- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се държи класната с класа ви?
В нашето даскало има един лидерски клас (там учат сина и дъщерята на директорката) . Класната ни редовно ни унижава пред тях. А недай Боже да имаме смесен час с тях.Класната почва да проверява лидерсия клас - дотук добре , но като дойде и нашия ред за проверка тя казва : "Айде сега да провера "б" клас дебилите " или - "б" клас тъпаците и т.н.
se edno slusham za nadejda jordanovaПървоначално написано от slladkata
Добре дошла в отбора на трамвайтеПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
И Моята класна не ни обича. Адски печена е като човек ходихме и един път на гости с съученици говорихме си много готин човек. Но за 4 години не успя нито да ни обедини да сме клас и да мислиме като клас на не като шопи , нито успя да спечели доверието ни. Не почита мненията ни за училището и си знае нейното си. Абе к'во ни дреме е го е къде е 24ти май - да свършваме и край с класни и глупости
![]()
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
Оооооооооооооооо моя класен е страшен пич![]()
\
/
Мноого радва.
Ето ма мене с него хванати под ръчичка![]()
![]()
![]()
mii .. nie sme 26 ot 26 tq haresva samo 4-maneshto i ima na taq jena.. ujasna e hem na 24 mladi4ka.. hem tolkova tupa.. nz ide mi da q zavra v guza na geografiqta
vinagi ni vika i vse nqkvi pari ni kara da subirame
![]()
Нашата класна е много готина \/
Нашата класна е отвратитела.По математика е.Имам три шестици, а не знам какво учим.Правете си изводите.Нищо не разбира, или поне не може да обеснява.Не ни защитава класа и само ни критикува.На екскурзии по-бива, но пак си е същатата кокошка/така й викаме/