.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен Аватара на SuN4o_F
    heheh ama mn si zle ve ... kakvo iskash savet misli malko kato pravish neshto ... za men tova ne e problem,ne vqrvam da ne znaesh kakvo pravish ili pak ako si maloumna moje i da ne znaesh ...vzemi se opravi malko i ne zanimavai horata s glupostite si.. 4ukai si se tam s 2-ma 3-ma i si stoi mirno..aman ot malki k***i4ki
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    не обвинявайте само момичето бе, а акъла на брат му къде е бил..щом той сам не е помислил за собствения си брат ние ли да мислим? аа иначе и аз мисля че е най-добре да не се занимаваш повече с нито единия от тях

Guest
    brat mu e po dobur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \/ \/

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Кво да правиш ли?!?!? К**ВА!!!! Пожелавам ти някой ден като се влюбиш безумно мом4ето ти да отиде и да се из4ука със сестра ти, най-добрата ти приятелка или пък дори с майка ти и да те видим тогава как ще се 4увстваш!
    !!!!!!!!!!ТЪПА КУРВА!!!!!!!
    Обикновено на тея хора им се връща!А и между другото дано приятелят й да не я обича...искрено се надявам.
    Тя до колкото четох никъде не пише за любов, а за секс. Може връзката им да е чисто сексуална. Разликсата е съществена.
    Знам,че не писала за любов,но той от къде знаеш,че не я обича?Никъде не се споменава,но не може и да си сигурна!И двете възможности не са изклюени,нали така.

iskreno vi pojelavam na vsi4ki da mi doidete na polujenieto pak togava az 6te vi kazvak kurva prostitutka i takiva mu raboti za da se 4ukam sas edinqt brat zna4i drugiqt e grub i sas si4ki lo6i ka4estva no vsi4ki me naoravihte nai golqmata kurva

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Хахахахха брао брао, пак некъфф цирк става тука. Ако говориш истината- духаш. Ако се ебаваш с форума- пак духаш. Кое избираш?

The Fearr
    Guest
    Unknow написа:
    Какво да направиш?!?! Ще ти кажа...но няма д аме послушаш.... Изчезни от живота им. Кажи му че всичко свършва и това е....и си тръгни.Всички казват че истината е най-добра в случея..е в твоя не е.Просто кажи че си спала с друг и си иди.Не оставяй нито с брат му....нито с него.Знаеш ли защооо ... ? Защото не заслужаваш никой...никой през целия си живот! Как го наорави?? Това ми кажи...как успя с брат му ?! Толкова си ниска и долна...не мога да те обия, не те познавам, но незнаеш колко ми се иска.Защото ти си точно това.... Молиш за помощ?? Няма да бъдеш вярна никога... Спала си с брат му? Мамка му....той му е брат...а ти си го изчукала?!? Какво очакваш да ти кажат тук? Да намериш 4-5 курви които да ти кажат "Да миличка...няма нищо лошо!" Е ИМА!!! ИМА ЛОШО! Ако му го кажеш...ако имаш безсрамието да го погледнеш в очите...ще го разбереш сама...ще разбереш какво си направила.Дано никой никога не ти го прости! ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ!!!!
    mda prav si i to mn ! ave tui momi4e ne misli li ! ei q kaji 4estno moje da te razberem -> blaskala li te e kola.padala li si na glavata si . ? kaji?/

Guest
    slu6aite sega na vsi4ki umni glavi ot tuka ne govorete kato neznaete vie ne znaete momi4eto kakvo prejivq ot edinqt brat ot 5 goini sa zaedno i mn se obi4at i dvamata. no ot mn vreme vse gi zasi4am da se karat i toi q udaral ne vednaj pred nas
    katrin ne se sardi iskah proato da kaja mnenieto si
    a.d.sf

Guest
    bace sega kolko i da e na mom4eto ne mu e mn priqtnoo gajeto mu da se e 4ukala sas brat mu sega trqbva da pogovorite i izqsnite problema no za men e stopati po dobre momi4eto da se mahne ot nego i ot dvamata spored men 6to q e biel
    ne udaraite momi4e sas cveta , a sas cqla saksiq napravo!

a we ^FIESTA^_M are da zemesh da si namalish avatara a ?

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

Re: правих най-якият си секс със ........

Цитирай Първоначално написано от katrin4eto
    правих наи-якият си секс със ........брат на моят приятел и незнам кои е по добар от двамата и ми трябва вашата момощ!моля!
    дай ни ги на нас да ги пробваме и двамата и тогава ще ти кажем
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

hahahhah 6te ti gi dam i dvamata bez problemi

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    е сладурано, ти сама си си виновна! като си видяла , че с твоето гадже нещата невървят защо си трябвала да му изневериш с брат му? Има мн др начини по които може да накараш нас момчетата да се чустваме унизени! Помисли какво правиш следващият път! Недей да правиш така , щот кат гледам мн голяма част от форума дет си е дал мнението в твоята тема е против теб

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    iskreno vi pojelavam na vsi4ki da mi doidete na polujenieto pak togava az 6te vi kazvak k***a prostitutka i takiva mu raboti za da se 4ukam sas edinqt brat zna4i drugiqt e grub i sas si4ki lo6i ka4estva no vsi4ki me naoravihte nai golqmata k***a

А бе да си между двама братя е кофти ситуация пиленце. Се ше разберат и нищо нема да излезе.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    slu6aite sega na vsi4ki umni glavi ot tuka ne govorete kato neznaete vie ne znaete momi4eto kakvo prejivq ot edinqt brat ot 5 goini sa zaedno i mn se obi4at i dvamata. no ot mn vreme vse gi zasi4am da se karat i toi q udaral ne vednaj pred nas
    katrin ne se sardi iskah proato da kaja mnenieto si
    a.d.sf
    Emi kato q udrq da go napusne!A ne da tursi uteha pri drugiq brat

In Search Of Sunrise 7 Asia

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    E кво ни питаш кво да правиш бе моме да не сме спали ние с тях за да ти кажем какво да правиш ... един съвет от мен по добре остани с този за който ти пука .... ако изобщо ти пука за някой от двамата
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Голям фен
    Хехехе симпатяшка.Вземи да пробваш и с баща им ,че да имаш по голям избор.Или пък си направете тройчица,или пък вземи се гръмнеш,защотото заради такива като теб на жените им е излязло лошо име
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest

Re: правих най-якият си секс със ........

правих наи-якият си секс със ........брат на моят приятел и незнам кои е по добар от двамата и ми трябва вашата момощ!моля!
    направете си тройка парти. Може да ме извикаш да снимам. Взимам евтино 60 кинта на час + сценария и всичко останало ще ти излезе към 120лв на час.

za da ne go napusna qvno e imalo mn golqm pri4ina kakvo 6te kajete a s drugiqt brat sme o6te ot 4-ti klas se poznavame ve4e mn godini

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Нек'ви чудеса стават тук.....

И си намалете простите аватари,че ми преебават сеира!!!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

моме аз ако бях на твое място 6то ме е ударил една права и 6те види а пък ако тои те удари повторно бягаи колко краката ти даржат
    но незнам 6егата на страна
    трябжа да поговорите и 3мата

Повече от фен
    iskreno vi pojelavam na vsi4ki da mi doidete na polujenieto pak togava az 6te vi kazvak k***a prostitutka i takiva mu raboti za da se 4ukam sas edinqt brat zna4i drugiqt e grub i sas si4ki lo6i ka4estva no vsi4ki me naoravihte nai golqmata k***a
    ХАХХАХАХАхАХаха .. А не не, няма втора такава .. АХХАха .. бахти изцепките, леле момиче кефииишш ..

Чакай дас се опитам да ти влезна в положението ..

Ходя си примерно с едно маце, обичам я всичко не знам си кво бла бла бла .. обаче си лягам с най-добрата й приятелка, само щото мойта мацка била не знам си ква, а оня била не знам си ква хаХАХАХАха .. Аве я се осъзнай бре, кви са тия филми .. .. като е толкова лош и груб що ходиш с него ма офцо? .. Пари, коли, ресторанти? А? .. Вози ли те на задната седалка на Голфа? .. Айде сиктир бре, баси смешките .. добре ме размся .. влезнахме ти в положението .. о горакта тя .. ХАХАХАХХАХАХАХАХ ,.....
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен Аватара на quench
    Много е зле - от морална гледна точка. Аз не те съдя,не те приравнявам на селската курва Дишка. Обаче ето затова в закона се забраняват някои неща на лица,ненавършили пълнолетие - нямате изградена етична система и критерии, по които да се ръководите в действията си. Хегел е казал,че преди закона идва моралът на индивидът и именно моралът го предпазва от грешки,а не тежестта на санкцията,предвидена в нормата.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    tva spada v top 10 nai tapi temi
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nepoznat
    моме аз ако бях на твое място 6то ме е ударил една права и 6те види а пък ако тои те удари повторно бягаи колко краката ти даржат
    но незнам 6егата на страна
    трябжа да поговорите и 3мата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си