.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на tainstvenata

pomognete v izbora na glanc i 4eren moliv

kajete mi kakaf 4eren moliv i glanc da si kupq zashtoto pove4eto pyti sa falshivi 10x predvaritelno ama da ne sa i mnogo skypi :P
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    1.пишете на кирилица..толкова ли е трудно?!
    2.голдън роуз или манхатън имат много хубави продукти
    и за гланца-аз съм почитателка на нивеа
    по-лесно ще е да идеш в магазин за козметика и там да ти препоръчат нещо
    "Целувка за лека нощ"

TANIA_j
    Guest

spoko

4ernite molivi na avon sa mn ka4estveni,no ako misli6,4e sa skapi probvai tezi na broklin sa6to sa dobri

На мен ми харесва черния автоматичен молив на Golden Rose и ако се не лъжа струва само 1.20лв.
    А за гланц - за мен най-хубавите са на MANHATTAN, но не мога да те ориентирам в цената. Не са скъпи.

Revlon, Maybeline, Manhattan, YSL имат хубави гланцове. За молива....тия Golden Rose,за които казаха другите...чувала съм че на тая марка всично е боклик.Аз лично не съм ги ползвала. За молева може да отидеш и да питаш в магазина да ти препоръчат. Моя е на Manhattan и е хубав.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    za glanc moga da prepora4em na rubu rose(ot evtinite),po skapi koito mi haresvat sa namax faktor i bourjois kakto i 4eren moliv na borjois ili max faktor!

glancove kolkoto iskash ... ama po kachestveni sa na golden rose i max factor a cheren moliv na avon i golden rose
    0sem g0dini uchiH 0sem BukvI nauchIh eI t`v@ s@ tE 0bicHam tE! {}

Guest
    Glanc - LeoCrema,Avon,Nivea.
    Cheren moliv - Golden Rose,Pupa.

Повече от фен
    От 100 години ползвам молив за очи Golden Rose и не мисля и да ползвам друг! На мен лично ми върши перфектна работа! За гланцове и такива работи не мога да те посъветвам нищо, тъй като не ползвам, защото като духне вятър косата ми вечно се лепи по устата и просто откачам!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    moliva mi e nqkav maraposa za 1,20 i sym syper dovolna inache i na brooklin sa mnogo hubavi a za glanc moga da ti preporu4am ili ruby rose,goldenrose i " i love just you" mnogo qki ima edni glancove za 70 st bezcvetni mnogo qki mnogo si gi obichkam
    т. 2, 9

Повече от фен
    ами молив arcancil иначе глац зависи какъв искаш мазен или обикновен на нивеа са хубави гланцовете

Град
    na mnogo mesta
    amii moliv az polzvam na bruklin.
    a pak glancove mnogo.vzemi takav koito ne e mn te4en,za6toto te4nite mn barzo se mahat.polzvala sam na "just u" i toi stava.ina4e ima i drugi hubavi marki
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Град
    Stara Zagora
    Za moliv specialno na Manhatan sa si eXtra, ama da ne se obyrka6 6toto ima 2 vidayrviqt e edin vav siva takava opakovka, smisal osnovata deto pi6e Manhatan e siva i toi e po tvyrd moliv, a vtoriq pak e na manhatan ama e na cherna osnova i e mnogo mek i hubavo pi6e....Za cheren moliv znam 4e i na Impala sa mnogo hubavi.
    Za glancove Chanel si e patent ve4e, a ina4e ima edni silikonovi na Justin su6to pravqt obemni ustni...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    така за молив мога да ти препоръчам на IMPALA аз ползвам такъв и съм много доволна защото е мек пък и се задържа по дълго и не е скъп а за гланц нз

Голям фен
    Град
    sofia
    от моливите на Impala и аз съм много доволна, от Manhattan а също имаше и едни Miss Sporty (ли нещо такова...?!) Гланца на нивея много ми харесва. Наскоро си взех на гланц на Leocrema... няма да останеш разочарована

Фен
    Град
    Шумен
    Черен молив на IMPALA ползвам такъв и съм доволна.Значи за гланц имаш голям избор аз лично харесвам на Ейван Колор Тренд мисля че са цяла серия.

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Черен молив: ако искаш евтин - Impala, от Буржоа също съм много доволна, но той е по-скъп.
    Гланц - Nivea; ако искаш течно червило на Мейбълин са много трайни и не се размазват изобщо.
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

4eren moliv - ot oriflame ( mekite ako gi znaesh) az imah i bqx mnogo dovolna ot nego

Guest
    molivite na brooklin sa mn meki i mn hubavi a za glanca pak na sa6tata marka hem e eftino hem i rabota var6i

Ами аз лично съм много доволна от черния молив на "Impala" препоръчаха ми го много хора...2 лв струва!!! а иначе за гланц от "Avon" "Oriflame"

дони
    Guest
    черен молив на max factor, ама са по скъпички

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Зна4и моливът от който съм доволна и сега е останал само едва 3-4 см е на Ейвън.Оба4е те са скъпички и не си заслужават.Препоръчвам ти на Голден Роус-много добри са и те . А за гланц-търси си по гъст-колкото е по-гъст гланца толкова повече се задържа на устните
    Надявам се съм ти помогнала
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Ganc:Ima 3, ot koito sam neveroqtno dovolna:
    1.PUPA nz to4no kakav, no e jestok.maika mi go donese ot italiq,tuk nz dali go ima.
    2.Essence "Volume Up!"- tozi e s aromat na menta i kato go nanese6 na ustnite ti pravi hladno.mn e gotin,az si go namerih v Kaufland.
    3.Tezi na Brouklin, ama lesno se ramazva, mazni4ak e.

4eren moliv: "Khol & Contour" na Bourjois.tova e edinstveniq ot koito sam naistina mn dovolna.pi6e mn hubavo,ne se razmazva i e traen.ama e malko skap. tva e
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Аз ползвам молив на Golden Rose от много време и съм много доволна.А за гланцове-само в аптеките има много-избора е огромен....

Голям фен
    аз много харесвам гланцовете на ейвън от серията color trend. а черните молижи още не съм ползвала но, мисля да пробвам пак от същата серия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си