- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НДК- ледена пързалка
Е, със сигурност, няма да привлекат средно статистическото население на софия особено с групите, които канят!Ама то пак намазвам де, кво се оплаквам тука....А иначе и аз много искам да ида на някво изпълнение на Shemale zero, дори и 10 минутки да е!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Boot, благодаря за изчерпателното инфо :>
там сме значи :>
Koнцерт няма да има написал съм защо в темата за концертите,а там пише и защо Шимейл Зеро са свирили само 10 минути.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Яко звучи. Може да я посетя.
Черен Принц
Как пързалка в НДК ?!?!? Аз знам само тая в зимния дворец и тая на славия която посещавам всяка неделя( говорим за ледена пързалка)
а кънките влизат ли в тея 3 лв или отделно си ги взимаш под наем?
И колко струват?
Пързалката е тъпа.Най - добре си е тая на Славия![]()
do kolkoto znam i minalata godina ima6e,no ne sum bila,predpolagam,4e e hubavo,vupreki,4e edna sau4eni4ka edin den doide cqlata v sinini i vuprosnata purzalka be6e pri4inata,no tq kakvato e spunata i nepohvatna izob6to ne se u4udvam...
ми нз далие в нея причината.Сестра ми се върна цялата в синини.Аз на следващият ден бях с невероятна мускулна треска и двете ми ръце бяха близо до китката лилави и едната ме болеше.въобще мнг здраво се бях претрепала.а не съм падлаа мнг. на славия и от повече падания нищо не ми е ставало.До колкото знам плътността на леда има няква роля в това дали ще те боли при падане и след тва... аве нз...Първоначално написано от lady_bird