- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос само за момичетата (МОМ4ЕТАТА ДА НЕ ПИШАТ) ??
Първоначално написано от готина мацка
![]()
![]()
![]()
![]()
izroooooood
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ммм Не все о6те не съм станала обратна...![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ako sum lesbi-da no NE SUM I NQMA
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
[А аз бих се наредил най-отзад на влакчeто
Бих го направила.
auuuuu vie hora tuka ste otvratitelni !!!!!!![]()
Може да пробвам, но се съмнявам да ми хареса....![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ako momi4eto ne mi e mnogo dobra priqtelka bih probvala makar 4e s teq izkustveni penisi i vibratori ne e qko!
razbira se 4e ne bih.....oh bojkee
що пък не![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
az puk bih ...![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Първоначално написано от SEXtreme
Не бих си купила, нито бих пробвала. Не мисля,че ще ми се наложи да съм толкова зАгОрЕла(,че да мина и по приятелките) и д анямам някой приятел, или бивш, на който да се опра. и да отговоря точно - НЕ бих си купила.
Първоначално написано от teardrop
+1Първоначално написано от MoHuTo
Пфф, то не се пита дали би загоряла достатъчно за такова нещо, а дали идеята поначало те привлича.Първоначално написано от FikyScHetOo
Между другото: Go Sindel Go Sindel Go Sindel!
Не.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
aaaaaaaa tfa e gadno e ne bih go napraila ;]
'NaRaNi Me!..ZnAeSh g0,NaLi?PlaKaH!..sHtE PlacHeSh I Ti!ViKaH!..Ne OtgovoRi NaLi?MoLiH!..ShtE mOLiSh I Ti!IsKaH!..No NqMaH NaLi?LugaH!..No Luga I Ti!StraDaH!..ZnAeSh NaLi?ObiChaH!..sHtE ObiCHaSh I Ti!!! ;]
да бих![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
koito si pada po tezi ne6ta neka da pogledna www.bglesbian.com
az li4no mn se kefq na takiva ne6ta i spokoino moga da vi kaja 4e e super
Don`t let go ot life
Let go of love
Let go of all we love
so don`t let go of lust
Let go of all we shape
Ne
![]()
хаха подобно само че не бих казала мераци точно но ми харесва хихи :Р няа лошо да се пробва нещо новоПървоначално написано от SINDEL
ахах ае момчета вие май не можете да четете още в началото пише да не отг. момчета пък то сао момчета писали хахаха :Р![]()
![]()
![]()
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
Първоначално написано от Amayo
i az i az![]()
ебаааааси!!!накъде отива тоя свят?!!
luda rauta eii