- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nepriqtna situaciq!
iskam da vi popitam pr1ckali li ste po vreme na sex...?t.e. ne moga da go obesnq to4no no ako vi vleze vyzduh v vlagali6teto..i da se polu4i kato pr1ckane..pls iskam seriozni otgovori![]()
![]()
![]()
Много е гадно. Случвало ми се е...май 2 пъти и той помисли, че съм пръднала и започна да се хили. Аз се сдухах и му обясних, но пак е гадно.
da slu4valo se e
uuxx kofti situaciqqq.. ?!?! slu4valo mi se e samo vednuj do segaa... !? po4uvstvah se super neudobnoo..! No pone toi znae6e tova i .. me uspokoi![]()
mi poprincip to na zadna se polu4ava taka i e super gadno no priqtelqt mi kazva da ne se pritesnqvam
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
... i na men mi se e slu4valo, ujasno e
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
mi slu4valo mi se e samo edin pyt ama toi ne razbra 6toto to be6e tihi4ko pyk az togava si pu6kah ne6toama si se po4uvstvah gadno vse pak
ama byrzi4ko mi mina
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
ooooo tva super ujasno![]()
![]()
sluchvalo mi se e ....
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
na men mi se slu4va 4esto tova e pri mnogo dvijenie- ama priqelq mi e naqsnno i ne se pritesnqvam
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост.
е вий кат сте момичета нормално нали влиза въздух и след тъй патка и така ... ми аз ... често пърдя така ... и онаа ма гледа така и аз са праа че нищо не е станало ... ма веднъж кат ме подфана ена диария ... и са изсрах ... ау ужас...
не се тревожете за глупости ... тревожете се ако диарията ви подфане ..![]()
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxax
случва се, бих казал момичетата да не се тревожите за това.Първоначално написано от momi4enceto
![]()
sluchvalo mi se eama savsem lekichko i toi ne useti(pone taka se nadqcam
)...to prez cqloto vreme si imashe nekav zvuk kat go vkarva i izkarva i to se edno beshe ot tva :P vupreki che se sduxax malko ama burzo mi mina
![]()
tova e suvsem normalno! i na men mi se e slu4valo! ni6to stra6no prosto obqsnqva6 za kakvo stava vupros na mom4eto i vsi4ko e nared! vij sa ako mom4eto e glupavo e drug vupros!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Точно и ясно и при мен е така ама аз незнаех и той ми обясни и сега като се случи нещо такова и се хилим като за световнотоПървоначално написано от VORTEX
![]()
![]()
![]()
mnogo e veselo i mene mi se sluchva i se maitapim a ne e ujasno vaopste ako i dvamata znaiat kvo e i ne si mislat che e istinsko pardene
az sam nai- golqmata pradla v tova otno6enie. slu4va mi se postoqnno- i predi i sled kato pravim sex s priqtelq mi.
TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!
az qvno sum drugata golqma "prudla"Първоначално написано от djindji_f
![]()
![]()
Абе тва е много гадно не ми се е случвало ама нема да се радвам ако се случи [-o< а дано не но ако се случи от де да знам че не пърди а пруцкаКоето го прави още по гадно
![]()
Харабия ли стават такива издънки ве.Аз бившата кат я порих така стана и си викам,че от блъскане въздуха отзад съм и го изкарал.Хахах
Oxxradvam se, 4e na si4ki momi4eta im se slu4va, uspokoih se, 4e ne sum edinstvena
![]()
Ama naistina e gadno...prosto po vreme na samiq sex vuv vlagali6teto vliza vuzduh...i posle kato se zaburza dvijenieto pri sexa ili kogato toi si go izvajda po rqzko....i se 4uva gadni4uk zvuk...prosto vuzduha izliza ili "puka"...i az ne znam
![]()
Ama e super nepriqtno, pone bilo 4esto sre6tano qvlenie![]()
![]()
![]()
4esto mi se slu4vanepriqtno e ,no 4estno kazano ne mi puka nito puk na priqtelq mi
![]()
А тия момчета които ви се смеят са много комплексирани...естествено ,че ще издавате такъв звук...все пак влиза въздух и трябва да излезе по някъв начин или искате да се надуете като надуваеми кукли съвсем нормално е и се е случвало на доста момичета с които съм бил ,но не се притесняват...защото всъщност знаят за тези неща много е добре преди да започнеш да правиш нещо да си запознат добре със него!