- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво искате тази годита от дядо Коледа
Искам много,много,много любов и щастие!И родителите ми да се променят малко....![]()
Аз се сетих какво искам - искам "1984", ако може някой да ми я подари, защото ми се чете, а нямам кинти :/
Сега като го написах това, значи ли, че ще си получа книжката?![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
единственото нещо което искам е наш'те да ме оставят аз да взимам решения за себе си и да разберат че вече не съм на 7, а на 17... Всичко друго е върха и немога да искам нищо повече...
Аз искам само да бъда по спокойна и щастлива...
2 т. от правилника. Бан на профил
zdrave za men i blizkite mi i sila da ustoqvam na izkusheniqta , omrazata i zavistta
Скромна съм...Искам цифров фотоапарат...
Искам да си отида в Казанлък и да остана да си живуркам там..нищо друго![]()
![]()
Много рядко искам...много често давам!А ако получа нещо по-специално го приемам само ако съм го заслужил!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
I Want it all
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Първоначално написано от Sladkata_Nansi
Първоначално написано от Smiley_Girl
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Първоначално написано от midnight...
Първоначално написано от Whisskas
Много яко градчеПървоначално написано от AngelOfMercy
Има и някои малки материални неща които все не успявам да си купя...защото я купя на някой нещо, я съм си направил някаква разходка из България и все не ми остават средства. Сега пак имам пари, ама едва ли ще си ги купя...ще са микато мечта
Инъче имам един Word документ със заглавие "Kakvo iskam" в Папка "Text" "PО"(което означава...ПО-важни неща)
Здраве,късмет,пари...и едно момиче![]()
iskam da minat 3 godini po-burzo,za da buda nai-nakraq samostoqtelna...
ina4e iskam mn drugi raboti...
iskam da sum zdrava(uvi mai ne sum)
iskam da moga da ostavqm da spq v gajeto (pak me otrqzaha)
iskam da otida v germaniq prez lqtoto(mai trudno 6te se uredi)
iskam teniska na Tristania ,no ot nikude ne moga da si namerq
iskam da si probiq ezika(ne burzam,za6toto pone tva mi e v kurpa vurzano)
iskam da si probiq zurnoto(ne e koi znae kakvo,za6to puk ne)
kakvo li drugo iskam...
iskam visoki ocenki za kraq na godinata
iskam edna bluzka na Benetton,koqto v4era mn si haresah na vitrinata na magazina(neq 6te q imam 100%)
iskam sestra mi da me obi4a i da me razbira(za6to az sum tolkova dobra s neq i tolkova se grija za neq,a tq e tolkova...gruba!)
iskam maika mi i ba6ta mi da si kupqt edin parcel na lunata ot lunnoto posolstvo v pld i da otidat na lunata i da ne se vurnat(jalko,4e nqma da stane)
iskam da imam piqteli
iskam edni kubinki na Versace,strahotni sa!
iskam da otida nqkude za nova godina,to se e vidqlo,4e nqma da stane,naistina jalko...
vseki iska ne6to.
Искамм бившето ми гаджее...и също така нов телефон,че тоя моя вечеее
![]()
f@nt@zi@
Добър въпрос...
Искам...всичките ми приятели да са добре, лятото да си дойда в България, искам да си изкарам изпите, за да мога да завърша, искам....здраве и истинско щастие, искам да се класираме за Евро 2008, България да стане световеш шампион по волейбол.
Ако може и едно момиче, ще е супер.![]()
Искам чувствата ми към едно момиче да се окажат споделени. Също и здраве и щастие за мене и за близките ми.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
световен мир и край на мизерията в Африканските държави![]()
искам да бъда с човека,когото обичам![]()
![]()
![]()
и едно телефонче ако можеее
![]()
![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
И аз това искам...Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
Ето това мнение най-много ми хареса!Първоначално написано от Initial_D
"Здраве и щастие за всичките ми приятели"?! Че кой не го иска това ...
Искам сестра ми, която не съм виждала от 1 година да се прибере и да сме заедно на Коледа (ще стане \/ )
Искам да съм с любимия си човек на Коледните празници (и това ще стане\
/ )
За материални неща не се сещам .. може би защото си имам всичко необходимо, а и гореизброеното ми стига за да прекарам невероятна Коледа.Нямам нужда от друго
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
offfff,razstroih se.iskam mn raboti,ama nema![]()
ama ina4e to4no sega iskam novo gadje s koeto da se harsvame i davamata....ama kvo i da pi6a nqma da stanat tiq ne6ta taka 4e.......pi6ete vie....
![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
Искам...да виждам усмихнати хораИ много обич.
Много благородно =D>Първоначално написано от teardrop
Както ти казваш всеки път за мен когато се отплешна: "и много скромен на всичкото отгере". Че и ти ака си доста "скромничка". А за зърното...май ще трябва да си поприказвамеПървоначално написано от lady_bird
Iskam da ida do Do Rusiq i cqlata zimana vakanciq da Julq vodka s Bratu6kite![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !