.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен
    Жените по-лесно изразяват емоциите си и чувствата си,докато мъжете,докато нямат пълно доверие на една жена ... са по-дръпнати и се правят на непукисти.Но това,че не си показват чувствата не означава ,че те обичат по-малко или ги боли по-малко...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    Bourgas
    едиствено си зависи от 4овека...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Че зависи от човека е вярно, но в повечето случаи жената е тази със стабилната психика и не става дума за ежедневие, или кой как си показва чувствата. Замислете се за екстремните ситуации, които се случват в живота и сами преценете кой реагира по-адекватно. При едно раждане например- напълно естествен процес мъжете тичат колкото може по-далеч защото било гадно. Мъжете се чувстват по-силни във своята нормална среда, но извадени от нея и поставени на извънредно различно място, нещата стават съвсем други. Пък и мисля че всички сте чували сентенцията: Зад всеки преуспял мъж, се крие една разумна жена. С това се изчерпват нещата май
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    na jenite (izklu4vam momichencata)

tazi tema trqbwashe da se pysne kato poll(anketa),a inache po temata myjete-opredeleno

Голям фен
    Град
    София
    Мъжете може да се водят за силния пол, но това не значи, че жените са с по-разклатена и лабилна психика, просто са по-емоционални, но според мен това не ги прави по-малко силни. Зависи изцяло от човека, няма значение какъв е половият му орган.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Всичко си зависи от човека..

Голям фен
    vseki e razli4en.vsi4ko zavisi ot 4oveka
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    нямаме си постоянен ЛУД в града! Спокойно , всички се редуваме!

Тоя отговор тря да ви хареса

ЕЛЕМЕНТ : Човек от женски пол
    ХИМИЧЕСКИ ЗНАК : WO
    ОТКРИВАТЕЛ : Адам
    АТОМНО ТЕГЛО : Приема за 118, но е известно че теглото варира от 100 до 160 либри (Познати са и мутации, които превишават 400 либри! )
    забележка : 1 либра (lbs) = 0,45359 килограма
    НАЛИЧНОСТ : Изобилни количества във всички населени места
    УТВЪРДЕНА ФОРМУЛА : 90:60:90
    ОСОБЕНОСТИ : 1. Голямо декоративно предназначение, особено като допълнение в спортен автомобил .
    2. Най-големия известен разточител на средства .
    3. Може да осигури прекрасна почивка и отдих или да бъде продължителна причина за социално пропадане и неприятности .
    ФИЗИЧНИ СВОЙСТВА : 1. Състои се от повърхности често покрити с различни оцветители .
    2. Кипва или замръзва без видима причина .
    3. Разтапя се ако е приложено към нея подходящо отношение .
    4. Вгорчава се при неправилна употреба .
    5. Намира се в разнообразни състояния вариращи от обикновена руда до непокътнат метал .
    6. Диамагнитик, но се привлича от банкови средства .
    7. Може винаги да упражнява емоционален натиск в необходимата точка .
    8. В естествено състояние вида варира значително, но формата е често изкуствено променена, за да съответства на представите за идеалния екземпляр. Но подобни трансформации могат да бъдат открити само от опитно око.
    9. В някои случаи започва натрупване на тегло и придобиване на вид от погълната баскетболна топка, с последващото произвеждане на копия като от копирна машина.
    ХИМИЧНИ СВОЙСТВА : 1. Проявява голям афинитет към злато, сребро, платина и скъпоценни камъни .
    2. Способна е да усвоява значителни количества от скъпи субстанции .
    3. Може да експлодира спонтанно ако се намира в компанията на мъж .
    4. Неразтворима в течности, но увеличава активността си при насищане с алкохол .
    5. Характеристики се подобряват значително ако образецът е поставен на тъмно .
    ОПИТНИ ДАННИ : 1. Обикновено порозовява ако бъде изненадана в естествено състояние .
    2. Позеленява ако се намира около по-добър от нея екземпляр .
    ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ : 1. Много опасни освен , ако не са в опитни ръце. Необходимо е да се използват с огромно внимание и търпение ако експериментът отива към успешен край .
    2. Незаконно е да притежавате повече от един постоянен екземпляр, но известно разнообразяване е позволено .
    3. Преди да се разделите с постоянния си екземпляр потърсете подходящ съвет, защото ЕКЗЕМПЛЯРЪТ Е СПОСОБЕН ДА ИЗТОЧВА КРЪВТА ОТ ВЕНИТЕ ВИ НЕОПРЕДЕЛЕНО ДЪЛГО .

Преценете кой е по-нестабилен.
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

jenite sa poprincip s krehka psihika no vsako pravilo si ima izklq4enie

Цитирай Първоначално написано от za3k^dFsG
    И според мен човекът има по-стабилна психика от жената
    и аз съм на същото мнение

на жената,мисля.Все пак тя трябва да е домакиня,майка и жена.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    зависи от хората-всеки е разли4ен

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    По принцип зависи от човека,но ако трябва да се определя по пол-мисля,че жените в някои ситуации имат по-силна психика и по-голяма воля...Но пак съм на мнение,че хората не трябва да се делят специално за тези въпроси,на мъже и жени-зависи най-вече от човека и от неговата лична психика и виждане за нещата
    f@nt@zi@

Град
    чукча ( северния полюс )
    Еми и отговора е прост зависи от човека, зависи от ситуацията, но мисля че жените реагират в дадена ситуация по добре от това както биха реагирали мъжете. Така и обратното
    anito.sl = най-сладкото диваче

Всичко е относително.
    Черен Принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си