.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен
    Град
    Plovdiv

ще разберат ли?

Изобщо не трябваше да пускам тази тема но ми е адски здухано и полудявам!Та..... кам 11-12 декември трябва да ми правят един преглед и аз се притеснявам когато ми снимат белия дроб дали може да се разбере по нещо че съм бременна?смисъл ако съм дали при прегледа на снимката лекарката ще види и ще разбере!направо се здухвам ако се окаже че съм...трябва да се сбогувам с наще,повече няма да ме погледнат и единствения начин е или при гаджето или на пътя.......Боже докъде я докарах,Божеее
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами мисля,че няма нищо да се разбере,но ти бременна ли си?И защо мислиш,че си?Само,ако искаш сподели.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Да ти кажа чесно и аз незнам дали съм,просто в предишните ми връзки съм го правила винаги с презерватив а сега последните пъти с моя приятел го правим без(и аз незнам защо).Просто супер много ме е страх и с нетърпение чакам следващия цикъл(ако има такъв ) поне знам какво да правя вече!като се замисля той не е свършвал в мен....само веднъж на коремчето но.......офф полудявам.

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми май не
    значи ни направи аборта
    успех с ваще и дано се разберете мирно и кротко

smacky_f
    Guest
    Sorry 4e te pitam no na kolko si?(ako iska6 spodeli) no ne e li po-dobre predvaritelno da si napravi6 test e uspeh

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем направи си тест бе...и за да няма опасност...не прави сеск до 11-12

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Да естествено че ще си направя но има още малко дни дотогава и направо имам чувството че не часовете а минутите броя!На 17 съм и малко отгоре.

Голям фен
    Град
    Бургас
    не могат да разберат че си бременна от снимка на белите дробове спокойно. аа дай боже да не си де направи си тестче за да се успокоиш и занапред с презерватив , или поне отиди на гинеколког да ти изпише противозачатъчни. защото си малка още за бебе нали успех

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Афторката какви наркотици земаш ? просто със тея меко казано тъпи и филмирани мнения ме метна у храстите

1 още не ти е дошло ти говориш глупости и почваш да живейш със някаква мисъл че си бременна ! нищо общо
    2 не видях някаде да си писала оринтировачна дата кога трябва да ти дойде.
    3 като искате момичетата да не се здухвате толкова и филмирате правете секс със презервативи да са ви мирни главите и чисти не по цял ден да мислите глупости дали сте бременна или не.

забележи сама колко зле си станала заради 1 секс без презерватив ти ся се побъркваш и измисляш глупостите на света. А твоя приятел или там как ти се води изобщо не подузира такива работи и го боли уя тои си кара животеца и чака със нетърпение следвъщия секс пък ти написа сценарий за предаване със бебета и бременни майки

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти не си наред,мила. честно ти казвам-след като толкова се тревожиш-има контрацептиви.А ако си бременна,което ме съмнява де?

ако си на 17 или 18 години лекарят няма право да каззва на ва6те

spoko macka mislq 4e ne si bremenna no ako ima6 simptomite vnimavai a kolkoto do va6te ako ti vqrvat mislq 4e 6te te razberat spoko imai vqra vsi4ko 6te se opravi
    ako iskate ne6to da mi kajete davaite na skypa IFETO_92 ili na po6tata mi KOLDYGIRL@ABV.BG

Мега фен
    Град
    SF
    И да си бременна, няма на4ин тва да се разбере от снимка на белите дробове... луди хора...

Робинята на Quench

gery_to-права си

haha taka e prodaljavai da pravi6 sex bez prezervativ i da se pritesnqva6 4e si bremenna

Guest
    Яяя ми отговори къде е туй чудо белия дроб и къде се намира тая гадинка, дето само се пълни с боклуци и ни пречи да се ебем, матката?

На 17 и половина да не ги знаеш тия неща, както и да не се пазиш е вече пълна простотия. По-малките ги разбирам, ама пък теб...

Guest

Re: ще разберат ли?

Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Изобщо не трябваше да пускам тази тема но ми е адски здухано и полудявам!Та..... кам 11-12 декември трябва да ми правят един преглед и аз се притеснявам когато ми снимат белия дроб дали може да се разбере по нещо че съм бременна?смисъл ако съм дали при прегледа на снимката лекарката ще види и ще разбере!направо се здухвам ако се окаже че съм...трябва да се сбогувам с наще,повече няма да ме погледнат и единствения начин е или при гаджето или на пътя.......Боже докъде я докарах,Божеее
    Някой да ти е пускал мухата че съществуват тестове за бременност?

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами мисля,че няма нищо да се разбере,но ти бременна ли си?И защо мислиш,че си?Само,ако искаш сподели.
    ei pa4a kak si ma SANUVASH li me
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: ще разберат ли?

Цитирай Първоначално написано от gery_to
    emii ako ne si sigurna 6to ne si napravi6 test ne moga da razberaaa ?? a ako si bremennna i ne napravi6 abort va6te pak 6te razberat,a ko napravi6 pak 6te razberat(ako nqma6 1za6toto ne mogat da ti slojat upoika bez tqhnoto suglasiee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си