- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Поредната тема за ЕС
Алтернативата според мен е да се махне това правителство,да се избесят (серизно го казвам) вси4ките управници през последните години,да дойде на власт БЪЛГАРСКО некрадливо правителство,да се оправят недоразуменията с така наре4ените малцинства(защото те са главният проблем),като през това време се поддържат връзки с ЕС,и 4ак след това да се мисли за 4ленство,но при определени условия поставени от нас!
ПП:Това,4е дадена държава не е в ЕС НЕ озна4ава,4е не трябва да поддържа връзки с негИзвинявай че ти го казвам, но тук навлизаш в сферата на научната фантастика... Просто пробвай да бесиш някой в 21 век, или да изтребиш малцинствата, и едновременно с това да "поддържаш връзки" с европейския съюз... Ебаси смешката!
И после на всичкото отгоре да поставяш условия на ЕС... Осъзнай сее...
И ми е много, много интересно откъде ще го изкопаеш това "българско некрадливо" правителство... Не бъди толкова наивен.
Това за Германия го казах в смисъл-някои от цените ни ВЕЧЕ са като техните, така че тези които споменах могат само да спаднат, не и да се вдигнат... Нали цените ще се изравняват с тези в ЕС.
За фирмите- чудесно, нека дойдат западни. Сигурна съм, че един филиал на западна фирма би бил по-коректен със служителите и клиентите си, отколкото някоя българска закъсала фирма...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.