.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: доверие

доверие

хора плс даите идеи как да си върна доверието на любимия човек.жест ли да бъде и аз не съм мн на ясно.
    МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ами я уточни малко. Все още ли сте заедно и ти си му изневерил/а? Или пък може би сте скъсали???

Кажи какво се е случило и как си го изгубила това доверие за да може да ти кажем и как да си го върнеш

Момиче съм!!!

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ами я уточни малко. Все още ли сте заедно и ти си му изневерил/а? Или пък може би сте скъсали???
    ami skasahme neska.toi napravo be6e otka4il z6 misli 4e go laja koeto ne e taka.prosto taq sabota mu spestih malkata podrobnost 4e sam na diskoteka(ne poradi jelanieto mi da go laja ami to4no obratnoto neiskah da mi se qdosva i da si misli gluposti 4e praa koi znae kakvo) no taka se polu4i 4e sega misli 4e go laja obqvi me za kurva i mi povtarq kolko me drazni.I iskam da si varna negovoto doverie...

btw : toi e mn revniv i se hva6ta za mn malki i tapi ne6ta

Голям фен
    Vsi4ko shte stane s vremeto.Prosti mu kazvai kade otivash ,s koi ,koga i t.n.i tova shte mu napravi vprechatlenie
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Vsi4ko shte stane s vremeto.Prosti mu kazvai kade otivash ,s koi ,koga i t.n.i tova shte mu napravi vprechatlenie
    kasno ot nqkolko 4asa ne sme zaedno ve4e.ai na nego i tva nqma da mu e dostata4no.Prosto iiskam da si varna doverieto mu.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ами най добре поговори с него. Кажи му че ти всъщност не си такава за каквато те мсили. И все пак не може да те вини за нещо в което едва ли ше е сигурен. Освен това му кажи, че все пак той те наранява по този начин. Но преди това трябва да знаеш дали все още е влюбен в теб, защото щом е скъсал с теб може и да няма вече чувства, но това не ми се вярва да е така. Кажи му че ако иска да се разбирате добре трябва да ти има доверие... За друго не се сещам но ако се сетя ще допълвам. Надявам се съм помогнала !!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ох, това е повече от трудно .. трябва да мине време, доста време и да си перфектна и без никакви, ама никакви гафове
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    изготви си график по часове и минути как,къде,какво,защо,с кой!попълвай си го стриктно и му го пращай по пощата
    (толкова тъпи и примиренчески съвети ти дадоха,че ...)
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Myrcheto
    изготви си график по часове и минути как,къде,какво,защо,с кой!попълвай си го стриктно и му го пращай по пощата
    (толкова тъпи и примиренчески съвети ти дадоха,че ...)
    az su6to ne vijdam kakvo tolkova si napravila..t.e.ni6to!kaji mu ne6to ot sorta,4e durji6 na nego i si go obi4a6(ako e taka de,znam li)..no s tazi svoq revnost ubiva vsqkakvo jelanie da mu spodelq6 denq si,za6toto ne iska6 da se zaka4i za nqkoq gluposti i pak da se karate..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    оффф за жалост най-трудното нещо в живота е да си върнеш доверието на любимия човек
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Guest
    Трябва да направиш нещо което да докаже любовта ти и желанието ти да си с него.Не материално а нещо което наистина идва от сърцето. Но по тва което виждам много много ти е се тая дали си с него .

Guest
    Напълно съм съгласна с поста над мен само ще добавя да не се отказваш.Късмет !

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре да не обръщаш внимание на обидите,защото те предполагам,са породени от ярост и отчаяние,а не,че толкова и ги мисли.Та...трябва да се опиташ за му обасниш,че не си искала да го лъжеш и,че трябва поне веднъж да не обръща внимание на характера си,че е много ревнив и т.н.,а ако те обича да ти прости,защото го заслужаваш,след като го обичаш.Успех!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Ох, това е повече от трудно .. трябва да мине време, доста време и да си перфектна и без никакви, ама никакви гафове
    на едно мнение сме сладур
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си