- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Да си фен на Левски
sus sigurnost sum prochel 3 puti poveche knigi ot teb piklio s piklioПървоначално написано от PR0
![]()
Да си фен на Левски,значи че задължително трябва да бъдеш говедо....
!!!Първоначално написано от SoulCrewHools
Всички туристяги да ми ядът гъзО!
Имат претенции,че са ебати големите фенове,ама събота/неделя вместо да си завлекат задника до Герена(дори само за домакинските мачове,айде) те седят с топлите чехли дОма и гледат по Диема + барца - Еспаньол или Челси - Астън Вила![]()
Същите пишлегарчета дето са фенове на по 5-6 отбора.Смех!
"Въй,въй стига бучахте бЬе ,искам да си гледам мача..."
Да си говедо означава задължително да мачкаш свинете!Първоначално написано от maldini
Законите са едни!или биеш,или те бият...
ега те блъсне спряло таксиПървоначално написано от maldini
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Една от разликите между нас и вас.v CSKA se uvajava vseki edin fen , ne se delim na true i fake ..
Да си част от синята агитка ,да си в Сектор Б трябва да се заслужи.
най-лудите фенове са на Левски
i kak se zaslujvaПървоначално написано от Far
pravite konkurs "koi e po-po-nai zlobno tele" ?
Не,ама акълО ти е малко ,за да разбереш...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Продължавайте да се кълнете в четирибуквието,тръгвайки си преди мача...![]()
![]()
Ахх, че си умен...Първоначално написано от maldini
![]()
![]()
![]()
А аз се дразня на кучки дето се праат че разбират от футбол![]()
Vseki slu4ai dosta pove4e ot teb...vse pak v tozi forum teb sa te priznali za jalko 4ovekopodobie,ne men...produljavai na puska6 visoko intelektualnite si komentari...Първоначално написано от p4elata_brumze
Тоя па за форума говори.Не е важно във форума ,а на живо !!!Първоначално написано от maldini
Ти ли си този който ще ги съди?
Айде твоя простес да се изрази с това, просто на следващият мач да не "подкрепиш любимия отбор"
Айде бе.Даже да съм в протест ,пак ще подкрепя любимия отбор !!!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Прав си...аз не съм човек.Първоначално написано от maldini
"Vseki slu4ai dosta pove4e ot teb..." Щом казваш...
Какво говориш за на живо ? Ти си сигурно най-малкия привърженик тук на даден отбор, който подкрепяш така ожесточено. Нали не си вярваш че можеш да набиеш някой от нас, ако изобщо това имаш в предвид като *НА ЖИВО*, но на твойта възраст съм далеч от мисълта че може да стане въпрос за другото ...
умри бе пенделПървоначално написано от radito
Левски до гроб са Дучето няма да може да ходи на мачове известно време![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не казвай на никой ! Преди някой мач може да пробваме ....Първоначално написано от Fena
Какво тръгваш да се биеш бе?![]()
Аз лично за себе си съм стигнал до извода, че така наречената "война" между Левски и ЦСКА се поддържа изкуственно от ръковдоствата на отборите с цел да направят футболът атрактивен за масата население, за която е явно, че не и трябва футбол, а скандали, побоища, псувни и т.н.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ммм нова година нов късмет дано да имаме повече поводи за радост дано има отново отбор в Шампионската лига(дано да е Левски)
а колкото до хулиганство бомбички и димки колкото и да вредят на някой отбор като санкции носят красота допълнителен градус и емоция на феновете.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Еее верно бре...то само като идея си остана, за съжаление.Първоначално написано от exploitedteen
Ако съм в България, съм навит.![]()
бях пускал 219391239129319 теми, но така и не се събрахмеПървоначално написано от exploitedteen
Още по-малко пък да успеем да съберем за Левски - ЦСКА
ама няма кво да правите мач то се знае че феновете на Левски ще бият ЦСКАрчетата щото ЦсКа не могат да играят![]()
Craig David-Walking Away
опитите ти за разсъждения са тотално грешниПървоначално написано от Мo6nо
![]()
а колкото до мача аз съм навитак![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил