- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често се сещате за секс?
I edin marmot...Първоначално написано от die_die_my_darling
...v unito....Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Напоследък покрай последната си "тръпка" доста често.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Постоянно,но няма някакъв повод да мисля за това(например да видя някой готин и т.н.)Когато мисля за секс го свързвам с бившия си приятел.
И аз такаПървоначално написано от Sweet^F
Свързвам го с бившия. А дори ми се беше случило една сутрин като пътувах в автобуса и си мислех какво сме правили с него предната нощ, понеже я изкарахме заедно. Та по някое време се чудех дали не ми личи по някакъв начин за какво си мисля или някой от околните хора да ми отгатне мислите
Чак неудобно ми стана..
![]()
Най-добрата защита - усмивката!
Ами най-вече като съм с приятеля ми,но и понякога като не сме заедно имам едни фантазии...
Чести4ко :P
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Kogato syms priqtelq mi nqmam ni6to drugo v glavata osven SEXPyk i bez nego da sym...pak si mislq za Sex...takiva fantaziiki imam 4e ne moje i da byde...obi4am da eksperimentiram
[img][/img]
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
All the time I'm dreaming `bout sex
Sega haresvam 1 momche i mislq z anego postoqnno. A se se6tam kak bihme pravili sex po nqkolko puti na den. I vse pak osuznavam, che sex v nachaloto ne e dobra ideq. E shto puk da ne si mislq. Mai vse oshte ne e nezakonnoNo kogato nikogo ne haresvam.. pak po nqkolko puti na den. Priznavam si
![]()
Първоначално написано от ultra
Странно, аз мисля рядко за секс, вероятно защото има много по важни неща от него!Но сигурно ако имах гадже щях повечко да се замислям....![]()
Всички ние плуваме по вълните на океана; разумът ни служи като компас,
а страстите - като вятър, който ни тласка.
wmi bilo nau4no dokazano 4e mom4etata si mislqt za sex na vseki 13 sec....a az li4no poneje sum momi4e sigurno nqkude na 14-15 sec..... haha
Еми доста често се сещам за секс ии при положение че с приятеля ми го правиме много често ии той като започне да ми говори разни неща или да ме пипа по задника ии направо подлудявам![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Научно е доказано че жените не искат секс...все отказват...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Научно е доказано, че комунизма ражда идеоти ...Първоначално написано от Communist
![]()
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Научно е доказано че прекаленото играене на WarCraft води до малоумиеПървоначално написано от Drak'thul
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Това е добре, защото не съм играл War3 от 2 години ..Първоначално написано от Communist
![]()
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
ne mislq 4e e kurve, prosto misli kato mom4e, ti se edno bi otkazal na nqkoq (govorime za momi4e, ne za krava, kit, kon ili ovca)Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
tuka ve4e go zatapi, az puk 6te vi kaja 4e e nau4no dokazano 4e nqma jena koqto da ne iska sex, ima muje koito ne znaqt kak da si go poiskatПървоначално написано от Drak'thul
i o6te edno ne6to koeto e nau4no dokazano e 4e se zatupqva ot slu6aneto na 4alga, ne ot warcraft 3 (ni6to li4no kum igrata, ne q igraq, prosto mraza 4algata a ne vijdam kak moje da se zatapee ot strategiq)
edit: zabravih da pi6a po temata:
mi mislq za sex samo po nqkolko puti na den, moje i do 10 da stignat, predi misleh dosta 4esto za tova no sega ne znam 6to po4nah tolko rqdko, a i s gadjeto ne vqrvam skoro da se stigne do tam taka 4e sega sum po4ivka (bahti po4ivkata, na suho sum ve4e ot 3 meseca)
Еми аз мисля доста 4есто.Примерно като 4ета смс-ите от приятеля ми,като видя някоя кола като неговата(),като ми е ску4но...
![]()
vseki put kato vidq krasivo momiche i mislq za sex![]()
доста често в интерес на истината...ама предпочитам да го правя ,не само да мисля ( ахаха само гаджето да е наблизо ест! )![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил