- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам да ви споделя нещо
тук има доста сериозни теми и повечето са малко негативни.. искам сега да споделя нещо и се надявам по този начин да помогна на много хора
та към въпроса: с едно момиче дълго време си чатихме в нета. Много я харесах а и тя много ме хареса. Разменяхме си снимки и така след 2-3 месеца чат тя искаше да се видим. На мен ми беше малко неудобно а и се страхувах че няма да ме хареса и затова всеки път и отказвах по най-лекия начин. Един ден обаче седнах и се замислих колко много мога да изгубя ако не се реша да се срещна с нея. Беше ми доста трудно и много време мина докато събера кураж но накрая и това стана. Видяхме се и 2-мата ужасно много се харесахме. Сега вече ходим и се чувствам най-щастливия човек на света. Сега като се обърна назад и си помисля за онзи ден, когато се питах че може да изгубя много - наистина е било така!Ако не се бях решил да го направя щях да изгубя толкова много.
Затова хора - съветвам ви да не се притеснявате и да не губите всяка една възможност от притеснение защото не се знае какъв шанс може да получите и да го пропилеете за едното нищо
Успех на всички и дано съм ви окуражил поне малко![]()
Еее малко радост,хубаво е да видиш как връзките от нет-а имат развитие..Радвам се за теб и мисля,че темата ти ще помогне на доста хорица![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
да ама шансовете секи да има късмет като тебе са 100 на 1000 сешс се а и по чата има секви педофили и т.н... рядко сички имат такъв happy end
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
марто0о0о
Гост
ООоо БаЦе Мой ЧОВеК СИ !!!!
![]()
ТУка ВяРНО РАЗСЪЖДАВАШ ОБАЧЕ ЗАВИСИ КАКЪВ Е ЧОВЕКЪТ С КОЙТО СИ СИ РАЗМЕНИЛ СНИМКА, ЗАВИСИ ТИ САМИЯ КАКЪВ СИ ЗАЩОТО АКО СИ КАТО МЕН, ТОЕСТ АЗ СЪМ ИЗРОД НА 16 и половина мислещ като човек на 28 поради причини (САМО ПРОБЛЕМИ ДО СЕГА В ЖИВОТА МИ), АЗ НЕМОГА ДА ГОВОРЯ С МОМИЧЕТА които са красиви, но под красиви аз имам предвид 3 момичета на 12 училища, защото красотата не е само физическа а и духовна.![]()
Първоначално написано от марто0о0о
Малко смешно ми стана... Защото аз тръгнах по същия начин с бившата си... а и най-вече защото в единствения ми пост http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=65701 обяснявам как след 1 година ме заряза и ми съсипа живота. Не ти пожелавам същото и на теб де. Но все пак... абе важното е да не ставаш путка като мене.
Ами при мен и приятеля ми стана същото-запознахме се по чата и всичко мина по мед и масло.Сега той е най-важният човек за мен,както и любовта на живота ми.