- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбирате ли родители си???
Ами нз...всмисъл разбирам ги но понякога като баща ми започва да ми говори ква съм пропаднала и ми намеква че съм наркоманка не ми мисля че го прави за мое добро...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Bezu4astieto na roditelite e edno no savsem drugo e absolutnoto i totalno vme6atelstvo.Razbiram da se interesuva6 ot deteto si i ot slu4va6toto se v jivota mu no tova da se opirtva6 da go predpazva6 ot vsi4ko ....ne sam siguren kak vaob6te moje nqkoi da si go pomisli.....
A i kak moje da se razbirat naprimer roditeli i deca kopito 4uvstvat i saprejivqvat po razli4no mutova e nevazmojno
edinstveno skandali 6te seete i problemi 6te janete da vi kaja
Evala na roditeli koito se interesuvat i namirat pravilni podhodi kam decata siBravo i ako uspeqt da stignat do tqhnata du6evnost
No kolko roditeli sa sklonni kam palna otdadenost na deteto si
vnimanieto im se prikovava v momenta kogato otkriqt poblem koito spored tqh e serizoen ......dai ot tozi momemnt da se setim e imame deca
ami hubavite momenti ....vsi4ko prekrsano i vajno koeto se slu4va v jivtoa na derteto.....
ne moje d aina takva disbalans v edni otno6enuiq
Uspeh ns vsi4ki i dano pove4e se razbirame s roditelite si![]()
Да.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Да, обичам родителите си, много ги обичам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!