.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    В нашето даскало има един лидерски клас (там учат сина и дъщерята на директорката) . Класната ни редовно ни унижава пред тях. А недай Боже да имаме смесен час с тях.Класната почва да проверява лидерсия клас - дотук добре , но като дойде и нашия ред за проверка тя казва : "Айде сега да провера "б" клас дебилите " или - "б" клас тъпаците и т.н.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slladkata
    Мойта класна е много печена.Постоянно ни защитава,извинява ни отсъствията.Класна мечта. \/
    se edno slusham za nadejda jordanova

Re: Как се държи класната с класа ви?

Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    ... Е т'ва ако е класна, то аз съм трамвай
    Добре дошла в отбора на трамвайте И Моята класна не ни обича. Адски печена е като човек ходихме и един път на гости с съученици говорихме си много готин човек. Но за 4 години не успя нито да ни обедини да сме клас и да мислиме като клас на не като шопи , нито успя да спечели доверието ни. Не почита мненията ни за училището и си знае нейното си. Абе к'во ни дреме е го е къде е 24ти май - да свършваме и край с класни и глупости
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оооооооооооооооо моя класен е страшен пич \/ Мноого радва.
    Ето ма мене с него хванати под ръчичка

mii .. nie sme 26 ot 26 tq haresva samo 4-ma neshto i ima na taq jena.. ujasna e hem na 24 mladi4ka.. hem tolkova tupa.. nz ide mi da q zavra v guza na geografiqta vinagi ni vika i vse nqkvi pari ni kara da subirame

........

Нашата класна е много готина \/

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Нашата класна е отвратитела.По математика е.Имам три шестици, а не знам какво учим.Правете си изводите.Нищо не разбира, или поне не може да обеснява.Не ни защитава класа и само ни критикува.На екскурзии по-бива, но пак си е същатата кокошка/така й викаме/
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си