- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако сте Българи ще гласувате!!!1
Ако искаш България да е на корицата и да е главна тема на National Geographic в чужбина, влез в този сайт и кликни на третата снимка:
http://www.nationalgeographic.de/php...u/vorschau.htm
И прати това съобщение на познати и прители и пр.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=66390
Не си позволям да обиждам някой или поне не често, но този път ще си позволя. А бе може ли да си толкова тъп, само две теми надолу е другата такава.
Az glasuvah!kato gledam temata za Bylgaria e na pyrvo mqsto po glasove \
/
I Love D.Berbatov!
www.the-fashions.piczo.com
~***98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си***~
Абе я се земете у ръце и вижте т'ва колко е жалко. Събираме се тука де що има жив човек с интернет и се пропагандира да гласуваме за какво? За да ни има в някво списанийце в Германия. И после що сме с 20 пъти повече гласове от другите.. Ми просто другите държави не го обръщат т'ва на политически въпрос. И като ни пише там кво? На следващия ден ще се събудя два пъти по-човек нали?
Ми азкато не гласувах значи не съм българин така ли![]()
? УРААААААААААААА
2т. системно
Темата беше пускана,ако не се лъжа от Аз съм Българче.
Начи,ако national geografic е списанийце,не знам кое не е!Второ ако България излезе на първа страница може би доста повече хора ще разберат,че в България не живеят само цигани,ами че българите са народ с традиции и история,доста по-дълга от на повечето народи!Другите народи не обръщат тва на политически въпрос,щото нема с кво да се похвалят!Ей дееба толкова пък е сложно да гласуваш...Първоначално написано от BornFromPain
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Абе аре бе, нали ше го прочетат и на следващия ден, не само, че ниеПървоначално написано от Ziezi
няма да сме 2 пъти повече хора, ами и те ше са забравили кво се прочели, какво си въобразяваш? С народ и традиции сме били, повече от другите народи, мноол важно, като сме толкова готини и умни, що сме бедни? Има още толкова народи с огромна цветна история, че ти е бедна фантазията, ама не си я чел и пак казвам, аре аман от шовинисти.
Give me your best shot motherfucker!
Първоначално написано от fire_of_satan
ti si jalko podobie na chovek
аз дадох моя вот за списанието..много е яко..и корицата..хаха Златната маска...Каде я намериха....До Казанлък...А кфо е Казанлък МОЯ ГРАДДДДДДДДдд![]()
![]()
Оф еби му майката...Тука къв ли не изкараха.Нацист,комунист,ш винист...Са ти кво опитваш се да ме убедиш защо да не гласувам за страната си да бъде на корицата на може би най-известното научно списание ли?Бахти комплексарската работа...Първоначално написано от fire_of_satan
Колко народа с история като нашата?Хайде да видим ти кво си чела!Щото май на теб верно ти е богата фантазията!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !