- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pomognete v izbora na glanc i 4eren moliv
kajete mi kakaf 4eren moliv i glanc da si kupq zashtoto pove4eto pyti sa falshivi 10x predvaritelnoama da ne sa i mnogo skypi :P
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
1.пишете на кирилица..толкова ли е трудно?!
2.голдън роуз или манхатън имат много хубави продукти
и за гланца-аз съм почитателка на нивеа![]()
по-лесно ще е да идеш в магазин за козметика и там да ти препоръчат нещо![]()
"Целувка за лека нощ"
4ernite molivi na avon sa mn ka4estveni,no ako misli6,4e sa skapi probvai tezi na broklin sa6to sa dobri
Revlon, Maybeline, Manhattan, YSL имат хубави гланцове. За молива....тия Golden Rose,за които казаха другите...чувала съм че на тая марка всично е боклик.Аз лично не съм ги ползвала. За молева може да отидеш и да питаш в магазина да ти препоръчат. Моя е на Manhattan и е хубав.
za glanc moga da prepora4em na rubu rose(ot evtinite),po skapi koito mi haresvat sa namax faktor i bourjois kakto i 4eren moliv na borjois ili max faktor!
glancove kolkoto iskash ...ama po kachestveni sa na golden rose i max factor a cheren moliv na avon i golden rose
0sem g0dini uchiH 0sem BukvI nauchIh eI t`v@ s@ tE 0bicHam tE! {}
Glanc - LeoCrema,Avon,Nivea.
Cheren moliv - Golden Rose,Pupa.![]()
От 100 години ползвам молив за очи Golden Rose и не мисля и да ползвам друг! На мен лично ми върши перфектна работа! За гланцове и такива работи не мога да те посъветвам нищо, тъй като не ползвам, защото като духне вятър косата ми вечно се лепи по устата и просто откачам!
moliva mi e nqkav maraposa za 1,20 i sym syper dovolna inache i na brooklin sa mnogo hubavi a za glanc moga da ti preporu4am ili ruby rose,goldenrose i " i love just you" mnogo qki ima edni glancove za 70 st bezcvetni mnogo qki mnogo si gi obichkam![]()
т. 2, 9
ами молив arcancil иначе глац зависи какъв искаш мазен или обикновен на нивеа са хубави гланцовете
amii moliv az polzvam na bruklin.
a pak glancove mnogo.vzemi takav koito ne e mn te4en,za6toto te4nite mn barzo se mahat.polzvala sam na "just u" i toi stava.ina4e ima i drugi hubavi marki![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
Za moliv specialno na Manhatan sa si eXtra, ama da ne se obyrka6 6toto ima 2 vidayrviqt e edin vav siva takava opakovka, smisal osnovata deto pi6e Manhatan e siva i toi e po tvyrd moliv, a vtoriq pak e na manhatan ama e na cherna osnova i e mnogo mek i hubavo pi6e....Za cheren moliv znam 4e i na Impala sa mnogo hubavi.
Za glancove Chanel si e patent ve4e, a ina4e ima edni silikonovi na Justin su6to pravqt obemni ustni...
от моливите на Impala и аз съм много доволна, от Manhattan а също имаше и едни Miss Sporty (ли нещо такова...?!)Гланца на нивея много ми харесва. Наскоро си взех на гланц на Leocrema... няма да останеш разочарована
![]()
Черен молив на IMPALA ползвам такъв и съм доволна.Значи за гланц имаш голям избор аз лично харесвам на Ейван Колор Тренд мисля че са цяла серия.![]()
Черен молив: ако искаш евтин - Impala, от Буржоа също съм много доволна, но той е по-скъп.
Гланц - Nivea; ако искаш течно червило на Мейбълин са много трайни и не се размазват изобщо.
4eren moliv - ot oriflame ( mekite ako gi znaesh) az imah i bqx mnogo dovolna ot nego
molivite na brooklin sa mn meki i mn hubavi a za glanca pak na sa6tata marka hem e eftino hem i rabota var6i
Ами аз лично съм много доволна от черния молив на "Impala" препоръчаха ми го много хора...2 лв струва!!! а иначе за гланц от "Avon" "Oriflame"
черен молив на max factor, ама са по скъпички
Зна4и моливът от който съм доволна и сега е останал само едва 3-4 см е на Ейвън.Оба4е те са скъпички и не си заслужават.Препоръчвам ти на Голден Роус-много добри са и те . А за гланц-търси си по гъст-колкото е по-гъст гланца толкова повече се задържа на устните
Надявам се съм ти помогнала![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Ganc:Ima 3, ot koito sam neveroqtno dovolna:
1.PUPA nz to4no kakav, no e jestok.maika mi go donese ot italiq,tuk nz dali go ima.
2.Essence "Volume Up!"- tozi e s aromat na menta i kato go nanese6 na ustnite ti pravi hladno.mn e gotin,az si go namerih v Kaufland.
3.Tezi na Brouklin, ama lesno se ramazva, mazni4ak e.
4eren moliv: "Khol & Contour" na Bourjois.tova e edinstveniq ot koito sam naistina mn dovolna.pi6e mn hubavo,ne se razmazva i e traen.ama e malko skap. tva e![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Аз ползвам молив на Golden Rose от много време и съм много доволна.А за гланцове-само в аптеките има много-избора е огромен....