lqto iznasili dakela na bai IVAN !!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от готина мацка
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.