- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Pod vliqnie na alkohola!
Hora super sam TUPA mn TUPA![]()
zaradi edno mom4e se napih poneje super mn si go obi4kam i tam tragna vsi4ko..... otidohme na disko s fr i se darjah kato pulna kurva pod vliqnieto na alkohola!Vsi4ki mi se natiskaha bqh ne6to kato centar na vnimanieto... (za keoto mn zajalqvam)
sled tova gadjeto mi ili biv6oto ili i az nz kak da go nareka me razpita 6to pla4a (po 4ata de) i az mu razkazah i toi mn po4na da revnuva i se qdosa i kaza 4e ve4 ene me obi4a i ne iska da me vijda!!!! Ot tva super mn se natajih po4nah da se samoobvinqvam narqzah si razete s staklo![]()
(sqka6 mn sajelqvam za tva no si struva6e bolkata)! Molq vi narode kajete mi kakvo da pravq. tova mom4e po4ti mi se kalne6e 4e me obi4a a az se napih zaradi nego i napravih tezi gluposti za koito stra6no MN MN MN sajelqvam... az si go obi4am stra6no mn no nz dali si zaslujava da se nervq okolo nego sled kato nqma smisal da se borq tolkova mn ve4e
![]()
Mn sry za latinicata ama si imam mn rabota![]()
mersi 4e mi pomognahte predvaritelno![]()
Не се съди толкова строго всеки прави грешки.Ако приятелят ти найстина те обича ще ти прости.Ма как е могъл да ти каже вече не те обичам-истинската любов е безусловна и всеопрощаваща.Мисля, че ще се осъзнае и че ще ти прости
Ami to ima6e i malko pove4ko de ama az sq da ne se zadulbo4avam! az se skarah s negoviq priqtel i toi re6i da si omasti kato ni razdeli (t.e toi mu nagovori super gluposti za mene koito ne sa verni i gadjeto mi re6i da mu povqrva) Qvno ne me obi4al dostatu4nono ve4e sam mn po dobre i 6tom ne go interesuvam ve4e nqma smisal da si trovq nervite (hmmm mai mn burzo se otkazvam no nemoga po drug na4in da ne se obvinqvam
) Ta i sega sam si mn happy sled kato ne se nervq s glupostite na fr-to mu
No az sam si sviknala da se precakvam de
![]()
Ama mersi mn za izkavaneto![]()
aide po jivo po zdravo i bez problemi![]()
Ахахахха![]()
Все едно описваш моята ситуация преди около 3 месеца
Точно ей така съм се размазала просто от алкохол и влизам в диското.И там естествено довотия,натискане със почти всеки,който налети и т.н
А там са били приятелите на гаджето и му изцепили всичко...даже не знам дали и един от тях не танцува с мене...ама не си спомням точно
.И естествено там големитя обяснения,глупости,извинен ия...ама в крайна сметка се зарязахме
Не,че нямаше да стане след няколко дена,де,и на двамата ни беше станало супер тъпо един с друг.Ама диското просто стана извинение.Ако смяташ,че наистина не те обича...ами зарежи го по-добре,за да не ти губи времето в празни приказки.
Пиян в диското RuuUUulLzzzZZzz
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ako naistina sujalqva6 obqsni na priqtelq si 4 emnogo sujalqva6 bila si leko podpiinal ai tova te e nakaralo da se durji6 leeko neadekvatno osven tova do kolkoto razbrah toi ne e bil v diskotekata a ti si mu razkazala za slu4kata ...tova mom4e trqbva da e blagodarno 4e ima priqtelka kato teb koqto mu spodelq vsi4ko ami ako si be6e premul4ala ....
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Hehe mersi mn za suvetite ama ve4e si skasahme![]()
Ta i kakto kazvate mai samo sum si gubela vremeto
sq sam si extra \/
![]()
евала![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
А темата май може да се заключи...момичето е разрешило проблема по някакъв начин![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Екстра си била...Първоначално написано от [LP
Сигурно като скъсаш със следващото си гадже ще се обесиш. Бахти лудата шматка, заключи се в килера и не се пускай навън.
Причакай се с някоя тухла зад ъгъла е ,сдухано ЛП фенче.....
Направо ми е жал за идиотки като тебе..и сигурно дискотеката е била Амор нали?Хахаахаха всички дет ходят там им има нещо!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
mani mani ne dumai ujas bratle vednuj imah ne6tastieto da se ostavq da buda zavle4ena v toq hambarНаправо ми е жал за идиотки като тебе..и сигурно дискотеката е била Амор нали?Хахаахаха всички дет ходят там им има нещо!!! Laughing
rezultata be6e-razkurvaveniq mi nos to uj stana `` bez da iskam`` kakto se izrazi devoikata koqto mi smaza nosa ama to pod vlianieto na alkohola i nai-primerniq grajdanin iztre6tqva![]()
aham taka zna4i purvo pisuka6e 4esq sam si extra Dancingi 4eaz si go obi4am stra6noa sega sqka6 si na sedmoto neb eot 6tastieMN MN MN sajelqvam
OMG![]()
Iztrezneite be horaaaa![]()
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
shte go kaja leko bezchuvstveno makrat,che ne e taka ama sama si si vinovna![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.