.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Сгафила
    Guest

Моля ви,кажете за Постиньор-а!

С гаджето ми не усетихме как се скъса презерватива и въпреки че той беше дооста далеч от свършване, сега май се налага ди пия Постиньор Дуо. Моля ви, кажете ми спешно, нали не е задължително да се пие на гладно?
    10х!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    uf,ne moga da se setq to4ny..
    do postinor nikoga ne sum stigala,oba4e ot godina i ne6to vzimam Diane 35(tova e protivoza4atu4no) i to nikoga ne se vzima na gladno..tui 4e predpolagam i za Postinora vaji su6toto..poprincip lekarstva ne se vzimat nagladno..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    6tom ne e svur6il v teb nqma smisul da se trovi6 s toq postinor.mnogo hora pravqt sex bez prezervativ i pak ne se pritesnqvat tolkova.nqma da zabremenee6 zatova nedei da go pie6,za6toto e mnogo vreden i ako nqkoi put naistina ti se naloji nqma da moje6 da go vzeme6,za6toto ne moje da se pie pove4e ot 2 puti godi6no.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    за по сигурно да не те обърка някой тук отиди до аптеката и прочети листовката...иначе се пие до 24 часа(тогава е най-сигурно) пият се 2те хапчета на веднъж и мисля че не е на гладно успех и аиде бързо тичай до аптеката, че това не е шега

Guest
    spokoino postinor ne e zadaljitelno da se pie na gladno kakto preceni6 ti.na opakovkata si pi6e.oba4e ne 4akai a go pii vednaga i dveteednovremenno.i na men mi se naloji ,no pih 4ak na tretia den i sled 5 dena mi doida.sig ni6to mi nqma no 4akam pak da mi doide.uspeh i ne 4akai a deistvai za6toto moje i da ne e svar6il no se otdelq malka 4ast speramtozoidi

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    uf,ne moga da se setq to4ny..
    do postinor nikoga ne sum stigala,oba4e ot godina i ne6to vzimam Diane 35(tova e protivoza4atu4no) i to nikoga ne se vzima na gladno..tui 4e predpolagam i za Postinora vaji su6toto..poprincip lekarstva ne se vzimat nagladno..
    Точно за Постинор няма значение кога ще го пиеш Има лекарства които се пият на гладно,недейте да пишете работи за които не сти сигурни

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    за по сигурно да не те обърка някой тук отиди до аптеката и прочети листовката...иначе се пие до 24 часа(тогава е най-сигурно) пият се 2те хапчета на веднъж и мисля че не е на гладно успех и аиде бързо тичай до аптеката, че това не е шега
    Оф Боже,какви са тия глупости дето пишете не ми е ясно,Постинор се пие до 72 ЧАСА след акта А момичето щом е сирно че приятеля и не е свършил в нея не ми е ясно защо ще пие хапчета

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А защо ще пиеш Постинор-то така ти трябва да се тъпчеш с него непрекъснато бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си