- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- К*рва ли съм???
От много време си мисля че когато си намеря подходящ приятел и когато той много държи на мен аз го предавам по някакъв начин!сега съм с момче което съпер много си ме кефи и си го обичкам но тва не ми пречи да се зарибявам и да си уговарям срещи с друго момче.Много се здухвам заради това,моя приятел не заслужава такова отношение,но какво да направя-такава съм!Не искам да постъпвам така,когато съм си с моя си съм на 100% сигурна че искам само него,обаче после като се заговоря с някой друг и забравям!Може би аз съм пример за поговорката "Не съм жена за един мъж"
Според вас тва мойто курвенско поведение ли е и случвало ли ви се е подобно нещо?![]()
Вместо да се оправдаваш с *ми такава съм си*, се вземи в ръце. Не ти липсва начин да се промениш. Липсва ти воля. Най-лесното е да се предадеш и да си кажеш *не мога да се променя*. Трябва да промениш отношението си към момчетата. Ако не заради себе си, то поне заради сегашния си приятел.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
да не те тревожа ама 6те дойде в момент в който свестните мом4ета 6те си тръгнат от живота ти и 6те те 4укат само некви 4и4ки
Еми к'вото си искаш прави...само недей да прекаляваш. Аз преди даже не можех да заговоря момиче просто ей така...пък к'во остава за нещо повече. Гледай да е в рамките на нормалното...без секс, целкувки и въпроси "дали да тръгна с тоя, пъ да зарежа стария..новия по- ме радва..."
просто,момичето иска да се е свободна,иска разнообразие,както тя сама си казва "Не съм жена за един мъж"
sam ne moga :P
Prosto si dete oshte i ne ocenqvash tova,koeto drygiq ti dava..Ne si kyrva,kyrva shte stanesh kato pochnesh ne samo da se zaribqvash sys vseki sreshtnat...Kyrva shte si kato izlezesh na ylicata da sreshtnesh 10momcheta s koito si spala ili si im pravila svirki.A da i kyrva shte si ako spish s priateliat ti,nai dobriq my priatel,brat my,nai dobriq priatel na brat my i t.n....
Когато записвате темата с име Курва ли съм директно ви казвам че сте курви няма нужда да пълните форума!!!Първоначално написано от Лекото_момиче
Sega nai-veroqtno si na okolo 12-13 godinki i ako prodaljavash s toq nachin na mislete do 16-17 ot ,,Ne si jena za edin myj'',shte si ,,jena za vsi4ki maje''![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
emi tva e mnogo gadno osobeno za priqtelq ti ... taka pokazva6 4e nqma6 nikakvo uvajenie kym nego
гадно е когато аверката ти се зарибява с друг и в същото време те уведомява или най гадното е да не ти казва. Или да каже че другия притежава качества които ти не притежаваш и същевременно да казва че те обича. тва е отвратително. И все пак сте момичета, държете на приятелите си, държете се като големи хора и имайте уважение към партньорите си както Лято_лято казаПървоначално написано от summer_summer
Требе си уважение,както каза Умния.
Иначе ,ако не уважаваш човека до себе си и той няма да те уважава.Сеш'се....много гадно става.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Eстествено че си курва бати тъпия въпрос
you are so ugly fucking bitch !!!
mi kurva si nogo qsno 6tom ima6 gotino gadje a kato vidi6 drug primira6... awe q se stegni da ne si dete?! ai 6tom ve4e pita6 vav forumi dali si kurva zna4i otdavna si si otgovorila na toq vapros i si si dala smetka 4e si kurve........aaa i ne tarsi sajalenie jalka si![]()
![]()
да,курва си
Xax, ami....vzemi se v ryce, za6toto v edin moment ne ti 6te pita6 dali si k***, a nqkoi direktno 6te go zaqvi an sveoslu6anie, za6totot to se zapo4va taka - sys zaglejdane po dr, s ugovorki i t.n. ama ot sre6ta na sre6ta 6te se stigne i do ebvane-ebvane....Mnogo e glupavo tova, koeto pravi6!!! Ili popravi dyrjanieto si ili pone ne se obvyrzvai s nqkoi seriozno - pone nego da ne go boli!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Ами просто не си уговаряй срещи с други момчета!Не го прави!Ако приятелят ти постъпваше така сигурно нямаше да ти е много гот опеделено.Абе хора,като тръгнете да правите нещо такова първо се поставете на мястото на човека,с който сте и чак тогава го правете.Имаше една поговорка,че човек не трябва да прави нещо,което после не иска и на него да направят!
Mi trqbva da se promeni6 we idiotke ima6 si super gadje a se savlq6 s drugi moje li taka nai-nakraq 6e si ostane6 sama i 6e hodi6 na magistralata kato nqkva prostitudka posle da ne se oplakva6
stiga ste obvinqvali momi4eto , 4e bila k*rva!
70% ot dneshnite momi4eta pravqt kato neq i kakvo shte mi kajete , 4e i te sa kurvi li....mai i vie ne ste mnogo naqsno.Tova , 4e se zaglejda i poflirtuva neozna4ava 4e e k*rva.Iskam samo da se zamislite momi4eta ne go li pravite tova daje i nesuznatelno znam , 4e vi se sluchva...sluchva se na vseki, ama e po lesno da naredite momi4eto vmesto da si pomislite dali i vie nepravite taka
sled kato ne si kurva za6to samiq ti nic e lekoto_momi4e?!hahah darji6 na nqkoi puk se hvarga6 na drug!az su6to izneverqvam no ne kazvam 4e darja na gadjeto si!imalo e 4ovek na koito sum darjala i sum bila s nego si!!!ne si kurva no na tam otiva6
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Абе не си курва,но на там вървиш.И също така постапваш много некоректно с приятеля си.Ако той трагне да зарибява всяка срещната едва ли ше ти стане приятено.
Аз Не СъМ ТвОеТо МомИчЕ За СвАлКа,
АрЕ БаТе БеГаЙ С ТаЯ ГлУпАвА БлИзАлКа::.
.::Аз СъМ От ТеЯ ГоЛеМиТе БрЕйКаРкИ,
ДеТо Не ПаЛяТ ЕвТиНи ЦиГаРкИ
Първоначално написано от vvs_go
Я ходи се скрий някъде баси....Спи ми се, а ти ме занимаваш с такива работи. Ми до някаква степен си курва, какво да се прави.